Witam. Mam problem, otóż zakodowałem theme i panele boczne mi uciekają.. osoby z małą rozdzielczośćią mogą tego nie zauważyc. http://www.gtadownload.na15.pl/testA i jak zadeklarować by był inny nagłówek do panelu prawego a inny dla lewego. Kod:CODE-BOX<?// theme settings$body_text = "#ffffff";$body_bg = "#191919";$theme_width =...
Transformacja wyglądu z Windows XP na Mac OS X LeopardUwagi przed wykonaniem HowTo na komputerze:1.Wszystkie czynności robisz na swoją odpowiedzialność. Ja kuba144, moderacja i administracja forum nie odpowiadają za wszelkie szkody wynikające z wad instalowanego oprogramowania zamieszczanego w poradniku2.Polecam utworzyć punkt przywracania systemu. 3.Nie polecam instalacji programów dla...
Od 3 maja br. od godz. 00:00 do 23:59, portal Alior Sync (www.sync.pl) będzie niedostępny. Nie będzie również możliwości zalogowania się do systemów bankowości internetowej, mobilnej, jak i skorzystania z Wirtualnego Oddziału. Obsługa poprzez infolinię, zostanie ograniczona do zastrzegania kart. Karty płatnicze będą...
Parametry:System operacyjny - Windows 7 Home Premium 64 bit Procesor - AMD Turion™ II Dual-Core P540 2,4 GHz (1MB L2 Cache) Pamięć RAM - 3 GB, DDR3 SDRAM 1066 MHz (2 moduły DIMM) Dysk twardy - 320 GB, SATA (7200 obr./min)Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 5470 przełączana na AMD 880G with ATI Mobility Radeon HD 4250 A teraz o co chodzi...2 dni temu ściągnąłem grę World Of Tanks (już...
witam, mam taki problem: będąc zalogowanym na koncie administratora (wbudowanym) zmieniłem logowanie na konto Microsoft, coś chciałem zainstalować z windows store. teraz chcę wrócić do logowania na konto lokalne, ale w Ustawieniach konta nie jest w ogóle widoczna opcja "zamiast tego zaloguj się za...
Windows 7 można w dużym stopniu konfigurować dlatego w tym artykule podam parę sposobów na dostosowanie systemu do własnych potrzeb. W artykule będzie opisane jak zmienić interfejs programu oraz pare sztuczek.Zapraszam do lektury:D1.Gadżety systemu Windows 7Gadżety to "ikony" aplikacji pozwalające użytkownikom na dotarcie do niezbędnych informacji lub narzędzi.Najczesciej...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
1. Wpisując hasło do poczty outlook przy logowaniu się do systemu, tak na prawde logujesz się na profil mobilny, którego dane są przechowywane na serwerach M$.2. Zapewne instalując system wprowadziłeś dane do logowania dla administratora(chyba, że było uaktualnienie to wtedy administratorem jest ten użytkownik co...
No i sąsiad znowu dorwał coś upierdliwego. Do rzeczy. W normalnym trybie następuje automatyczne logowanie i po chwili pojawia się tapeta + pasek. Za sekundę pasek znika, a za dwie cały ekran jest już biały i klops. W trybie awaryjnym sytuacja też nie bardzo. Logowanie odbywa się automatycznie, pojawia się czarny...
Optymalizacja Windows 7 za pomocą programu Sunrise SevenKorzystając z Windows 7 możemy napotykać wiele problemów. Jak poprawić bezpieczeństwo systemu, jak zwiększyć wydajność, jak zmienić ekran logowania, kolor paska pulpitu, szerokość menu start, jak optymalnie ustawić...
WitamJest możliwość ukryć konto Administratora na ekranie logowania ?Ale jednocześnie pozostawić możliwość zalogowania w Windows 7 tak jak to miało miejsce w Windows XP używając ALT + CTRL + DEL ?Np na ekranie logowania mam 3 konta Konto1 , Konto2 , Administrator i chciał bym...
Witam mam ostatnio problem z tym laptopem (Acer Aspire 5720Z), specyfikacja :Intel Pentium Dual Core Processor T2310 1.46 GHZ, 533 Mhz, 1MB L2 CacheNvidia GeForce 8400m GS 256mb (w TurboCache to 512mb)1GB DDR2 RAMUKilka dni temu grając w Call of Duty 4 : Modern Warfare na multiplayerze, zaciął mi się ekran tzn. Nic nie dało się zrobić nawet alt+ctrl+del, chociaż było słychać dźwięk, więc...
Mam problem, od ponad pol roku uzywalem win xp na automatycznie utworzonym koncie administrator z haslem podczas logowania do windowsa. Ostatnio zeby cos przetestowac, chcialem dodac zwyklego uzytkownika, ale win powiedzial ze najpierw musze stwozyc konto typu administrator, a dopiero porem zwykle. Dziwne.. ale ok, stwozylem jeszcze jedno konto...
Mam do zaoferowania skrypt Rejestracji i Logowania[MySQL], dodatkowe opcje:* Przypomnienie zapomnianego hasła* Email powitalny* Zapamiętanie przy logowaniu* Skrypt wyświetla użytkowników online* Panel Administracyjny z możliwością dodawania Adminów ,banowania, usuwania użytkowników itd.* Wyświetlanie ilości gości,...