Witam !Mam na sprzedaż laptop Toshiba Satellite L300-1A3. Laptop został zakupiony na święta 2008 roku. Stan wizualny oceniam na dobry. Laptop w 100% sprawny. Do laptopa dorzucam oryginalną, nową baterię Toshiba (raz włożona, nigdy...
Witam.Posiadam ToshibęSateliteL300D. Niedawno zmieniałem mu system z Visty na XP z SP3. Jednak przy okazji usunąłem sterowniki. Niektóre wgrałem, np. dźwięk. Mam problem ponieważ nie jestem do końca pewny czy wgrałem dobre sterowniki do karty sieciowej, wifi. Rozchodzi sie o...
Ja bym radzil sie teraz sprezyc i kupic w swiatecznej promocji toshibeL300-1A3 , jest za 1999zl w vobisie z powiekszonym ramem i lepsza konfiguracja niz np w saturnie...
Witam,Proszę o sprawdzenie logów systemu. Mam wrażenie, że komputer startuje wolniej niż zazwyczaj.OTL logfile created on: 2012-11-26 12:31:00 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.70.2 Folder = C:\Users\Anna\Documents\Aplikacje64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 |...
Witam forumowiczów:-) Mam pytanie odnośnie odnośnie laptopów Toshiby i Lenovo. Zamierzam w najbliższej przyszłosci kupić sobie laptopa. I postanowiłem, że będzie to albo Toshiba albo Lenovo,bo większość moich znajomych korzysta z Toshiby. I tu mam właśnie problem. Wydaje mi sie...
Potrzebuję szybkiej pomocy w wybraniu komputera. Mam tu parę wybranych Laptopów i nie mogę się zdecydować. Jakbyście mogli podajcie mi jaki i dlaczego jest najlepszy. SONY VAIOSony Vaio VGN-NR38M/S Dual Core T2390 1.86GHz, 2GB, 250GB, DVDRW, X3100, 15'', VHPLink do produktu:SONY VAIOAcer Extensa Procesor: Intel Core 2 Duo T6600Pamięć RAM: 3 GBDysk twardy: 320 GBPrzekątna ekranu [cal]:...
Poszukuje laptopa, do luźnej pracy internetu itp. w cenie jak wyżej 1500-1800. Widziałem kilka i nie wiem który lepszy, która firma sprawdzona. Wydaje mi się że Toshiba to sprawdzona firma ale... Widziałem laptop Compal i to chyba dość dobry...Parametry :- 2 rdzeniowy procesor, słyszałem że Intel ma teraz lepsze ale nie wiem czy to prawda około 1,6-1,8...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam!Mam Toshibel300 11ghttp://www.toshiba.pl/discontinued-products/satellite-l300-11g/ W srodku siedzi xp,3 gb ramu i dysk ssdNa tak stary komp to chodzi nawet lepiej niz nieżle.Nie uzywam kompa do gier tylko internet,filmy i niezbyt...
Właśnie otrzymałem maila od autora wspominanej przeze mnie nieoficjalnej instrukcji serwisowej ToshibySatelite L30-134. Nie spodziewałem się że w ogóle dostanę odpowiedź :) jednak jeszcze można liczyć na ludzi :) W skrócie mail zawierał poniższe sugestie i fakty:- osoba ta przez kilka lat miała w swojej
A więc zacznę od razu od sedna sprawy, stanąłem przy wyborze laptopa, który będzie służył mi do *słuchania muzyki * ( tworzenie w programach muzycznych )*internetu*od czasu do czasu jakaś gra typu Swat4*naukiMoja gotówka nie jest za wysoka 800zł . Wyszukałem kilka fajnych pozycji laptopów cenionej pod wieloma względami firmy TOSHIBA, a oto i...
witam was drodzy komputerowcy! Komputer bedzie sluzyl mi do pracy:) na nastepujacych programach:Auto cad, 3ds max, Photoshop, illustrator, correldo tego ogladanie filmow, internetA wiec przedstawie moich faworytow z jednej i drugiej opcji:ToshibaSatelite: 15'4A100-011, A100-912, A100-012generalnie moj wybor...
Przywracanie systemu ToshibaL300 - polish:Elite:boardJeśli posiadasz płytę z recovery od producenta, to spróbuj zrobić to tak : wrzuć płytę do napędu -- ustaw bootowanie w biosie na cd/dvd --- zrestartuj kompa i przy uruchamianiu wsciskaj F12 kreator już Cię...