Jeśli chcesz dobre głośniki do 200 zł polecam Creative Inspire T3100 .Sam jestem posiadaczem tego sprzętu i jestem zadowolony ... Głośniki działają idealnie. Oto link do głośników Creative Inspire T3100 KLIK .
Tak że stawiam na Creatvie np. Inspire T3100, powinny dobrze łupać i mieć czyste brzmienie lecz nie posiadają pilota http://www.allegro.pl/item188954574_creati...arancja_fv.htmllub CREATIVE INSPIRE P380 (troche przestarzałe ale dobrze grają : głosnio, soczyście i wyraźnie )http://www.allegro.pl/item188954577_creati...nowe_gw_fv.htmlKup Creative nie...
Pozwólcie, że wymienię wszystkie telefony - nie było ich dużo. Philips Fisio 120 Po paru dniach dostałem zaawansowaną technologicznie Nokię 3210!!!Kolejnym niesamowitym telefonikiem była Nokia 2600, która nie posiedziała u mnie za długo, bo ok. 2 tygodnie.Sony Ericsson T310 to...
ja osobiscie mam podłączone do mojego lapka Creative Inspire T3100 i jest bosko. polecam bo stoją ok 130zł a masz znakomity czysty dzwięk i są naprawde głosne a subwoofer daje tak ze sie ziemia trzesie
W pełni popieram powyższą wypowiedź.Jeżeli chodzi o T3100 - odradzam. To samo co T6100, tyle że w 2.1. Wczoraj pisałem jak grają te zestawy "Kri ejtiwa". Ale powtórzę się:-sopran - bardzo narzucający się (czyt. piskliwy i zbyt głośny)-średnica - tego pojęcia głośniki nie znają-bas - buczenie i dudnienie
chodzi o 2.0 lub 2.1, rzeczywiscie nie wspomnialem ale o takie wlasnie mi chodzi jak juz wspominalem na razie zostane przy x-230 logitechu, iboxy odpadly tylko jeszcze zapytam jak sie przedstawiaja creativy t3100 waszym zdaniem
Witam!Poszukuje najlepszych głośników w systemie 2.1 lub 2.0 do maksymalnie 200 zł. Głośniki mają służyć przede wszystkim do słuchania muzyki (rock, metal) i oglądania filmów.Mam tu parę głośników na oku:Creative T20ModeCom MC-9900Logitech x-230Altec Lansing VS4121Creative Inspire t3100
Witam, stoję przed wielkim dylematem związanym z kupnem komputera. Postanowiłem więc zasięgnąć porady dwóch znajomych którzy twierdzą że "siedzą" w tym i w rezultacie skompletowali mi 2 całkiem różne zestawy, który mam wybrać?? a może sami coś zaproponujecie bądź wprowadzicie jakieś zmiany w poniższych zestawach Na komputer (jednostka centralna + gośniki) chcę przeznaczyć 2600zł, a...
Simlock Sony EricssonTym sposobem ściągniesz simlocka z modeli SE T68,T230,T300,T310,T610 i T630. Oczywiście sposób na simlocka jest w pełni zgodny ze starszymi telefonami w tej serii.Dla tych co myślą, że wystarczy magiczny program unlocker, muszę rozczarować.. potrzebne będzie nam...
LG T310zaletytypowy młodzieżowyma zmienną obudowedość dobry aparatEkran dotykowy 2,8BluetoothBezprzewodowe radio FMWbudowany odtwarzacz MP3 i obsługa kart Micro SD niska cenawadyna razie nie zauważyłam