Skocz do zawartości

tl wn721n logowanie

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: tl wn721n logowanie

[cms] Problem z theme, panele uciekają w ef

Witam. Mam problem, otóż zakodowałem theme i panele boczne mi uciekają.. osoby z małą rozdzielczośćią mogą tego nie zauważyc. http://www.gtadownload.na15.pl/testA i jak zadeklarować by był inny nagłówek do panelu prawego a inny dla lewego. Kod:CODE-BOX<?// theme settings$body_text = "#ffffff";$body_bg = "#191919";$theme_width =...

Transformacja wyglądu z Windows XP na Mac OS X Leopard

Transformacja wyglądu z Windows XP na Mac OS X LeopardUwagi przed wykonaniem HowTo na komputerze:1.Wszystkie czynności robisz na swoją odpowiedzialność. Ja kuba144, moderacja i administracja forum nie odpowiadają za wszelkie szkody wynikające z wad instalowanego oprogramowania zamieszczanego w poradniku2.Polecam utworzyć punkt przywracania systemu. 3.Nie polecam instalacji programów dla...
  • Porady Windows
  • napisane 17 11 2008 16:12
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 9837

Jakie konto osobiste bankowe?

Od 3 maja br. od godz. 00:00 do 23:59, portal Alior Sync (www.sync.pl) będzie niedostępny.   Nie będzie również możliwości zalogowania się do systemów bankowości internetowej, mobilnej, jak i skorzystania z Wirtualnego Oddziału. Obsługa poprzez infolinię, zostanie ograniczona do zastrzegania kart. Karty płatnicze będą...

HP g62-b45ew - Uszkodzona karta graficzna Radeon HD 5470?

Parametry:System operacyjny - Windows 7 Home Premium 64 bit Procesor - AMDŸ Turion™ II Dual-Core P540 2,4 GHz (1MB L2 Cache) Pamięć RAM - 3 GB, DDR3 SDRAM 1066 MHz (2 moduły DIMM) Dysk twardy - 320 GB, SATA (7200 obr./min)Karta graficzna ATI Mobility Radeon HD 5470 przełączana na AMD 880G with ATI Mobility Radeon HD 4250 A teraz o co chodzi...2 dni temu ściągnąłem grę World Of Tanks (już...
  • Notebooki
  • napisane 26 11 2012 13:44
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4695

brak mozłiwośći zmiany konta microsoft na lokalne

witam, mam taki problem: będąc zalogowanym na koncie administratora (wbudowanym) zmieniłem logowanie na konto Microsoft,  coś chciałem zainstalować z windows store. teraz chcę wrócić do logowania na konto lokalne, ale w Ustawieniach konta nie jest w ogóle widoczna opcja "zamiast tego zaloguj się za...
  • Windows 10
  • napisane 26 08 2016 12:37
  • Wyświetlenia: 4728

Porady i sztuczki do Windows 7

Windows 7 można w dużym stopniu konfigurować dlatego w tym artykule podam parę sposobów na dostosowanie systemu do własnych potrzeb. W artykule będzie opisane jak zmienić interfejs programu oraz pare sztuczek.Zapraszam do lektury:D1.Gadżety systemu Windows 7Gadżety to "ikony" aplikacji pozwalające użytkownikom na dotarcie do niezbędnych informacji lub narzędzi.Najczesciej...
  • Porady Windows
  • napisane 09 11 2011 21:37
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 92846

Spis wszystkich poradników

Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
  • Porady Windows
  • napisane 28 09 2010 16:50
  • Wyświetlenia: 32846

Pomoc z Win 10

1. Wpisując hasło do poczty outlook przy logowaniu się do systemu, tak na prawde logujesz się na profil mobilny, którego dane są przechowywane na serwerach M$.2. Zapewne instalując system wprowadziłeś dane do logowania dla administratora(chyba, że było uaktualnienie to wtedy administratorem jest ten użytkownik co...

• Windows 10
  • napisane 05 10 2015 20:55
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2593

Logi - Zablokowany komputer i brak możliwości utworzenia logów

No i sąsiad znowu dorwał coś upierdliwego. Do rzeczy. W normalnym trybie następuje automatyczne logowanie i po chwili pojawia się tapeta + pasek. Za sekundę pasek znika, a za dwie cały ekran jest już biały i klops. W trybie awaryjnym sytuacja też nie bardzo. Logowanie odbywa się automatycznie, pojawia się czarny...

Optymalizacja Windows 7 za pomocą programu Sunrise Seven

Optymalizacja Windows 7 za pomocą programu Sunrise SevenKorzystając z Windows 7 możemy napotykać wiele problemów. Jak poprawić bezpieczeństwo systemu, jak zwiększyć wydajność, jak zmienić ekran logowania, kolor paska pulpitu, szerokość menu start, jak optymalnie ustawić...
  • Windows 7
  • napisane 10 04 2011 19:35
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 16454

Ekran Logowania Windows 7

WitamJest możliwość ukryć konto Administratora na ekranie logowania ?Ale jednocześnie pozostawić możliwość zalogowania w Windows 7 tak jak to miało miejsce w Windows XP używając ALT + CTRL + DEL ?Np na ekranie logowania mam 3 konta Konto1 , Konto2 , Administrator i chciał bym...
  • Windows 7
  • napisane 05 04 2011 15:06
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4139

Problem z laptopem Acer Aspire 5720Z karta graficzna

Witam mam ostatnio problem z tym laptopem (Acer Aspire 5720Z), specyfikacja :Intel Pentium Dual Core Processor T2310 1.46 GHZ, 533 Mhz, 1MB L2 CacheNvidia GeForce 8400m GS 256mb (w TurboCache to 512mb)1GB DDR2 RAMUKilka dni temu grając w Call of Duty 4 : Modern Warfare na multiplayerze, zaciął mi się ekran tzn. Nic nie dało się zrobić nawet alt+ctrl+del, chociaż było słychać dźwięk, więc...
  • Notebooki
  • napisane 30 09 2010 13:29
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 9919

problem z zagubionym dostepem do konta uzytkownika win xp - znikajace konto?

Mam problem, od ponad pol roku uzywalem win xp na automatycznie utworzonym koncie administrator z haslem podczas logowania do windowsa. Ostatnio zeby cos przetestowac, chcialem dodac zwyklego uzytkownika, ale win powiedzial ze najpierw musze stwozyc konto typu administrator, a dopiero porem zwykle. Dziwne.. ale ok, stwozylem jeszcze jedno konto...
  • Windows XP
  • napisane 28 09 2010 16:23
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4174

[Sprzedam] Skrypt logowania/rejestracji[PHP][MySql]

Mam do zaoferowania skrypt Rejestracji i Logowania[MySQL], dodatkowe opcje:* Przypomnienie zapomnianego hasła* Email powitalny* Zapamiętanie przy logowaniu* Skrypt wyświetla użytkowników online* Panel Administracyjny z możliwością dodawania Adminów ,banowania, usuwania użytkowników itd.* Wyświetlanie ilości gości,...
  • Giełda
  • napisane 28 04 2010 20:53
  • Wyświetlenia: 2392