Specyfikacja technicznaKarta WiFi TP-LINK TL-WN722NC, to nic innego jak model TL-WN722N. Różnią się tym, że ta pierwsza ma podstawkę w zestawie Karta WiFi obsługuje:Standardy: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11bPrędkość transmisji bezprzewodowej11n: do 150Mb/s11g: do 54Mb/s11b: do 11Mb/sZakres częstotliwości ...
witam,od niedawna mam internet 100 Mbps i szukam szybkiej karty wifi na USB bo moja karta w laptopie nie wyrabia.Z jednej strony chciałbym taką:http://www.morele.ne...-wn725n-492621/czyli TP-LINK TL-WN725N typu nano - mała jak odbiornik do bezprzewodowej myszki. Zastanawia mnie tylko czy takie pyci karty są gorsze od tych większych gabarytowo? Niby procesor bardziej obciążają w komputerze. Czy...
Otóż przeprowadziłem dziś test. Wpadłem na pomysł by użyć kartki papieru owiniętą w folię aluminiową by poprawić zasięg WiFi w domu.Zrobiłem 2 testy. Karta WiFi: TL-WN722NProgram do mierzenia siły sygnału: RutilT WLAN ManagerOdległość ok 2mTechnologia: GW przypadku bez...
Każdy z tych: http://www.tp-link.c...d=203&ref=plineWybierz w zależności od ceny, wszystkie są dobre i sprawdzone... spełniają w 100% twoje wymogi.Osobiście testowałem: TD-W8951ND TD-W8968 TD-W8950NDDo komputera:WN722N - jeżeli router kupisz z 150Mbit N-LiteWN821N lub WN822N - jeżeli router z 300Mbit-ami N MIMO
Witam :)Dokonałem zakupu używanego procesora - i5 760 - ze względu na to , że sprzedający udzielił 7 dniowej gwarancji rozruchowej - chciałbym mieć pewność , że procesor jest sprawny.Do tej pory , wykonywałem testy - takimi programami jak :OCCT - CPU: Linpack.Test type: AutomaticDuration: 0h 30min.Idle Periods:1 min. at the beginning1 min. at the endMemory: 90%Zaznaczone 64-bits i AVX Capable...
Witajcie, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Zajrzałem tutaj przypadkowo podczas przeglądania for internetowych. A więc zaczynajmy !1. Czym są pamięci RAM ? Jest to tzw. pamięć operacyjna w której programy typu: (Windows/Linux , przeglądarki, gry, komunikatory, dokumenty i inne) przechowują pliki, do których procesor ma szybki dostęp, znacznie szybszy niż w wypadku dysku stałego - dysku...
Witam,tak jak w tytule problem dotyczy prędkości internetu, która na laptopie jest normalna, ale już na komputerze bardzo ograniczona, za bardzo. Ostatnio zamieściłem na innym forum prośbę o pomoc i znalazł się użytkownik, pan Michał, który pomógł oczyścić komputer za pomocą logów OTL i FRST za co mu bardzo dziękuję. Niestety problem z internetem się ostał czego dowodem są skany prędkości...
Cześć,Od jakiegoś miesiąca mam problem z komputerem. Otóż problem objawia się poprzez randomowe zamknięcia gier (poza nimi nie zauważyłem innych problemów). Ciężko zauważyć zależność kiedy to się dzieje grając, chociaż wydaje mi się że przy większych obciążeniu np. przejście do nowej lokalizacji. Nic nie jest podkręcane (tylko RAM do domyślnego XMP- po zmianie do natywnej wartości nadal...
Are you rigorous in putting every application to test before users work with them? Are you an expert in automating test scenarios? We’re looking for someone like that who can help us:– deliver a large-scale rich internet platform in collaboration with business analysts and software engineers– create automated web...
Witam, tak jak piszę w temacie od kilku dni mam nowy internet i jest prawie wszystko okej , 0% pakietów loss itp. tylko jest jeden problem mianowicie w grach mam wyższy ms niż pokazuje mi na speed Test .Oto Wyniki Speed testów :(1) - https://www.v-speed.eu/share/4682582(2) - http://www.speed
Ostatnio znalazłem bardzo fajne narzędzie do pisania testów automatycznych. Nie trzeba być programistą, aby z niego korzystać. Wystarczy zapamiętać tylko kilka podstawych komend i składnię, aby można było pisać nawet skomplikowane scenariusze testowe aplikacji webowych i nie tylko. Ma też możliwość robienia...
To tylko przykładowa porada, więcej znajdziesz link. W Windows 10 możesz szybko przetestować pamięć ram jeśli podejrzewasz, żesystem źle działa przez RAM. Zrobisz to w kilku krokach.1. W polu wpisujemy diagnostyka pamięci systemu Windows.1.1. Wybieramy diagnostyka pamięci systemu Windows.2. Klikamy na Uruchom ponownie teraz...3. Stan prze
Cześć, Świetna informacja dla wszystkich osób, poszukujących dobrego hostingu - Home wprowadziło możliwość testowania usług za darmo do końca roku. Równolegle jest konkurs: testując hosting i wrzucając swoje uwagi na forum, można wygrać 2 000 zł na dowolną usługę albo biznes hosting za darmo na 2...
IT LeasingTeam realizuje usługi w zakresie pozyskiwania dla organizacji wysokiej klasy specjalistów i kadry zarządzającej z obszaru IT a także rozwija i wdraża nowoczesne rozwiązania IT w ramach outsourcingu procesów. IT LeasingTeam wspiera procesy biznesowe firm, umożliwiając im zwiększenie elastyczności i budowanie przewagi konkurencyjnej. Obecnie do naszego Zespołu Projektowego...