Pasuje tylko od D900i, od D900 nie pasuje, więc trzeba uważać przy zakupie i dokładnie sprawdzić gdyż niektórzy sprzedawcy nie mają pojęcia co sprzedają i mają opisane LCD Samsung
Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Kończy mi się umowa i mam do wyboru takie telefony:Lista nr1Nokia 1209Nokia 2330 classicLG GB220 Sony Ericsson T303 Samsung C3050 Sony Ericsson T280iEmporia TALKpremium Nokia 2700 classic Samsung Solid B2100Nokia 5130 XpressMusicLG GD330Sony Ericsson NaiteNokia 6300LG KP500 Cookie...
K800i najlepszy wybór.Co do Samsunga to fakt na podstawie mojego D900i powiem Ci że na chromowanych miejsach...nie ja już prawie nie mam chromowanych miejsc. Slider rysuje klawiature i otwiera się cholernie ciężko. Dlategóż nie polecam Samsungów. A co do aparatu w
o lol... 150zł? właśnie miałam podobne pytanie zadać... moj D900i juz do mnie jedzie a ja tymczasem szukam rozwiązania jak tu simlocka zdjąć. Nie ma innej opcji? Tylko kabel? Gdzies jakiś czas temu czytałam że da się tymczasowo zdjąć simlocka (nie tracąc gwarancji) jednorazowo i na jedną karte sim. Wiecie coś o tym? Ponoć jest jakiś kod:Model:
Witam. Proszę o doradzenie jaki kupić kabel do SamsungaD900 żeby można było ściągnąć simlocka. Czy będzie pasował do innych modeli? Czy tylko do niektórych? Czy może tylko do D900? Proszę o podanie linków jeśli możecie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. (pisze w tym dziale ze...
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia, Sony Ericsson, Siemens, Samsung, LG, NEC...! Cena...
Nie pasuje bo jest inny scalak (kontroler) w wyświetlaczu. Tak samo jak taśmy d900 i d900i nie są zamienne, tak samo i lcd. Mimo że taśmy i wyświetlacze wyglądają tak samo nie są zamienne.
WitamZAmawialem juz k.graficzna i zasilacz w sklepie icomp. Grafa przyszla w orginalnym opakowaniu, a zsilacz przyszedl oem, co mnie nie zdziwilo. postanowilem zamowic nagrywarke i dysk twardy. na poczatku zamowilem nagrywarke, ktorej nei miali na stanie i jakims trafem nie mogli jej sprowadzic, zdecydowalem sie w koncu po nieudanych negocjacjach na prawie 20zl drozsza nagrywarke Asusa...
Witam po dluzszej przerwie.Bylem w ubiegly czwartek w Plusie i pan powiedzial ze telefonu nie bedzie najmniej miesiac, zaproponowal mi dwa modeleNokia N70 i SamsungD900i, nie chcialem zadnego z tych modeli, wyszedlem z salonu, ale wrocilem tam za 20min w celu zakupu Nokii N70. W domciu telefon unpackowalem i...
Minimalne zamówienie to 5szt mozna wybrac sobie jakie sie podoba lecz minimum 5szt zamówienia realizowane od wpłaty na konto od2do 14dnicennik -lg ke970-od590 do 605zl zalezy od koloru, ku990-1360zl , kg800-405zl, ke850-1140zl Motorola-v3i-od390zldo655zl v8-830/855/1740zl, k1-od410do590zlz3-390zl, c121-85zl , c123-85zl, Nokia- 1200-130zl,1600-135zl, 1650-195zl2310-130zl2610-170zl,...