Potrzebuję szybkiej pomocy w wybraniu komputera. Mam tu parę wybranych Laptopów i nie mogę się zdecydować. Jakbyście mogli podajcie mi jaki i dlaczego jest najlepszy. SONY VAIOSony Vaio VGN-NR38M/S Dual Core T2390 1.86GHz, 2GB, 250GB, DVDRW, X3100, 15'', VHPLink do produktu:SONY VAIOAcer Extensa Procesor: Intel Core 2 Duo T6600Pamięć RAM: 3 GBDysk twardy: 320 GBPrzekątna ekranu [cal]:...
Zainstaluj ponownie: Toshiba Hotkey UtilityJuz zainstalowałem i w menadżerze jest aplikacja "Toshiba Hotkey Utility"Ale dalej nic.Tak sie dzieje jak CCleanerem oczyszczasz rejestr - CCleaner kasuje ci klucze potrzebne dla Hotkey Utility.Hmm, no moze to być prawda, bo akurat właśnie uzywalem CClanera. Czyli...
Czesc Mam kilka laptopow do wyboru sposrod ponizszej listy. Ktory wedlug was bylby najlepszy dla serfowania po necie, odtwarzania i storowania duzo muzyki oraz ogladania filmow ?Te lapki sa w sklepie w moim...
Witam!Mam straszny problem z obsługą mojego laptopa. Jest już lekko wiekowy ToshibaL500D o parametrach: Procesor: AMD Turion X2 Dual Core Mobile RM-74 2.20 GHzRam: 4 GBItp. Chodzi o to, że strasznie muli, nie mogę obejrzeć filmiku na youtube, bo praktycznie jest to takie skakanie obrazu, przesuwanie w dół...
Witam mam laptopa Toshibe Satelite l500D PSLT0E.Mam problem z dyskiem MK3263GSX gdy ten dysk jest w laptopie to praktycznie nic nie mogę zrobić tylko do ustawień biosa i do bootowania mogę wejść ale gdy dysk jest odłączony od laptopa to da się przeinstalować tylko jak? jak on jest odłączony.Troche siedziałem przy nim...
Jak kupowałem to miał zainstalowanego windowsa7 ale już przeinstalowywałem go teraz próbowałem 2 raz przeinstalować go ale nic z tego a jeżeli chodzi i Recovery to nie mam pojęcia jak to zrobić.Model laptopa: Toshiba Satelite L500D-149 PSLT0E-00G00DPL
A więc, to jest laptop TOSHIBA SATELITE L500-1EK. Sterowniki umiałbym zaaktualizować zrobię to i napisze czy pomogło.Pozdrawiam.@ Tylko mam problem ze znalezieniem tych sterowników. Mógłbyś pomóc?
Sterowniki do Satellite L500 Windows XP z listopada tego roku Plus Intel GM45 sterownik do płyty głównejProblem z instalacją sterowników od karty muzycznej został szeroko omówiony przy instalacji Windows XP na laptopie Acer (przyklejony temat).
Witam. Niedawno kupiłem laptopa L500- 1 GF byłem zmuszony zainstalować na nim win XP ponieważ mam takie programy do pracy które działają tylko pod tym systemem. Pojawiły się dwa problemy ze sterownikami:1. Audio Device Definition Audio Bus taki błąd pomimo że zainstalowałem sterowniki do karty muzycznej i mam dźwięk.2. Kontroler magistrali zarządzania...
Ten Acerek aspire 5738g w sumie grafikę ma w porządku i za tę cenę możesz kupować( chociaż allegro to ja też bym odradzała, kumpla ostatnio skroili na 4 stówy i teraz musi biegać po sądach). Tylko nie wiem jak w acerach jest z głośnikami, bo pewnie tez by CI się dobre przydały, a w tej kwestii najfajniejsze są Toshiby (głośniki harman-kardon), plus fajny,...
Witam,Proszę o sprawdzenie logów systemu. Mam wrażenie, że komputer startuje wolniej niż zazwyczaj.OTL logfile created on: 2012-11-26 12:31:00 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.70.2 Folder = C:\Users\Anna\Documents\Aplikacje64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 |...
YAC(Yet Another Cleaner!) (HKLM-x32\...\iSafe) (Version: - ELEX DO BRASIL PARTI[beeep]ÇÕES LTDA) <==== ATTENTIONOdinstaluj ten program, nie jest godny zaufania. 2) Użyj >Adw-cleaner najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner\AdwCleaner[S].txt 3) CHR dev: Chrome dev...
OTL logfile created on: 2014-08-23 12:58:33 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\user\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.17239)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd11,99 Gb Total Physical Memory | 8,50 Gb Available Physical Memory |...