Skocz do zawartości

telefon muzyczny do 300

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: telefon muzyczny do 300

Samsung Corby S3650

RECENZJA SAMSUNG S3650 CORBYWygląd:Samsung wydając nowy telefon Corby zaskoczył nas nowoczesnym wyglądem z możliwością wymiany obudowy, które są dostępne wraz z telefonem w środku pudełka. Telefon ma łagodny, opływający kształt, zwinnie skryty, a jednocześnie podkreślony aparat...

Słuchawki nauszne

Wiesz co nie warto wydawać 300zł na słuchawki do telefonu jakim jest Nokia N8, ponieważ nie jest to telefon muzyczny z serii np. Xpress Music:). Lepiej kupić MP3 oraz słuchawki do ...

Telefon do 300 zł

Witam. Jaki telefon muzyczny, do 300 zł polecacie?Ja mam na oku Nokie 5220 oraz 5310. Może macie jakieś sugestie, albo polecacie inne modele? Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź. Eh, chyba nikt mi nie pomoże. No cóż szkoda, pozdrawiam...

Wyciek kodu rabatowego

Wyciekł kod rabatowy na grudniową promocje w xkom kod jest aktywny Smartfon kod rabatowy: samsung-gsmSamsung Galaxy J3 2017 https://www.x-kom.pl/p/368822-smartfon-telefon-samsung-galaxy-j3-2017-j330f-dual-sim-lte-czarny.html 699,00 złSamsung Galaxy J7 2017 https://www.x-kom.pl/p/376940-smartfon-...

Mini test Nokii E51

ten telefon jest telefonem biznesowym, więc producent postawił bardziej na bajery typu kalendarze, przypomnienia itp... Aparat w tym telefonie jest tylko po to żeby był. Bez AF, więc zdjęcia nie będą wychodziły ostro. Gdyby któryś z producentów wypuścł ...

[Zamienię] Komputer + dopłace + dodam telefon

Witam interesowała by mnie zamiana mojego starego PC-ta na jakiegoś lepszego PC-ta.Taka jest konfiguracja mojego komputera z którego chcę się zamienić.1.Płyta główna: ECS K7VZA rev. 3.0 /warta 30.00zł 2.Procesor: AMD Athlon 1000Mhz /wart z chłodzeniem 30.00zł3.Karta graficzna: Nvidia Geforce 5500 FX 256MB/256BIT /warta 100zł 4.Ram:256mb PC133 Dimm /warta 20zł5.Dyski twarde:1x40gb 1x80gb=120gb...
  • Archiwum
  • napisane 01 01 2008 05:00
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 1267

Pogaduchy

Jeśli chodzi o braki w wyposażeniu, kamery, mikrofony to nie ma co się przejmować, wiadomo nie są to dobre czasy i każdemu, większości jest lekko w kieszeni, tak łagodnie mówiąc. przyznam wam się że żeby nie promocja DIALOG-u telefon za złotówkę plus telefon za darmo, to do tej pory nie stać mnie by było na linię...

Przydatne aplikacje na Symbiana

Przydatne aplikacje na Symbian S60AppManOpis:Aplikacja ta pokazuje nam bardzo wiele informacji o naszym symbianie, a dokładniej o tym co na nim jest uruchomione. Cechy:+ Łatwa instalacja+ Bardzo wiele przydatnych funkcji praktycznych do zarządzania symbianem + Szczegółowe dane o uruchomionych aplikacjach na naszym telefonie+ Możliwość kompresji danych-...

Wybór laptopa na co należy zwrócić uwagę

Na co należy zwrócić uwagę przy wyborze laptopa - lista wskazówek. Poniżej przygotowałem listę wskazówek przy wyborze laptopa w zależności od zastosowań: multimedia, gry, obróbka obrazu, biznes. Wielu użytkowników rezygnuje z komputera stacjonarnego na rzecz urządzeń mobilnych, jednak decydując się na ten krok musimy znaleźć uniwersalnego laptopa, który spełni nasze wymagania. Każdy komputer...

[Sprzedam] Samsung Galaxy i5700 (Spica)

Witam, mam na sprzedanie Samsunga Galaxy i5700 zwanego Spica. Telefon w 100% sprawny, bez żadnych ukrytych wad. Z wyglądu jak nowy, od nowości przechowywany w silikonowej oprawce, folia na wyświetlaczu jeszcze oryginalna. Z telefonem nie ma żadnych problemów, wszystko działa jak trzeba. Bateria w bardzo dobrym...
  • Giełda
  • napisane 06 08 2012 16:05
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2152

Telefon dla dzieciaka do 300zł

Jeżeli dzieciak od Makensisa jest uczniem szkoły dla mnichów to może wziąć N73...Polecam Sasmunga Solida, moja kuzynka go ma i muszę przyznać, że fajny telefonik. Dodatkowo nie zepsuje się po jednym poważniejszym upadku, czy zalaniu.Z Nokii to poleciłbym 6300. Aluminiowa obudowa, dość ładny, szybki i również bardzo...

Jaki router z podanych wybrać?

Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego.Pozdrawiam http://allegro.pl/tp-link-tl-wr841nd-router-300mbps-wi-fi-dsl-pppoe-i4164810043...

Smartwatch. Czy warto?

Autor posta napisał, że ma do wydania 1800 zł - czy to znaczy, że tyle musi wydać? Nie.Czy moim zdaniem powinien tyle wydać? Nie.Przesadą jest, że to jest zabawka - może raczej całkiem przydatny (choć nie dla każdego) gadżet. Jeśli dysponujesz taką kwotą to myślę, że mógłbyś spokojnie kupić sobie całkiem fajny zegarek klasyczny i do tego smartwatcha :)Wszystko zależy od tego, czy tak po prostu...

[Sprzedam] Router PENTAGRAM CerberusP6343 ADSL/ADSL2+ 300Mbps Cena:30zł

SprzedamRouter Pentagram Cerberus P6343. Router praktycznie nieużywany. W 100% sprawny. Opis:Pentagram Cerberus P6343 umożliwia wykorzystanie usług dostępu do Internetu zarówno opartych o linie telefoniczne ADSL+ (Neostrada, Net24, Dialog, Multimo i inne), jak i zapewnia rozdzielenie Internetu udostępnianego przez sieci telewizji kablowych ( Aster...
  • Giełda
  • napisane 29 05 2017 20:41
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2247