system windows uszkodzony plik plik lub katalog windowsperfetchmsimnexe 388a891dpf jest uszkodzony i nie nadaje się do odczytu uruchom program chkdsk
Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: system windows uszkodzony plik plik lub katalog windowsperfetchmsimnexe 388a891dpf jest uszkodzony i nie nadaje się do odczytu uruchom program chkdsk
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice),...
I jak jest ktoś w stanie pomóc? Po wielu próbach uruchomienia doszedłem do wniosku, że jest to wina uszkodzania kont użytkowników, bo po załadowaniu paska windows, pojawią się czarny ekran i kursor, i w momencie kiedy powinny się załadować...
RAport z usuwania z OTL:All processes killed========== OTL ==========File C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\lyjsb not found.C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\yn1qvv.bat moved successfully.C:\Documents and Settings\Pawel\Dane aplikacji\uncof.exe moved successfully.C:\Documents and...
Szyfrowanie NTFSUżywanie systemuplików NTFS w przypadku woluminu o rozmiarze mniejszym niż w przybliżeniu 400 MB nie jest zalecane z powodu dodatkowego miejsca na dysku zajmowanego przez system NTFS. Jest to miejsce przeznaczone na pliki...
Mam problem z komputerem, który wystąpił kilka dni temu gdy system niespodziewanie się wyłączył (restart) a podczas ponownego uruchamiania wyświetlił komunikat o braku pliki pci.sys w katalogusystem32...
Win XP SP3Avast wykrył w msubxhro.dll trojana, potwierdził to F-secure. Nieopatrznie zgodziłem się na wyrzucenie go.Komunikat o braku tego pliku wychodzi: wielokrotnie w trakcie uruchamiania systemu, po kliknięciu w każdą ikonkę, praktycznie przy każdym uruchamianiu czegokolwiek. Dodam, że każda a
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować,...
Cześć,Być może za dużo tego napisałem, ale nie chcę pominąc jakiejś przydatnej informacji..3 lata temu zakupiłem pendrive'a Imation 4GB typ: HMDS-04GL, E-D900-03-3213. Był fabrycznie zabezpieczony hasłem (tzn. był już tam zainstalowany program który o ile pamiętam nazywał się "Lock"). Działało to w ten...
Zrób kopię plików. Wpisz w konsolę CMD (Start -> Uruchom -> CMD.exe) polecenie: chkdsk.exe , odzyskasz może te co już są nieczytelne. Dysk najpewniej wkrótce ulegnie uszkodzeniu tu masz pełną listę błędów S.M.A.R.T. :Atrybut ID 01Raw Read Error RateAtrybut ten zależy od...
Dysk podłączyłem do stacjonarnego bios go widzi włączyłem instalator zrobiłem partycje 100GB i zacząłem instalować wyskoczył błąd:Plik lub katalogI:/Windows/winsxs/adm64 ............jest uszkodzony i nie