Na sprzedaż wystawiam notebook TOSHIBA Satellite X200-253.Ekran LCD 17 cali. (Na dole strony pełna specyfikacja)CENA 1500złWysyłka kurierem 25zł.Notebook jest wstawiony na aukcji ,poniżej podaje link:http://allegro.pl/show_item.php?item=1944178037 (Proszę Administratora o nie kasowanie tematu w przypadku gdy na tym forum obowiązuje zakaz umieszczania...
Witajcie ponownie Mam nadzieję, że ponownie mi pomożecie, a właściwie to teraz konkretnie mojemu koledze z pracy Otóż ma on teraz laptopa Toshibe Sattelite 200 jakoś model o ile dobrze pamiętam i chciałby kupić coś lepszego. Zastanawiał się teraz ponownie nad ...
Witam, Przeinstalowywałam sobie system (XP Pro + SP 2) w notebooku i mam problem z kartą wifi (Linksys wireless-G Notebook Adapter WPC54G V3) "urządzenie nie może znaleźć odpowiednich wolnych zasobów, których można użyć (kod 12) Jeśli chcesz używać tego urządzenia, musisz wyłączyć jedno z urządzeń występujących...
Witam.Posiadam Toshibę Satelite L300D. Niedawno zmieniałem mu system z Visty na XP z SP3. Jednak przy okazji usunąłem sterowniki. Niektóre wgrałem, np. dźwięk. Mam problem ponieważ nie jestem do końca pewny czy wgrałem dobre sterowniki do karty sieciowej, wifi. Rozchodzi sie o...
Będzie trochę czytania ale inaczej się nie da :)Laptop - nowa Toshiba P70, karta Intel N 2230Router Asus AC66UMysz Microsoft SculptBTOdległość od routera 2m bez przeszkód (słabe położenie bo laptop ma router dokładnie z boku więc anteny w ekranie nie są w idealnej pozycji) Mam duży tłok w paśmie 2.4, zainwestowałem w nowy router zamieniając TPLinka...
Witam, posiadam Notebook Toshiba Satellite C660D - 115, mój problempolega na tym że kiedy podłączam kabel sieciowy z internetem (UPC) to gow ogóle nie widzi, oraz nie wiem jak włączyć WI-FI. Instalowałemsterowniki ze strony www.toshiba.pl,...
Witam problem polega na tym źę nie moge stworzyć połączenia bezprzewodowego wifi 1.zainstalowałem Windowsa MX v6 z service packiem 2 2.zainstalowałem sterowniki Wirlees z dołączonej płyty (pomimo to nie utworzyło sie nowe połączenie sieci bezprzewodowej w tylko tak jak było lan ) 3. Ze strony asusa ściągnołem...
Witam, modem jest nowy internet od poczatku dziala tylko po kablu, chociaz wifi jest poprawnie zkonfigurowane . Wlaczam wlan w modemie i na laptopie , wykrywa siec ,pelen zasieg a polaczenia nadal niema . Niewiem czy jest to problem modemu czy tez moze laptopa (toshiba...
Mam problem z zainstalowaniem sterowników do WIFI. W menedżerze urządzeń wyświetla mi błąd Kontroler Ethernet.Korzystałam ze strony:(http://ce.computers.toshiba-europe...
OTL logfile created on: 2014-08-23 12:58:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\user\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.17239)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd11,99 Gb Total Physical Memory | 8,50 Gb Available Physical Memory |...
@server wykonywałem już wcześniej czynności opisane na tamtej stronie Po skrypcie: All processes killed========== OTL ==========Error: No service named iSafeKrnlBoot was found to stop!Service\Driver key iSafeKrnlBoot not found.C:\Windows\SysNative\drivers\iSafeKrnlBoot.sys moved successfully.Registry value HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\Raptr deleted...
OTL logfile created on: 2016-01-29 14:22:23 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Jakub\Downloads64bit- Professional (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.10586.0)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,94 Gb Total Physical Memory | 5,54 Gb Available Physical Memory | 69,70% Memory...
Witajcie,W ostatnim czasie zmodernizowałem sobie troszkę sprzęt. Ale niestety tak jak na "starym" wszystko mi działało tak teraz przestałoProblemy zaczęły się gdy chciałem grać w The Division - gra crashowała podczas intra. Próbowałem ją odpalić milion razy - zawsze efekt był taki że albo grę wywalało do windowsa z komunikatem błędu Uplay, ...