Chciałbym Wam troszkę pomóc w wyborze laptopa i temu też stworzyłem ową aktualną listę laptopów na przełom 2011/2012 roku Mam nadzieję iż będzie Ona pomocna w wyborze i kupnie swojego maleństwa Jeżeli pominąłem jakiegoś "dobrego" laptopa to proszę o podesłanie mi PW jaki to miałby być, a na pewno po głębszym zbadaniu, zdecyduję czy go umieścić na tej liście. Lista ta ma tylko...
Witam, chciałbym ponowić pytanie. Zrobiło mi się dokładnie to samo, co opisał autor tematu.Posiadam laptopa ToshibaSatelliteC660, z systemem operacyjnym Windows 7 64-bit.Wszystko działało poprawnie, a nagle (naprawdę..takie słowo jest tutaj trafne) pojawił się błąd ze...
Witam, posiadam Notebook ToshibaSatelliteC660D - 115, mój problempolega na tym że kiedy podłączam kabel sieciowy z internetem (UPC) to gow ogóle nie widzi, oraz nie wiem jak włączyć WI-FI. Instalowałemsterowniki ze strony www.toshiba.pl,...
Witojcież.Który z poniższych będzie najlepszym wyborem? Potrzebuję czegoś co przyda się w ogólnym użytkowaniu, ale też żeby dało się pograć w nowsze tytuły, no, który właściwie będzie najlepszy do gier. Przedział cenowy-taki jak w poniższych wypadkach, do 1500. Raczej nie...
Cześć.! = ].!Mam toshibesatelliteC660-1TK i windowsa 7. Mój problem polega na tym, że jak wcisnę tą konfigurację klawiszową (którąkolwiek z klawiszem "FN", to nie pojawiają mi się takie ikonki na których było widać jakiej funkcji używam, a teraz mi się to nie...
Witam , w sierpniu ubiegłego roku kupiłam laptopa marki TOSHIBASATELLITEC660-1RR , w komputerze zainstalowałam system WIN7 , na początku wifi działało prawidłowo, niestety z dnia na dzień przestało. Dodam, że kombinacja Fn+F8 nic nie daje , albo nie wiem jak zrobić aby...
Witam serdecznieposiadam laptopa toshibasatellite pro C660-1UZ wczoraj włączyłem lapsa i nic ciemny ekran, pod światło widać wszystko, laps ma kilka miesięcy co z tym zrobić do biosu tez nie da się wejść nic nie widać, mogę prosić o sugestie co jest grane dziękuje pozdrawiam
WitamSiostr chce bym wybrał jej jakiegoś laptopa do 1600 zł Laptop ma służyć do korzystania z internetu, pakietu office oraz oglądania filmów. Ma być prosty, przyjazny i niezawodny. Mam kilka propozycji:Notebook TOSHIBASatelliteC660-10C W7 1600 zł * Matryca (przekątna)...
Witam.Przymierzam się do zakupienia notebooka dla żony. Niestety nazwy sprzętu komputerowego brzmią dla mnie jak obcy język, w którym potrafię powiedzieć dzień dobry itp. Tzn. coś tam łapię, ale nijak się to przekłada na większą wiedzę.Notebook będzie służył głównie do pracy (internet, word, excell) więc nie musi być super, hiper wydajny, ale ze względu na fakt, że obecnie posiadam marnego...
Witam, jestem nowym użytkownikiem, zarejestrowałem się dlatego ponieważ nie mam kogo się poradzić przy wyborze. Potrzebuję nowego laptopa w cenie około 2000 zł. CHciałbym aby był szybki jak na te pieniądze, sprawnie działał, przede wszystkim cicho, aby się nie przegrzewał. Mam dość swojego starego hp pavilion dv7 który chuczy i przegrzewa się jak traktor. Przeznaczenie : oglądanie filmów choć...