Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu...
Witam.Mam problem tej natury. Kupiłem router TP-Link TL-WR740N i mam internet w KOBA, gniazdko internetowe jest w ścianie. Od gniazdka kablem podłączam do laptopa to działa bez żarzutu, wszystko strony www, GG, Skype, oraz utorrent sciąga się bez problemu. Jednak gdy podłącze kabel do routera TP-Link TL-WR740N to...
Witam. Mam pewien problem a w zasadzie pytanie. Mam nadzieję że pomożecie mi Otóż aktualnie mam router z D-Link w pokoju który jest oddalony od mojego laptopa na odległość ok 20m. Oraz oddzielony przez 3 solidne ściany. Wtedy na laptopie w moim pokoju mam bardzo słaby zasięg. Myślałem aby kupić drugi router do mojego pokoju. Posiadam w pokoju gniazdko telefoniczne więc problemu niby nie ma....
Witam chce pobrac nowe oprogramowanie firmware do mojego routera TPLINK bo mam nieaktualne, moj router to TP LINK WR740N V4 wybieram wlasnie te parametry podczas wyboru jakie firmware sciagniac. Sciaga sie to wszystko w .zip to akurat nie jest problem bo wypakowywuje to i wypakowywuje sie plik .pdf a na stronie routera w zakladce aktualizacji nie moge...
Witam wszystkich. Problem jest taki że nie mogę dołączyć się do żadnej gry po sieci. Po naciśnięciu połącz/join i długim wczytywaniu serwera mam informacje z lobby gry (cs:go lub jemu podobne ) "utracono połączenie z hostem " . Podobnie jest w Torencie w dolnym prawym rogu ekranu mam trójkąt ostrzegawczy i jak na niego najade jest napisane " problem z konfiguracją...
Od zawsze dla jaj świetnie się bawiłem na omegle aż pewnego dnia nie widziałem żadnych kamer mam windows xp , sprawdzałem czy nie mam wiusów używałem otl combo fix , no java od nowa klikałem zezwól i tak dalej , na omegle ciągle wyszukuje mi czarne obrazy i na innym czacie tak samo . ja mam kamerke ja siebie widać lecz oni mnie nie widzą i ja ich nie widzę 95% ludzi nie ma kamer czyli...
Rozumiem, że ta Toya sprzedaje internet za pośrednictwem kablówki? Oni jakiś tam modem konwertujący sygnał z kablówki na wejście rj45 na pewno Ci dadzą. Do tego podłączyć jakiegoś prostego i taniego TP-Link TL-WR740N Kosztuje niecałe 50 zł, a do użytku domowego spokojnie Ci to wystarczy.
WitamPosiadam 2 routery. Jeden, który aktualnie używam do internetu - TP-Link WR740N oraz drugi stary router do neostrady - Sagemcom F@at 2704. Czy jest możliwość podłączenia tego 2 do 1 tak aby przesyłał internet dalej ? Oczywiście bezprzewodowo. Pozdrawiam.
W tej cenie to TL-WR740N. myślisz,że jedna antenka wystarczy,żeby był dobry zasięg na cały dom jak się w sklepie pytałem to mówili,że lepiej jakby były wie antenki i czy jest to router pod kabel RJ45?Pozdrawiam.
Przymierzam się do zakupu routera, chciałbym rozdzielić sygnał na laptop. Nie mam jakiś wielkich wymagań, bo mieszkam w mieszkaniu na jednym piętrze. Internet kablowy z Multimedii. Zastanawiam się nad 8level WRT-150 i TP-Link TL-WR740N. Wygląda na to, że wybiorę ten drugi, bo wydaje się bardziej sprawdzonym modelem; jednakże w sieci natrafiłem również na...
Witam. Mam router Tp-Link WR740N i nan im soft gargoyle.Chcialbym w QoS ustawic najwyzszy priorytet na wszystkich komputerach w sieci na gre World of Warcraft. Probowalem sam to zrobic ale konczylo sie tym ze musialem zerowac router. Czy jest ktos w stanie opisac mi tu lub wstawic screeny z tego jak powinien wygladac ten QoS. Dziekuje za pomoc
Witam. Piszę ten post, ponieważ jakiś tydzień temu pojawił się w moim połączeniu internetowym pewien problem. Sytuacja wygląda następująco: Pewnego dnia, gdy nie było mnie w domu, był mały problem z dostawami internetu. Siostra, która pilnie potrzebowała połączenia z internetem Pozamieniała kabelki między routerem a modemem do tego stopnia, że router przestał działać. Po powrocie do domu...