Witam, zakupiłem router Tendaw548D i chciałbym prosić o pomoc przy instalacji i konfiguracji go! Podłączyłem wszystkie kabel tak jak w instrukcji. Przechodzę przez instalację płyty ale pod koniec nie wyświetla mi adresu IP! I router nie działa Proszę o pomoc!
Witam, mam mały problem kupiłem Router TendaW548D V2.0, podłączyłem go, jakąś konfiguracje zrobiłem z płytki cd z kompletu, lecz nie da sie połączyć z netem, wcześniejszy router nie miał z tym problemu ... a teraz takie cyrki ... ;/ Co może byc przyczyną, co zrobic ? Czekam na szybką Odp . Pozdrawiam
Na wstępie chciałabym wszystkim bardzo przeprosić za kolejne tendencyjne pytanie oraz za to, że zawracam Wam głowę moim problemem.Muszę kupić laptopa. Górną granicę cenową ustaliłam na 5000zł.Po przejrzeniu wielu modeli zostałam z 3ma i sama nie potrafię ocenić, który z nich jest najlepszy.HPZawiodłam się jakiś czas temu drukarką hp i mam urazę do tej...
moim zdaniem ten model radeona będzie w wielu grach wydajniejszy potwierdzają to także testy.ma lepszą obsługę filmów hd jak geforce512mb to w kartach tego pokroju zbytek dobre pamięci to ddr3 i tylko takie radzę kupować do komputera gracza8600gt ddr3 można kupić za 215zł w sklepie agito.pl- http://www.agito.pl/seria_8/inno3d_geforce...168.327355.html dobryjeśli chcesz by ten komp pożył sobie...
hmm, ok. powiedzmy ze procesor juz byl ciekawe co mialas na mysli piszac mikroprocesor, ale zakladam ze sie pomylilas. Dziwne mi sie wydaje podejscie prowadzacego, co by to nie byly za zajecia, no ale lecimy:plyta glowna:struktura: http://wazniak.mimuw.edu.pl/images/9/94/ASK_M15_S16.pngWe współczesnych komputerach sterownik pamięci umieszczony jest w procesorze. Most północny jest wyposażony...
Specjalnie dla ciebie podaje model zasialcza:WIN POWERMODEL: ATX-450I od czasu kiedy wsadzilem mu karte graficzna GeForce zasilacz dziwnie czeszczy i komputer ma tendencje do samoczynnego rstartowaia sie. Czy moze to miec jakis z wiazek z tym blokowaniem sie komputera?Moze wystarczy kupic nowy zasilacz?
Tak jak powiedział poprzednik, ATI niestety ma tendencje do nie wypuszczania nie dopracowanych sterowników.Spróbuj z alternatywnymi sterownikami np: Omega Driver, mi w paru przypadkach pomogły
Witam serdecznie,Serwis eWarez.pl wymieni sie reklamą (link/banner/button/billboard) z KAZDYM SERWISEM.Unikalnych gości dziennie ponad 1200 z tendencją cały czas rosnącą(stat: http://stat.4u.pl/?ewarezpl)Serwis ma jak na razie PR=0 ale już niedługo będzie to zupełnie inaczej wyglądało ;-)20 dni temu przenieśliśmy się na nowy serwer, który już bedzie na...
Na wstępie, jako nowy użytkownik, witam wszystkich .W pierwszym poście od razu z grubej rury - proszę o pomoc przy wyborze laptoka. Sam w tym temacie się nie orientuję, a i znajomi jakoś nieobeznani. Mam nadzieję, że znajdzie się na forum ktoś, kto poświęci kilka minut na treściwy komentarz mojego potencjalnego zakupu ;P.Komputer ten przeznaczony będzie głównie do zabaw w Photoshopie (a z tego...
WitamMoże ktoś będzie w stanie mi pomóc Już od dłuższego czasu mam pewien problem z komputerem, mianowicie ma on tendencje do zatrzymywania się na ok. 20 sekund. Najczęściej dzieje się tak gdy wykonuje on kilka czynności na raz, np. GG + WinAmp + BearShare + Firefox, ale także w innych sytuacjach, chociażby w niemal każdej grze lub też oglądaniu filmiku...
PS. Kai, ostrzeżenie masz o 12:17 a Twój post ma godzinę 12:47... Chodzi chyba o post sprzed tygodnia: /index.php?showtopic=6851&hl= ale nie wiem co napisałeś bo jest ocenzurowane.Ta, bo jakby nie patrzeć na forum jest źle czas ustawiony i o to mi chodziło.Co do tego niby wulgaryzmu. Było tam słowo "pie*rzyć" z tego co dobrze pamiętam. Specjalnie zakropkowałem, żeby nikt się nie...
No niestety ale radiowy internet ma tendencje do przerywania. Tak wiec ciężko jest na nim streamować. No chyba, że masz bardzo dobrego i stabilnego odbiorcę. Do streamowania polecamświatłowódinternet kablowyewentualnie jakis szybki internet mobilny ( z dużym pakietem do wykorzystania). Na tej stronie możesz sobie ogólnie poczytać jakie oferty mają...