Skocz do zawartości

telefon samsung sgh j700 jak wgrac zdjecia do laptopa

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: telefon samsung sgh j700 jak wgrac zdjecia do laptopa

Simlock Samsung E250

Czesc podam Wam sposob na zdjecie simlocka z Samsunga e250 za pomoca kabla usb (tresc ktora tu znajdziecie zkopiowalem)Link do downloadu: Samsung Tool 4.0.4.zip 1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na...
  • Kosz
  • napisane 15 08 2008 10:25
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4919

Opis zdjęcia Sim-Locka z Samsung G600 i J700

Elo . Mam samsunga SGH J700 i jak mam zerwać z niego simloka ( odrazu mówie że mam tylko kabel USB który dostałem w komplecie do telefony ) Proszę pomóżcie
  • Simlock Samsung
  • napisane 03 04 2008 16:30
  • Odpowiedzi: 53
  • Wyświetlenia: 200862

Nowy laptop bardzo powoli chodzi

Witam, bardzo proszę o pomoc, ponieważ cała ta sytuacja już mnie irytuje...Kupiłam nowego laptopa od Samsunga, mam go od kilku dni, a nie mogę go w pełni używać. Włącza się bardzo długo (ok. 1m 30s albo dłużej), na załadowanie stron internetowych muszę czekać po kilka minut - mimo że połączenie internetowe mam w...
  • Notebooki
  • napisane 08 11 2013 16:30
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 2125

Simlock Samsung SGH-M110

Wygrzebalem, ze SGH-M110 jest pod kontrola systemu operacyjnego -Samsung Proprietary, nie wiem w jakiej wersji, czy to nowy, czy stary....napewno telefonik jest nowiutkilink do stronyhttp://www.samsung.com/ph/products/gsm/gsm...=Specifications.
  • Simlock Samsung
  • napisane 06 02 2008 18:20
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 5052

Simlock Samsung SGH-E250

WitamMam problem ze zdjęciem simlocka w tym telefonie. Otóż wszystko robię z instrukcjami podanymi na tej stronce: http://peb.pl/komorki/107769-samsung-e250-...eczajacy-2.html , lecz nie wychodzi. Po przeczytaniu tego całego tematu wywnioskowałem, że tylko u mnie (po zakończeniu drugiego punktu, gdy już
  • Simlock Samsung
  • napisane 03 08 2007 11:43
  • Odpowiedzi: 35
  • Wyświetlenia: 135578

Sprzedam lub zamienie złom komputerowy!

Nowa lista + kilka rzeczy:Napęd CD MSINapęd CD LTN-382Napęd CD BENQNapęd SAMSUNGNapęd CEBERDRIVENapęd MITSUMINapęd TEACNapęd MITSUMINapęd BTCNagrywarka DVD PIONEERNagrywarka LGNagrywarka LGNagrywarka LGDysk SEAGATE BARRACUDA 500GBDysk WD CAVIAR 853MBDysk FUJITSU 10GBDysk MAXTOR 20GBDysk MAXTOR N256Dysk SAMSUNG...
  • Giełda
  • napisane 02 04 2012 13:51
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 6235

Laptop HP z Photoshop'em CS2

HP pavilion ze4800Srzedam pilnie Laptopa HP pavilion ze4800. Ekran 15”, Windows XP Home Edition z nakładką Vista Inspirat (wszystko wyglada jak w Vista). Procesor AMD Athlon XP 2800+ (2,12 GHz), 768 MB RAM, HDD (twardy dysk) 60 GB, odtwarzacz DVD, nagrywarka CD (combo), wbudowana antena do internetu bezprzewodowego, modem ...
  • Archiwum
  • napisane 12 03 2007 02:41
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 2512

Simlock Samsung sgh-c520

Witam. Jestem nowy na tym forum i mam problem z podanym w tytule modelem samsunga. Byłbym wdzięczny za sugestie jak usunąć simlocka za pomocą kodu. Od razu informuję, że poniższy sposób nie działa:1 - Włącz telefon bez karty SIM 2 - Ściągnij pokrywę baterii i włóż nie akceptowaną kartę sim (bez wyłączania
  • Simlock Samsung
  • napisane 06 10 2010 11:15
  • Wyświetlenia: 10923

Jaki router z podanych wybrać?

Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu...

Jaki router do [100PLN]

Witam! Szukam routera do domu jednorodzinnego,z dobrym zasięgiem oraz prostego w konfiguracji bo w tych sprawach jestem zielony.Router będzie leżał na parterze i pasuje żeby dobrze odbierał piętro wyżej , krótkie info:1.Kwota, jaką mogę maksymalnie przeznaczyć na zakup: najlepiej do 70 zł-100 max PLN (chce kupić do przez allegro mile widziane linki)2.Typ łącza: radiówka (prędkość 8...

Udostępnienie bezprzewodowo obrazu z laptopa na TV

Witam mam w domu sieć domową poprzez router linsys e3000 podłączony jest laptop oraz TV LED Samsung UB40 Widza sie wszyscy w sieci domowej , udostepnione sa pliki , moge ogladac zdjecia muzyke i filmy z laptopa po przez program "pc...
  • Notebooki
  • napisane 18 07 2011 10:59
  • Wyświetlenia: 6826

Laptop do 4000 zł np. lenovo y580

jakbym miał wolne od pracy to 8 godzin całkiem możliwe hehe Ale też mam dylemat, bo jak zrobię przemeblowanie małe w pokoju i bude od stacjonarnego dam obok biurka to nie będzie mi tak wadzić jak w środku biurka małego.Mam już dobrze chłodzoną budę i gdybym w nim wymienił procka+płyta główna+ pewnie RAM+ grafike + pewnie zasilacz to miałbym fajnego kompa na ~4 lata jakbym doinwestował z...

Wady i zalety Twojego telefonu

Nokia 6110 NavigatorZalety:- darmowy GPS- szybko działający Symbian- dobry ekran (nawet w dużym słońcu można obsługiwać w miare normalnie telefon)- multimedia (mnóstwo gier i aplikacji, filmów, obsługa mp3, choć jak na dzisiejsze realia to standard)- głośniki stereo- obsługa...

Simlock B2710

Witam jak zdjac simlocka z samsunga B2710. ponieważ potrzebuje telefonu na Heyah a w nim jest simlock z Orange.Jeżeli może mi ktos podac jakiś kod do zdjecia.I 2 sprawa w nie wiem czy to ten dział ale da sie jakoś naprawić guziki dotykowe w sony ericssonie K850 bez wizyty w...
  • Simlock Samsung
  • napisane 19 02 2013 20:58
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 12500