Witam co sądzicie o tych routerach? Ma służyć do stworzenia sieci WiFi dla kilku komputerów. Do tego będzie jeszcze antena zewnętrzna dookolna, najdalszy punkt oddalony 200-250m bez widoczności. Internet 20mb/sTP-LINK TD-W8950ND ADSL NEOSTRADA NETIA 150Mbps FVhttps://ssl.allegro.pl/tp-link-td-...
Tak wiec miałem router tp link td-w8950nd ale zaczął sie wyłączać pod wiekszym obciążęniem wiec postanowiłem kupic nowy zakupilem tp-link td-w8968 skonfigurowałem go internet działa (od netii)ale na starym routerze speed test wykazywał 15mb/s(wystarczająco dla mnie) a na tym nowym 700kbps nie wiem czego to jest wina próbowałem go resetować...
Temat pewnie zostanie ominięty szerokim łukiem, bo ja sam pewnie bym go ominął ale cóż moje opcje się już wyczerpały. Sprawa wygląda tak: aktualnie korzystam z routera tp-link W8950ND i łączę się przez wifi kartą Intel Centrino Wireless-N 1030. Nie ma z nim najmniejszych problemów jeśli chodzi o prędkość przy wifi, obsługuje pełne 20Mb/s przy docelowych...
Tak jak w temacie, w najbliższym czasie planuję podzielić neostradę 20Mb/s na kilka urządzeń mobilnych i kolejny komputer. Aktualnie neostradę "wykorzystuje" jeden laptop, który łączy się przez WiFi do routera tp-link W8950ND. Udaje mi się wyciągać maksymalną moc przy pobieraniu tj 2.3Mb/s, także przy ewentualnej zmianie sprzętu nie chciałbym...
Każdy z tych: http://www.tp-link.c...d=203&ref=plineWybierz w zależności od ceny, wszystkie są dobre i sprawdzone... spełniają w 100% twoje wymogi.Osobiście testowałem: TD-W8951ND TD-W8968 TD-W8950NDDo komputera:WN722N - jeżeli router kupisz z 150Mbit N-LiteWN821N lub WN822N - jeżeli router z 300Mbit-ami N MIMO
Witam,ogólnie o mojej sieci:1 x komputer z Windows 71 x komputer z Windows XP1 x komputer z Windows Vista1 x router ADSL TP-LINK TD-W8950ND - DHCP – automatyczne (na ustawieniach statycznych problem również występuje)2 x smartfonMam problem z domową siecią komputerową, a mianowicie pojawia się komunikat „Brak dostępu do Internetu”.Problem ten...
Witam serdecznie.Mieszkam w domku, a w domku obok mieszka moja rodzina.Chcielibyśmy mieć możliwość łatwego, stałego i darmowego kontaktu telefonicznego między naszymi domami bez użycia komputerów (aparaty telefoniczne, słuchawki, itp.)..W domu nr 1 jest telefon stacjonarny oraz neostrada. Z routera w domu nr 1 (TP-LINK TD-
Witam wszystkichMoja sytuacja wygląda tak. Posiadam głowny router ADSL TP-LINK TD-W8950ND do którego jest podłączony komputer stacjonarny i Access Point do WiFI. Chciałbym podłączyć serwer plików do sieci Lan bym mógł backupować dane z dowolnego kompa w sieci i to nie stanowi mojego problemu. Moim problemem jest mój internet posiadam niestety 2 Mb...
Jak chcesz bezprzewodowo kupujesz TP-Link TD-W8950ND, oraz 2 karty WiFi TP-Link TL-WN722N (chyba że laptop ma to tylko jedną)Konfigurujesz router, oraz łączysz się ze swoją siecią WiFi
Witam! Proszę o pomoc w wyborze routera do dzielenia neostrady. Muszę wybrać spośród tych dwóch:1. tp-link td-w8950nd2. TP-LINK TD-W8901GBardzo dziękuję ze pomoc i pozdrawiam;)