Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...
Witam wszystkim na forum. jestem tu nowy:-)Tak więc postaram sie dość jasno opisac moj problem.. Jestem graczem w Counter-strike'a i liczy się dla mnie uczucie przestrzeni dźwięku w grze, miałem jednak wrażenie że z moimi słuchawkami coś jest nie tak.. Zacząłem sprawdzać i doszedłem o co chodzi.Do karty...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300...
Witam. Kolejna recenzja mam nadzieję że lepsza niż pierwsza Dzisiaj chciałby zrecenzować wczoraj nabytą grę Counter-Strike (inaczej CS) -jest to internetowy taktyczny shoter. Stworzyło go dwóch kolegów Minh Le i Jess Clife w 1999r. jako mod do gry Half_life.Na samym początku mod ten wymagał do gry Half_life'a ale potem się to zmieniło gdyż z upływem czasu tworzona jego coraz to nowszą...
Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
Cześć. Znalazłem takie ogłoszenie. Chciałbym się dowiedzieć co o tym myślicie i jak się ma do tego cena 1600 zł. Pozdrawiam. Sprzedam komputer radzący sobie z najnowszymi grami całkiem dobrze. Specyfikacja sprzętu:• Procesor Amd phenom II x4 965 black edition 4x3.4 Ghz łatwe OC• Płyta główna Asus ROG formula IV - idealna dla graczy czy...
@AssassiN wiem co to za słuchawki. Szukam słuchawek do gier. Nie jestem przekonany co do jakości takich headsetów z wbudowaną kartą dźwiękową. Słyszałem że właśnie płaci się dodatkowo za napis "dla graczy" a jednak nic to nie zmienia.@Celdur Jakie słuchawki do tej...
Wstępu słów kilka: Ostatnimi czasy zaczęło mi brakować mocy mocy obliczeniowej w moim starym laptopie, więc zacząłem rozglądać się za nowym. Wybór mój padł na Lenovo Y580, niestety kilka mankamentów skłoniło mnie do odstąpienia od umowy zakupu dokonanego przez internet i nabycia Clevo W350ETQ.Laptopa wykorzystuję do pracy w środowisku Linux (programowanie, prace biurowe, trochę...
http://www.nokaut.pl/sluchawki/akg-k-44-chrl-sluchawki-przewodowe.html - w tej cenie nie znajdziesz słuchawek oferujących lepszą jakość dźwięku. Słuchawki "dla graczy" odradzam. Chyba, że bardzo zależy Ci na mikrofonie.
witam. czy to mozliwe ze mialem semprona 3000+ wszystko fajnie chodzilo a teraz mam athlon x2 3600+ na 2.11ghz i gry sie bardziej scinaja ? zainstalowalem stery od AMD i nie pomoglo ;/ LOGI OTL logfile created on: 2010-06-29 18:30:42 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.7.0 Folder = E:\Programy do skanowania kompaWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version =...
Log OTLOTL logfile created on: 10-09-06 15:07:57 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.11.0 Folder = D:\Instalki\CzyścicieleWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 6.0.2900.5512)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yy-MM-dd 2,00 Gb Total Physical Memory | 1,00 Gb...
Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania...
Witam. W tym temacie mam do zaoferowania następujące przedmioty:1. Działający przewodowy router TP-Link TL-R402M (10 zł + KW) Stan wizualny 9/10, ma drobne zabrudzenia na górze. W komplecie zasilacz, oryginalna instrukcja (kiedyś wylała się na nią woda, więc jest trochę... pomięta, czy jak to określić) i oryginalne pudełko (stan wizualny 7/10). Router działa, rzadko kiedy zrywa...
1.Temat recenzjiW tej recenzji opisze wam znane słuchawki z niższej półki jakimi są Sennheisery HD 201.Słuchawki te zakupiłem w sierpniu za bagatela 60zł moim a także innych posiadaczy nie ma lepszech w tym segmencie cenowym czyli 60-85zł.Głównie przy zakupie kierowałem się wygodą,jakością dzwięku,wykonaniem i co...