kupiłem tom toshibe ale skasowałem viste i nagrałem xp nie dostałem sterowników ,wie ktos gdzie znajde wszystkie sterowniki do tego modelu toshibasatellite...
witam mam problem zakupiłem laptopa toshiba z windows vista i zmieniłem na windows xp i nie mogę znaleźć paru sterowników - kontroler magazynu masowego- kontroler magistrali zarządzania systemem toshiba...
witam wiem ze juz byly takie tematy ale ja niemoge dalej sobie poradzicchce zainstalowac windows xp na laptopie z vistawiem ze trzeba sterowniki dograc na plyte windowsa wgrywalem tyle sterownikow ze to szkok i zaden niedzialalmoze jest...
Witam serdecznie.Kupiłem Laptopa ToshibaSatelliteA200-1ZF z Vistą.Już udało mi się zamienić Viste na Windows XP. Tylko że teraz mam inny problem,a raczje pare problemów:1)Windows nie widzi cd-romu (w...
przeskanuj i daj loga z combofixa i hijackThis http://forum.idg.pl/bezpieczenstwo_kompute...ia-t118804.htmlLogfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2Scan saved at 22:36:11, on 2008-11-19Platform: Windows Vista (WinNT 6.00.1904)MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16386)Boot mode: NormalRunning processes:C:\Windows&...
Witam,jestem nowy więc proszę wyrozoumiałość Od kilku dni mam mega problem z laptopem Jest nim ToshibaSatellite L655-S5072, kupiona 2 lata temu w USA. Nie mogę podać dokładnej specyfikacji bo mam jedynie czarny ekran..Mój problem zaczął się od tego że podczas instalacji kamerki wywaliło mi z
Nie jestem specjalista w komputerach i nie potrafie znalezc co jest nie tak z moim laptopem. Od chwili kupienia czyli kiedy juz wszystko bylo w nim zainstalowane (XP) mam problemy z odtwarzaniem DVD. Obraz i dzwiek skacze. Podejrzewam ze to jakies sterowniki.Drugi problem, bardziej istotny to ze komputer strasznie sie muli podczas operacji na twardym...
Witam Mam laptopa ToshibaSatellite P 200 1l7 i gdy go kupiłem to od razu bylem zmuszony na windowsa viste. Chce zmienić na Windowsa XP tylko nie wiem jakie sterowniki sa mi potrzebne, wiem ze można...
Witam.Mój znajomy ma problem z laptopem: ToshibaSatellite L30-115 zakupionym jakiś rok temu w Vobisie. Problem można powiedzieć odgrzewany, ale nieporuszany z powodu braku czasu. Wracając do meritum. Wraz z laptopem znajomy otrzymał Windowsa Home Edition z packiem starych
Sterowniki do Satellite L500 Windows XP z listopada tego roku Plus Intel GM45 sterownik do płyty głównejProblem z instalacją sterowników od karty muzycznej został szeroko omówiony przy instalacji
WitamPrzy starcie komputera (używam laptopa toshibasatellitea200-10x) jako pierwsza zawsze pojawia się plansza toshiby i oczywiście opcje F2 (bios) i F12 (sposób bootowania). Z ustawień biosa korzystam rzadko, i zastanawiam się, czy...
Dziękuję za podpowiedź.Zauważyłem co prawda sporo monitów na temat problemów z ATI Mobility Radeon HD 2600, ale dotyczą sterowników, więc optymistycznie zakładam, że kłopot jest stosunkowo prosty do rozwiązania. Zastanawiam się jednak nad RAM - skoro w modelu ToshibaSatellite...
Witam drogich forumowiczow!Kupilem niedawno laptopa ToshibaSatelliteA200 i mam problemy z ustawieniami TouchPada.Nie dziala mi przewijanie stron gora/dol prawo/lewo!Synaptisc jak mu uaktywnilem sterowniki nadal ma jakies problemy...