Skocz do zawartości

td w8950nd

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: td w8950nd

[Pomoc] Wybór Router'a / AP - 20mb/s

Witam co sądzicie o tych routerach? Ma służyć do stworzenia sieci WiFi dla kilku komputerów. Do tego będzie jeszcze antena zewnętrzna dookolna, najdalszy punkt oddalony 200-250m bez widoczności. Internet 20mb/sTP-LINK TD-W8950ND ADSL NEOSTRADA NETIA 150Mbps FVhttps://ssl.allegro.pl/tp-link-td-...

nowy router i problem

Tak wiec miałem router tp link td-w8950nd ale zaczął sie wyłączać pod wiekszym obciążęniem wiec postanowiłem kupic nowy zakupilem tp-link td-w8968 skonfigurowałem go internet działa (od netii)ale na starym routerze speed test wykazywał 15mb/s(wystarczająco dla mnie) a na tym nowym 700kbps nie wiem czego to jest wina próbowałem go resetować...

Nietypowy problem z prędkością wi-fi z tp-link W8950ND

Temat pewnie zostanie ominięty szerokim łukiem, bo ja sam pewnie bym go ominął ale cóż moje opcje się już wyczerpały. Sprawa wygląda tak: aktualnie korzystam z routera tp-link W8950ND i łączę się przez wifi kartą Intel Centrino Wireless-N 1030. Nie ma z nim najmniejszych problemów jeśli chodzi o prędkość przy wifi, obsługuje pełne 20Mb/s przy docelowych...

Podział łącza na urządzenia mobilne i 2 komputery sprzęt

Tak jak w temacie, w najbliższym czasie planuję podzielić neostradę 20Mb/s na kilka urządzeń mobilnych i kolejny komputer. Aktualnie neostradę "wykorzystuje" jeden laptop, który łączy się przez WiFi do routera tp-link W8950ND. Udaje mi się wyciągać maksymalną moc przy pobieraniu tj 2.3Mb/s, także przy ewentualnej zmianie sprzętu nie chciałbym...

Jaki router do neostrady?

Każdy z tych: http://www.tp-link.c...d=203&ref=plineWybierz w zależności od ceny, wszystkie są dobre i sprawdzone... spełniają w 100% twoje wymogi.Osobiście testowałem: TD-W8951ND TD-W8968 TD-W8950NDDo komputera:WN722N - jeżeli router kupisz z 150Mbit N-LiteWN821N lub WN822N - jeżeli router z 300Mbit-ami N MIMO

Ograniczony dostęp - Vista- TP-LINK TD-W8950ND

Witam,ogólnie o mojej sieci:1 x komputer z Windows 71 x komputer z Windows XP1 x komputer z Windows Vista1 x router ADSL TP-LINK TD-W8950ND - DHCP – automatyczne (na ustawieniach statycznych problem również występuje)2 x smartfonMam problem z domową siecią komputerową, a mianowicie pojawia się komunikat „Brak dostępu do Internetu”.Problem ten...

Rozmowy lokalne po sieci lan/sieci telefonicznej

Witam serdecznie.Mieszkam w domku, a w domku obok mieszka moja rodzina.Chcielibyśmy mieć możliwość łatwego, stałego i darmowego kontaktu telefonicznego między naszymi domami bez użycia komputerów (aparaty telefoniczne, słuchawki, itp.)..W domu nr 1 jest telefon stacjonarny oraz neostrada. Z routera w domu nr 1 (TP-LINK TD-

Jak odciąć komputer od internetu w sieci LAN

Witam wszystkichMoja sytuacja wygląda tak. Posiadam głowny router ADSL TP-LINK TD-W8950ND do którego jest podłączony komputer stacjonarny i Access Point do WiFI. Chciałbym podłączyć serwer plików do sieci Lan bym mógł backupować dane z dowolnego kompa w sieci i to nie stanowi mojego problemu. Moim problemem jest mój internet posiadam niestety 2 Mb...

Sieć domowa - Neostrada 1Mb/s

Jak chcesz bezprzewodowo kupujesz TP-Link TD-W8950ND, oraz 2 karty WiFi TP-Link TL-WN722N (chyba że laptop ma to tylko jedną)Konfigurujesz router, oraz łączysz się ze swoją siecią WiFi

Router Thomson TG585 i neostrada

Nie baw się w stary sprzęt, wywal to i kup najlepiej TP-Link TD-W8950ND

który router lepszy do neostrady

Witam! Proszę o pomoc w wyborze routera do dzielenia neostrady. Muszę wybrać spośród tych dwóch:1. tp-link td-w8950nd2. TP-LINK TD-W8901GBardzo dziękuję ze pomoc i pozdrawiam;)