WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam ma laptopa : TOSHIBASatelliteA300D model PSAH8E, AMD Athlon X2 Dual-Core QL-64(2CPUs)2,1GHz , 4 GB , ATI Radeon Graphics 3200Wydaje mi się że mam problem z ekranem,jak wejdę w ustawienia ekarnu a potem w ustawienia zaawansowane i w zakładce monitor mam ustawione na 60Hz...
Witam. Zdecydowałem się na zmianę systemu operacyjnego z visty na xp w moim laptopie i nie mogę zainstalować sterowników do karty graficznej. Mam ściągnięte te ze strony toshiby i jak włączam to wyskakuje alert że nie znaleziono odpowiedniego sprzętu. Jak patrzę w menadżer...
Witam!Mam pytanie odnośnie rozbudowy mojego laptopa o pamięć RAM. Posiadam laptopa ToshibaSatellite A500-1H1:http://ce.computers....DUCT_ID=1082845Dokładnie ten model powyżej z linku.Interesuje mnie najbardziej linijka:Ilość pamięci : 512 MB dedykowanej pamięci VRAM (przy użyciu technologii TurboCache™ można...
kupiłem tom toshibe ale skasowałem viste i nagrałem xp nie dostałem sterowników ,wie ktos gdzie znajde wszystkie sterowniki do tego modelu toshibasatellite a200-1crPentium T2080Model ...
Witam. Poszukuję odpowiednich sterowników do laptopa Toshiba z serii A300 dla Windows 7 32 do karty ATI Mobility HD3470. Wcześniej miałem Windows Vista i wszystko było OK. Maksymalna rozdzielczość 2048x1536 i odświeżanie do 85Hz.Po migracji na Windows 7 mogę tylko maksymalnie...
Poszukuje laptopa, do luźnej pracy internetu itp. w cenie jak wyżej 1500-1800. Widziałem kilka i nie wiem który lepszy, która firma sprawdzona. Wydaje mi się że Toshiba to sprawdzona firma ale... Widziałem laptop Compal i to chyba dość dobry...Parametry :- 2 rdzeniowy procesor, słyszałem że Intel ma teraz lepsze ale nie wiem czy to prawda około 1,6-1,8...
Nie jestem specjalista w komputerach i nie potrafie znalezc co jest nie tak z moim laptopem. Od chwili kupienia czyli kiedy juz wszystko bylo w nim zainstalowane (XP) mam problemy z odtwarzaniem DVD. Obraz i dzwiek skacze. Podejrzewam ze to jakies sterowniki.Drugi problem, bardziej istotny to ze komputer strasznie sie muli podczas operacji na twardym...
Posiadam Notebooka Toshibasatellite pro series L870 Formatowałem system (win 7 64) wraz z podziałem dysku na dwie partycje i instalacją ponownie win 7 64. Ściągnąłem sterowniki ze stronki Toshiby do...
WitamPiszę z prośbą o pomoc gdyż mam problem z grafiką-rozdzielczością.Chciałbym zaznaczyć, że moja wiedza z dziedziny informatyki nie jest na najwyższym poziomie, dlatego też moje pytania mogą być banalne.W laptopie został przeinstalowany system, z Visty angielską języcznej na wersję polską. Problem polega na tym, że np wyświetlana strona internetowa...
Witam wszystkich! Moja sprawa przedstawia sie dosyc jasno. Kupilem w Anglii Laptopa ToshibaSatelliteA300-1J1 [ Intel Core 2 Duo T5750 2.0GHz / 3072MB / 250GB / TFT15 / DVDRW / Win Vista Home Premium / Intel GMA X3100]. Nie odpowiada mi Windows Vista, z tego wzgledu ze...
Witam, Przeinstalowywałam sobie system (XP Pro + SP 2) w notebooku i mam problem z kartą wifi (Linksys wireless-G Notebook Adapter WPC54G V3) "urządzenie nie może znaleźć odpowiednich wolnych zasobów, których można użyć (kod 12) Jeśli chcesz używać tego urządzenia, musisz wyłączyć jedno z urządzeń występujących w ...
Witam wszystkich.Na pewno nie jest to pierwszy tego typu post ale nie moge nigdzie znalezc akurat takiego samego a klopocze sie z tym juz kilka dni.Problem wyglada tak: chce zainstalowac XPka na laptopie mojej dziewczyny i wyskakuje komunikat (po wrzuceniu plytki i formacie), ze komputer nie moze wykryc dyskow twardych. Wiem, ze najprawdopodobniej, z tego co juz wyczytalem chodzi o to, ze do...