Opis wydajności kart graficznych wbudowanych w laptopy. Aktualizacja Marzec 2017.Ranking kart graficznych do laptopaW DirectX 12.0 pod uwagę brana jest wydajność procesora w testach GPU.Pod uwagę brany jest: wynik 3D Mark, w nowszych kartach Heaven Dx11 benchmark oraz specyfikacja producenta. Jak czytać poniższą tabelkę:DirectX im nowszy tym więcej...
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...
Witam mam na sprzedaż 5 kart graficznych MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC LHR 10 GB Karty są w pełni nowe a sprzedaż odbywa się na stronie Allegro która zapewnia program ochrony kupujących, co najważniejsze moja oferta obecnie jest najtańszą ofertą za rtx 3080. Cena 4149 złKarta graficzna MSI RTX 3080 VENTUS 3X PLUS 10G OC w Warszawa - Sklep, Opinie, Cena w...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Witam zmieniłem karte graficzna w swoim kompie i zaczeły sie problemy sprzet nie jest za nowy właczam gre i komp sie wyłacza ale najpierw pokazuje sie niebieski obraz lub zacia sie gra i wyskakuja czrwone kwadraciki i zawiecha. to mój sprzet:Time of this report: 9/29/2008, 18:01:23 Machine name: MACIEJ-48838433 Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Dodatek...
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz NvidiaGeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały...
Więc wątek ten służy do rozmowy na temat kart graficznych i tunerów telewizyjnych a także innych urządzeń przetwarzania wideo instalowanych w komputerach osobistych .Tutaj możecie zamieszczać testy z różnych portali dotyczące nowych modeli kart graficznych , testy tunerów , zapowiedzi nowych urządzeń , można także...
Jeśli budżet pozwala to MSI GTX 970 Gaming 4G- http://www.pcprojekt.pl/index.php?/p__katalog_produktow/id_gl__9/id_produktu__6105/__MSI_GeForce_GTX970_OC_4GB_Gaming_4G_256_bit_PCI_E_Gra_Tom_Clancy_s_The_Division/http://pclab.pl/art59688-8.htmlhttp://www.purepc.pl/karty_graficzne/geforce_gtx_970_killer_gtx_780_...
Dysk ma błąd End-to-end.Mógł byś zapuścić rozszerzony self-test, da się to zrobić w CrystalDiskInfo.Hmm, wydaje mi się, że to typowe wartości (nie tylko dla tego dysku) i póki co nie ma co się tym przejmować.EDIT:kolego BAKUNŚciągnij najnowsze BETA sterowniki:Drivers | GeForce << 64-bitDrivers |
Cześć,Od jakiegoś miesiąca mam problem z komputerem. Otóż problem objawia się poprzez randomowe zamknięcia gier (poza nimi nie zauważyłem innych problemów). Ciężko zauważyć zależność kiedy to się dzieje grając, chociaż wydaje mi się że przy większych obciążeniu np. przejście do nowej lokalizacji. Nic nie jest podkręcane (tylko RAM do domyślnego XMP- po zmianie do natywnej wartości nadal...
Sentymentalny wątek na forum odnośnie naszych pierwszych zestawów komputerowych.Pierwszy komputer otrzymałem od wujka, bo wybierałem się do liceum informatycznego nie mając wielkiego pojęcia o komputerach Był to Pentium MMX 166 Mhz z kartą graficzną S3 z prymitywnie małym dyskiem na którym zawsze brakowało miejsca, W konfiguracji był Windows 98 i napęd CD, dzięki czemu mogłem instalować...
Najpierw podam dane sprzętu: Procesor: AMD Athlon 64bit 3800+ BOX Płyta główna: ASUS A8N-SLI SE - nForce4 SLI Pamięć DDR: KINGSTON 2 x 1GB Kingston (Dual). Dysk: WD 320GB, SATA II Karta graficzna: PCIEx ASUS nVIDIAGeForce 8600 GTS (256 MB). Nagrywarka DVD: LITEON SHM-165H6S Stacja dysków: 3,5 SONY Zasilacz: CHIEFTEC...
może i jest duża różnica cenowa między e4300 a e6600.ale pomyśl logicznie. gdyby różnica była tylko 10% to po co ten e600 byłby aż o prawie 100% droższy od e4300.Po to zeby zarobić. Zauważ że 4300 musisz podkręcic żeby uzyskac taktowanie 6600 wiec różnica w cenie jest uzasadniona. Nie wiem dlaczego piszesz "gdyby różnica była" - ona taka jest, co potwierdzają wyniki
Mogłem wcześniej umieścić tutaj mój poradnik jednak uznałem że zrobię to dopiero teraz - to nagroda dla tweaks za to że ktos się ruszył i zrobił wreszcie porządek z działem karty graficzne. Jestem autorem tego tekstu tak więc mam pełne prawo do zarządzania nim - niech to służy użytkownikom teraz i w przyszłości.Poradnik ten dotyczy pobierania jak i zapobieganiu problemom wynikłym ze złej...