WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
kupiłem tom toshibe ale skasowałem viste i nagrałem xp nie dostałem sterowników ,wie ktos gdzie znajde wszystkie sterowniki do tego modelu toshiba satellite a200-1crPentium T2080Model A200-1CRProcesor Dual Core T2080 (1.73 GHz)1 MB, FSB...
Jednak z tą paczka nie jest tak do końca łatwo i odpuściłem. Everestem sprawdziłem co drzemie w środu i poszukałem sterowników na stronach producentów - wszystko OK.Miałem problem z kartą sieciową LAN - Realtek RTL8139/810 - nie chciała...
Nie jestem specjalista w komputerach i nie potrafie znalezc co jest nie tak z moim laptopem. Od chwili kupienia czyli kiedy juz wszystko bylo w nim zainstalowane (XP) mam problemy z odtwarzaniem DVD. Obraz i dzwiek skacze. Podejrzewam ze to jakies sterowniki.Drugi problem, bardziej istotny to ze komputer strasznie sie muli podczas operacji na twardym...
itam,mam laptopa Toshibeequium a100-027 i mialem na nim preinstalowana viste mur.gif , lecz udało mi sie zainstalowac ostatnio XP z service packiem 2. Problem pojawil mi sie od samego poczatku, gdyz nie chcialo mi instalowac zadnych sterownikow poprabych ze storny producenta,...
Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.2.1250.1.1045.18.1523 [GMT 2:00]Running from: D:\Różności\Pliki internetowe\ComboFix.exe * Created a new restore pointWARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED .((((((((((((((((((((((((( Files Created from 2008-03-24 to 2008-04-24 ))))))))))))))))))))))))))))))).2008-04-24 19:17 . 2008-04-24...
witam,mam laptopa Toshibeequium a100-027 i mialem na nim preinstalowana viste mur.gif , lecz udało mi sie zainstalowac ostatnio XP z service packiem 2. Problem pojawil mi sie od samego poczatku, gdyz nie chcialo mi instalowac zadnych sterownikow poprabych ze storny producenta,...
witam,mam laptopa Toshibeequium a100-027 i mialem na nim preinstalowana viste mur.gif , lecz udało mi sie zainstalowac ostatnio XP z service packiem 2. Problem pojawil mi sie od samego poczatku, gdyz nie chcialo mi instalowac zadnych sterownikow poprabych ze storny producenta,...
itam,mam laptopa Toshibeequium a100-027 i mialem na nim preinstalowana viste mur.gif , lecz udało mi sie zainstalowac ostatnio XP z service packiem 2. Problem pojawil mi sie od samego poczatku, gdyz nie chcialo mi instalowac zadnych sterownikow poprabych ze storny producenta,...
witam,mam laptopa Toshibeequium a100-027 i mialem na nim preinstalowana viste , lecz udało mi sie zainstalowac ostatnio XP z service packiem 2. Problem pojawil mi sie od samego poczatku, gdyz nie chcialo mi instalowac zadnych sterownikow poprabych ze storny producenta, tzn...
Wybierz sterowniki od A210 PSAFGC-MS708C, ale pracują pod p200d.Download WIFI DRIVERS, realtec network driver, texas instruments flashmedia driver and the toshiba software modem tutaj: http://support.toshiba...
Witam, Przeinstalowywałam sobie system (XP Pro + SP 2) w notebooku i mam problem z kartą wifi (Linksys wireless-G Notebook Adapter WPC54G V3) "urządzenie nie może znaleźć odpowiednich wolnych zasobów, których można użyć (kod 12) Jeśli chcesz używać tego urządzenia, musisz wyłączyć jedno z urządzeń występujących w systemie".Instalowałam kartę na różnych ...
witamprzeszukalem sporą część internetu, sciagalem, instalowalem przerozne sterowniki i nic, nadal nie mam dźwięku.moja karta dzwiekowa to: Intel 82801 GBM ICH7-Mw notebooku Toshiba Satelite L40 139, na windowsie xp sp2.(oryginalnie byla vista, ale zajmowala zbyt duzo pamieci i...