Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na...
Elo . Mam samsungaSGHJ700 i jak mam zerwać z niego simloka ( odrazu mówie że mam tylko kabel USB który dostałem w komplecie do telefony ) Proszę pomóżcie
Witam, bardzo proszę o pomoc, ponieważ cała ta sytuacja już mnie irytuje...Kupiłam nowego laptopa od Samsunga, mam go od kilku dni, a nie mogę go w pełni używać. Włącza się bardzo długo (ok. 1m 30s albo dłużej), na załadowanie stron internetowych muszę czekać po kilka minut - mimo że połączenie internetowe mam w...
Wygrzebalem, ze SGH-M110 jest pod kontrola systemu operacyjnego -Samsung Proprietary, nie wiem w jakiej wersji, czy to nowy, czy stary....napewno telefonik jest nowiutkilink do stronyhttp://www.samsung.com/ph/products/gsm/gsm...=Specifications.
WitamMam problem ze zdjęciem simlocka w tym telefonie. Otóż wszystko robię z instrukcjami podanymi na tej stronce: http://peb.pl/komorki/107769-samsung-e250-...eczajacy-2.html , lecz nie wychodzi. Po przeczytaniu tego całego tematu wywnioskowałem, że tylko u mnie (po zakończeniu drugiego punktu, gdy już
Nowa lista + kilka rzeczy:Napęd CD MSINapęd CD LTN-382Napęd CD BENQNapęd SAMSUNGNapęd CEBERDRIVENapęd MITSUMINapęd TEACNapęd MITSUMINapęd BTCNagrywarka DVD PIONEERNagrywarka LGNagrywarka LGNagrywarka LGDysk SEAGATE BARRACUDA 500GBDysk WD CAVIAR 853MBDysk FUJITSU 10GBDysk MAXTOR 20GBDysk MAXTOR N256Dysk SAMSUNG...
HP pavilion ze4800Srzedam pilnie Laptopa HP pavilion ze4800. Ekran 15”, Windows XP Home Edition z nakładką Vista Inspirat (wszystko wyglada jak w Vista). Procesor AMD Athlon XP 2800+ (2,12 GHz), 768 MB RAM, HDD (twardy dysk) 60 GB, odtwarzacz DVD, nagrywarka CD (combo), wbudowana antena do internetu bezprzewodowego, modem ...
Witam. Jestem nowy na tym forum i mam problem z podanym w tytule modelem samsunga. Byłbym wdzięczny za sugestie jak usunąć simlocka za pomocą kodu. Od razu informuję, że poniższy sposób nie działa:1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania
Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu...
Witam! Szukam routera do domu jednorodzinnego,z dobrym zasięgiem oraz prostego w konfiguracji bo w tych sprawach jestem zielony.Router będzie leżał na parterze i pasuje żeby dobrze odbierał piętro wyżej , krótkie info:1.Kwota, jaką mogę maksymalnie przeznaczyć na zakup: najlepiej do 70 zł-100 max PLN (chce kupić do przez allegro mile widziane linki)2.Typ łącza: radiówka (prędkość 8...
Witam mam w domu sieć domową poprzez router linsys e3000 podłączony jest laptop oraz TV LED Samsung UB40 Widza sie wszyscy w sieci domowej , udostepnione sa pliki , moge ogladac zdjecia muzyke i filmy z laptopa po przez program "pc...
jakbym miał wolne od pracy to 8 godzin całkiem możliwe hehe Ale też mam dylemat, bo jak zrobię przemeblowanie małe w pokoju i bude od stacjonarnego dam obok biurka to nie będzie mi tak wadzić jak w środku biurka małego.Mam już dobrze chłodzoną budę i gdybym w nim wymienił procka+płyta główna+ pewnie RAM+ grafike + pewnie zasilacz to miałbym fajnego kompa na ~4 lata jakbym doinwestował z...
Nokia 6110 NavigatorZalety:- darmowy GPS- szybko działający Symbian- dobry ekran (nawet w dużym słońcu można obsługiwać w miare normalnie telefon)- multimedia (mnóstwo gier i aplikacji, filmów, obsługa mp3, choć jak na dzisiejsze realia to standard)- głośniki stereo- obsługa...
Witam jak zdjac simlocka z samsunga B2710. ponieważ potrzebuje telefonu na Heyah a w nim jest simlock z Orange.Jeżeli może mi ktos podac jakiś kod do zdjecia.I 2 sprawa w nie wiem czy to ten dział ale da sie jakoś naprawić guziki dotykowe w sony ericssonie K850 bez wizyty w...