Skocz do zawartości

td w8960n konfiguracja

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: td w8960n konfiguracja

TD-W8960N konfiguracja

Witam,Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem TP-linka TD-W8960N.Mój problem polega na tym, że jest to pierwszy router w domu, i jak to zawsze bywa w takim przypadku nie mam pojęcia o prawidłowej konfiguracji.Do podzielenia mam Neostradę 2mb na 2 kompy stacjonarne znajdujące się 1 budynku za pomocą kabla ethernet...

Nietypowy problem z prędkością wi-fi z tp-link W8950ND

Temat pewnie zostanie ominięty szerokim łukiem, bo ja sam pewnie bym go ominął ale cóż moje opcje się już wyczerpały. Sprawa wygląda tak: aktualnie korzystam z routera tp-link W8950ND i łączę się przez wifi kartą Intel Centrino Wireless-N 1030. Nie ma z nim najmniejszych problemów jeśli chodzi o prędkość przy wifi, obsługuje pełne 20Mb/s przy docelowych ustawieniach, jedyne co tam wprowadzałem...

Router nie łączy się z PC mimo iż jest połączenie

Jakiś model routera to jest, czy po prostu TP Link?TP-Link TD-W8960N. Kiedyś normalnie połączyłem i poszła konfiguracja, a teraz nawet resetowałem i nic nie pomaga.

Optymalny PC za max. 3800 zł

A jeżeli chciałbym złożyć zestaw na Ryzen? To co mógłbyś zaproponować. Co do Twojego konfigu dlaczego RX580 a nie np. gtx 1060? Czy zasilacz bez certyfikatu Bronze będzie bezpieczny? Czy ten zestaw https://www.kombo.krakow.pl/Konfiguracja_29a10d196e.htm#mdalbo https://www.kombo.krakow.pl/Konfiguracja_29a10d10b2...

Co wy polecacie

Cztery podzespoły w kompie są najważniejsze bo ich raczej się nie wymienia, płyta główna, zasilacz, dysk twardy, obudowa i plus monitor.Pamięć RAM, procesor CPU, karta graficzna, nagrywarka DVD to są detale które z czasem można wymienić na lepsze bardziej wydajniejsze.Co w laptopach jest to trochę problematyczne a jeśli tak to bardzo kosztowne jedyny plus laptopa że jest mobilny. Zestaw...

Laptop biurowy z możliwościa grania za nieduże pieniądze

Witam mam do wyboru 3 konfiguracje i nie mogę dojść do podjęcia decyzji.Konfiguracja 1Procesor i7 2720QM8GB ram128 Dysk ssdgrafika Quadro 1000MKoszt: 1700 Konfiguracja 2Procesor i7 2620QM8Gb ram254 Dysk ssdGrafika quadro 2000MKoszt: 1600 ...

Problem z Phenomem ?

Ostatnimi czasy wymieniłem płytę główną na MSI 970 Gaming od tego czasu zaczęły się moje problemy.Sprawa wygląda tak, że w jakiejkolwiek grze mam ogromne obciążenie procesora ( AMD Phenom II X4 955 QuadCore 3.2GHz Black Edition ). Problem jest na tyle potężny, że gra tnie się nawet po odpaleniu Red Alert 2. Dodatkowo podczas grania w Diablo 3 fps wachają się od 15-32 ( Obciążenie procka w...

Nie można skonfigurować routera TL-WR841N

Witam serdecznie OS: Windows 10Karta sieciowa: Qualcomm Atheros AR8171/8175 PCI-E Gigabit Ethernet Controller Kupiłem używany router model: TL-WR841Nzresetowałem do ustawień fabrycznych i mam taki problem gdyż:podłączam zasilanie+ port LAN1 komputer <-> routerNie wchodzi na strony 192.168.0.1,192.168.1.1, tplinklogin.net 

Pomoc w wyborze sprzętu

Intel Core i7-6700 (4 rdzenie, od 3.40 GHz do 4.00 GHz, 8 MB cache)Pamięć 16 GB (DIMM DDR4, 2133 MHz)Dysk 240 GB SSD SATA III, 1000 GB SATA 7200 obr.Grafika NVIDIA GeForce GTX 980TiMicrosoft Windows 10 Home PL (wersja 64-bitowa)vsIntel Core i7-6700K (4 rdzenie, od 4.00 GHz do 4.20 GHz, 8 MB cache)Pamięć 16 GB (DIMM DDR4, 2400 MHz)Dysk 1000 GB SATA 7200 obr., 240 GB SSD SATA IIIGrafika NVIDIA...

Bezpłatne Warsztaty IT

Wychodząc naprzeciw trendom na rynku pracy realizujemy projekt „Warsztaty profesjonalistów IT” współfinansowanych ze środków unijnych w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego Udział w szkoleniu jest całkowicie bezpłatny. Projekt skierowany jest do mikro małych i średnich przedsiębiorstw posiadających jednostkę organizacyjną na terenie województwa podlaskiego, których zakres...
  • Ogłoszenia
  • napisane 24 02 2014 13:41
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2208

Problem z obrazem - nowy zestaw

Witam Mam problem z zestawem: 1 Gigabyte GA-Z87N-WIFI (Płyty główne)2 Kingston HyperX 2x8GB 1600MHz DDR3 CL10 KHX16C10B1BK2/16X (Pamięci - PC)3 BitFenix Prodigy Mini-ITX - Caseking Edition (BFC-PRO-300-KKXAK-CK) (Obudowy)4 Sapphire Radeon DUAL-X R9 270X 4 GB GDDR5 11217-04-20G (Karty graficzne)5 Plextor 2,5' 128GB, SATA III ( 520/200MB/s ), 9,5mm (PX-128M5S) (Dyski SSD)6 Intel Core...

Zasilacz Corsair RM550X a nowy sprzęt

Cześć,jestem w trakcie zmiany komputera i posiadam już zasilacz komputerowy ze starej konfiguracji, który jest bardzo dobry ale nie wiem czy pociągnie ten sprzęt z zadowalającą wydajnością energetyczną.Zasilacz to Corsair RM550X z certyfikatem 80 Plus Gold o mocy znamionowej 550W.Komputer o konfiguracji:Intel Core...

konfiguracja routera ZyXEL - brak połączeń przychodzących VoIP

Jedyne wsparcie, które otrzymałem od Orange, to instrukcja która okazała się pomocna to. https://www.orange.pl/kid,4002234815,id,4002235432,title,Neofon-na-modemie-Sagemcom-Fst-3764,helparticle.htmlTak skonfigurowałem, ale nie mogę odebrać połączeń przychodzących. Połączenia wychodzące odbywają się normalnie. Proszę uprzejmie o pomoc.Wszelkie sceeeny znajdują się na innym forum. Daję link,...

[MyDevil.net] Nowy system Cache, wyłączenie Varnish, Promocja dla obecnych i nowych użytkowników

Nowy system Cache, wyłączenie Varnish, Promocja dla obecnych i nowych użytkownikówNowy system CacheZachęcamy wszystkich do skorzystania z naszego nowego systemu cache na MyDevil.net znacznie przyspieszającego działanie stron. Można go uznać za lepszy zamiennik dostępnego dotychczas u nas Varnish.Składnia poleceń: devil www options DOMENA cache control|short|long|purge|offdevil www options...