Witam,Przymierzam się do zakupu komputera w granicach do max 5 tys. Ze względu na dość intensywną eksploatacje, preferowałbym te o wzmocnionej konstrukcji. Do tej pory obsługiwałem t61, który w pełni sprostał tym wymaganiom. Wstępnie mój wybór padł na dwa poniższe...
Za 700 zł mam możliwość kupienia: IBM LENOVO T500:CPU 2x2,53RAM 4 GB DDR3160 GB 7200 obr. Pytanie moje jest takie czy zakupić tego IBM czy w tej samej cenie kupić nowszy lapek z takimi samymi paramtetrami, lub bardzo zbliżonymi +/-
Witam, mam problem ze zdjęciem simlocka z telefonu LG T500. Robię wszystko jak jest w poradnikach czyli: Włączam telefon bez karty sim, wpisuję kod "2945#*500# wyskakuje menu w którym klikam "Odblokuj Sim" wchodzę dalej i jest do wyboru:- Odblokowanie Sieci- Odblokowanie podzbior...- Odblokowanie operatora- Odblokowanie korporac...-...
Kolejne moje pytania wiążą się z matrycą LED:- jakie są plusy i minusy takiej matrycy ?- czy któreś z poniższych modeli mają taką matrycę ?Acer Aspire 5930GAcer Aspire 6930GAsus N50VnAsus X57VnCompal FL90Compal JHL90Lenovo Y530Lenovo T61pLenovo T500Lenowo SL500Pytanie zadaje tu na forum z tego względu gdyż czytając opisy w różnych sklepach i na allegro...
Mam dylemat dotyczący zakupu laptopa, na dzień dzisiejszy biorę pod uwagę następujące lapki: Acer Aspire 5930G, Lenovo T500, Lenovo T61p, Asus X57Vn, Asus N50Vn oraz MSI GX620.Niestety wszystkie te urządzenia mają montowane różne karty graficzne i procesory, a ja nie mam pojęcia jak to się kształtuje jakościowo.Procesory: T9400, T7350, T6400,T5800,...
Witam, będę wdzięczny za podanie stron internetowych poniższych producentów lub firm w których mógłbym sprawdzić konfiguracje następujących producentów:AcerAsusLenovoCompal Byłem na polskiej oficjalnej stronie Ausa i Acera jednak nie znalazłem modeli które mnie interesują Jestem zainteresowany dostępną konfiguracją poniższych laptopów:Acer Aspire 5930GAcer Aspire 6930GAsus N50VnAsus...
Nowe dyskusje ogólne:Co lepiej kupić dużo pamięci RAM czy dysk SSDCo ważniejsze ilość MB czy częstotliwość1. Mam w swoim komputerze pamięć XXX, chcę dokupić więcej, jaką pamięć mam kupić i czy będzie współpracować.Jaką dokładnie mamy w komputerze pamięci i o jakich parametrach możemy sprawdzić np. programem Everest badz CPU-Z. Najczęściej interesuje nas rodzaj pamięci (zwykle to będzie DDR lub...