Skocz do zawartości

tania płyta 965p

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: tania płyta 965p

Komputer do 1800 zł Wybór części

WitamZamierzam kupić nowy komputer do 1800 złMieszkam w Warszawie i nie znalazłem sklepu w którym by można było kupić bardzo tanio części. Wybrałem więc Allegro uwzględniając jak najwięcej produktów z możliwością odbioru osobistego.Zebrałem taki zestaw. Co o nim sądzicie? Co byście w nim zmienili? Elementy wybierałem takie, które mi pasują, więc może z...
  • Archiwum
  • napisane 22 08 2007 21:18
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 1550

Opinia o sprzęcie (mam zamiar kupić)

Obudowa (ta lub ta):RaidMAX NINJA 918WB LONG 0Whttp://icomp.pl/produkty.php?sid=obudowy_atx-197240 złRaidMAX SAGITTA 921WBS LONG 0Whttp://icomp.pl/produkty.php?sid=obudowy_atx-198209 zł-------------------------------------------------------------------------Monitor:Jeszcze do końca nie wiem ale jakiś tani do 400 może polecacie...
  • Archiwum
  • napisane 17 02 2007 13:50
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 1844

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1500zł do 7500zł

WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

[FAQ] POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1400zł do 6500zł na STYCZEŃ

WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62307

Prośba o wycenienie sprzętu.

Witam mam zamiar zmienić płytę główną na jakąś ze slotem pci-e oraz w miare dobrym i tanim prockiem ( w miare tanio ) dlatego pierw muszę sprzedać swoją wraz z ramem,grafiką,prockiem chłodzeniem itp.PROCESORPole WartośćTyp procesora AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+Nazwa...

Komputer stacjonarny (multimedialny, kultura pracy, stosunek cena/jakość, 2000 zł)

Karty dźwiękowe zintegrowane z płytą gówną mają 8b dźwięk, karty dodatkowe mają 16b i 24b (w opisach używają kanały).Wiadomo że najlepszy dźwięk masz z karty 24b tylko że ucho ludzkie nie jest doskonałym odbiorcą dźwięku dlatego do słuchania wystarczy ci karta zintegrowana i będziesz zadowolony. Tym bardziej że masz w systemie program obsługujący kartę,...

komp. musi być budżetowy, ale przyszłościowy prosze o ocene

Procesor [775] Procesor Intel Pentium Dual Core E2180 2GHz 1MB BOX 1 172.00 Płyta główna [INT][775] Płyta GigaByte GA-P31-DS3L 1 154.00 Pamięć Pamięć DDR2 2GB PC6400 800MHz Goodram CL5 GR800D264L5/2G 1 101.00 Dysk twardy [SATA2] Dysk Seagate Barracuda 7200.10 320GB 16MB ST3320620AS 1 144.00 Obudowa [ATX] Obudowa...
  • Archiwum
  • napisane 02 07 2008 00:40
  • Odpowiedzi: 6
  • Wyświetlenia: 1403

Prosze o pomoc - Jutro kupuje komputer

Witam , jakies 2 tyg temu zakladalem tu temat o kupnie kompa , zostalo mi pare watpliwosci o ktore chcial bym sie zapytac . Ogolnie zestaw bedzie wygladal tak :E2160Arctic Cooling Freezer 7 ProAbit IP35-EPatriot 2gb 800mhzWD 320 GB AAKSChiftec 450Teraz pytania numer 1 : Mam kase na np. E6750 ale nawet po przeczytaniu...
  • Archiwum
  • napisane 19 10 2007 00:41
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1868

Komputer z monitorem do 3500-3700zł

- nie za droga ta karta graficzna, czy na prawde jest mi potrzebny az taka?..głównie do gier, filmów ...Do gier podstawa to dobra grafika. Akurat w tej chwili jest taka sytuacja że opłaca się brać 8800GTS za 1000 zł, albo 8600GT za 400. Nie ma praktycznie sensownych kart za kwoty pomiędzy tymi dwoma. A skoro starcza Ci na GTS-a to nie ma się nad czym zastanawiać.- czy ta
  • Archiwum
  • napisane 10 08 2007 00:54
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1176

Tani, (nie)budżetowy PC z możliwością rozbudowy.

Witam, to mój pierwszy temat na tym forum...tak więc witam :D Od czego by tu zacząć... Po krótkim okresie z laptopem, jednak więcej frajdy sprawia mi coś więcej niż wymiana pasty czy dołożenie drugiej kości RAM.Jednak moje realia są takie, że niemogę od tak złożyć sobie PC za 2-3-4tyś złotych. Dlatego postanowiłem się własnię trochę pobawić w składnie PC oraz jego stopniowy...

[1000 zł] Nowy komputer "na raty"

Witam!Pora pożegnać się z Pentium 4 ... Kupić wszystko na raz nie jestem w stanie. W pierwszym etapie postanowiłem ograniczyć sie do niezbędnego minimum (płyta główna, procesor, pamięć)...A oto co mi wpadło w oko:Płyta...

Pomoc w wyborze komponentów

Witam wszystkich , chciałbym sobie złożyć komputer który da rade w najnowszych grach i spełni moje wymagania do tworzenia muzkyki.Do muzyki wiem czego mi potrzeba, ale co do gier musze zapytać was o zdanie, mam na oku pare komponentów które mnie by chyba zadawalały , ale nie jestem pewnien czy po złożeniu tego w całość,wszystko będzie zgodnie grało, to znaczy np. procesor z

Zestaw do gier [6000 zł]

Skoro nie interesuje Cię OC procesora to generalnie zestaw wygląda ok, choć ja bym osobiście tyle za B150 to nie dał... Z takich dość wypasionych B150 to masz chociażby coś takiegohttps://www.morele.net/plyta-glowna-msi-b150-gaming-m3-b150-ddr4-sata3-usb3-1-atx-b150-gaming-m3-768062/https://www.morele.net/...