Skocz do zawartości

tp link 1043nd dysk

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: tp link 1043nd dysk

[router] asus czy d-link?

To już rzecz gustu - który bardziej się podoba. Brak informacji o mocy anten D-linka w specyfikacji - jego zaleta to dwa zakresy. Wady jak dla mnie obydwu to brak obsługi sieci 1000BASE-T i brak portu USB - jednoznacznie dyskwalifikują oba. Obsługa sieci 1Gb/s to już naprawdę konieczność - przy podłączeniu nawet...

Jaki router do Vectry 24mb?

Do zwykłego rozdzielenia neta-tak. Jeśli masz większe wymagania-potrzebujesz portu USB do podłączenia dysku sieciowego albo chcesz zarządzać dokładnie przydziałem pasma to wtedy poszukaj routera zgodnego z otwartym oprogramowaniem (Netgear WNR3500L, Asus RT-N16, Tp-link 1043ND)....

Pomoc w wyborze router'a

Nie wiem ile chcesz na to kasy przeznaczyć, ale dla mnie żaden z tych routerów nie jest za dobry.1. Brak obsługi sieci 1000Base-T (1Gb) - przy kopiowaniu z kompa na komp w tej samej sieci, oglądaniu filmów, które są udostępnione, będzie ból i to duży.2. Brak portu USB - pod USB w routerze można podpiąć dysk i udostępnić go dla wszystkich...

PROBLEM Z DWOMA NOTEBOOKAMI

OTL logfile created on: 2014-01-19 21:15:04 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Pita\Downloads64bit- An unknown product  (Version = 6.2.9200) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.10.9200.16580)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 7,78 Gb Total Physical Memory | 6,09 Gb Available Physical Memory | 78,30%...
  • Notebooki
  • napisane 19 01 2014 21:21
  • Odpowiedzi: 3
  • Wyświetlenia: 4571

Logi - podejrzenie malware na dysku

Mam małe podejrzenia ze dzisiaj złapałem jakiegoś wirusa na dysku . Nie podobają mi się procesy jakie mam w menedzerze zadań , komputer momentalnie zwolnił , internet zaczął chodzić tak jakby go w ogóle nie było . Więc zwracam się z prośbą o sprawdzenie logów z OTL.OTL logfile created on: 2012-06-13 23:29:59 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.39.2 ...

Poradnik dla kupującego dysk

W tym artykule napiszę trochę o dyskach twardych,czyli jaki dysk wybrać,na co spoglądać przy zakupie i wiele innych porad.Jak część osób wie to nie tylko procesor i ram odpowiada za szybkość naszego komputera ale bardzo ważną rolę odgrywa dysk.To on zapisuje i wysyła dane do...

[WYKONAM] 10 linków Trust Flow z prywatnego zaplecza SEO z historią

10 linków Trust Flow z prywatnego zaplecza SEO z historią!Prywatne, sprawdzone linki z domen cechujących się wysokimi współczynnikami Trust Flow i Citation Flow to podstawa współczesnego pozycjonowania. Jeżeli chcesz, aby twoja strona firmowa, sklep online, blog, katalog lub forum ...

• Ogłoszenia
  • napisane 07 02 2020 13:39
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1494

[WYKONAM] Profesjonalne, NATURALNE w 100% zgodne z wytycznymi Google'a linkowanie W TREŚCI WYPOWIEDZI! GWARANCJA wzrostu pozycji! Setki klientów!

Witam serdecznie!Moja oferta jest bardzo prosta i co najważniejsze - skuteczna! (potwierdzają to setki zadowolonych klientów oraz osoby z którymi nadal współpracuję)Wiadomym jest, że aby nasza strona miała wysoką pozycję w wyszukiwarce, musi do niej prowadzić dana ilość linków. Ja wychodzę Ci więc naprzeciw i oferuję umieszczenie Twojego
  • Ogłoszenia
  • napisane 01 01 2013 16:43
  • Wyświetlenia: 3342

Logi - Win32:adware

Witam.Mam problem z komputerem otóż za pierwszym razem komputer się zawiesił po zrestartowaniu kompa przy wczytywaniu się windowsa resetował się formatowałem jedna partycje gdzie windwos się znajdował.Po jakoś tygodniu tez sam problem nastąpił wtedy wykryło mi Win32-Adware-gen[adw]. Zaniosłem dysk to wujka wykryło jakieś błędy na ...

Tnące się filmiki w przeglądarce m.in youtube

Witam, tak jak w temacie tną mi się wszystkie filmiki oglądane przez przeglądarkę np. youtube, facebook. Kończą mi się już pomysły jak sobie z tym poradzić. Sformatowałem partycję C: zainstalowałem Windows 7 przeskanowałem cały dysk Bitdefenderem potem kasperskim i nic nie pomaga. Te same objawy miałem na Windows Xp. Próbowałem z różnymi...

POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE od 1000zł do 11000zł [STYCZEN 2015]

LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował:  jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....

Dzwięk i obraz karty graficznej

Witam. Z góry przepraszam jeżeli wybrałem zły dział co do mojego problemu i proszę o przeniesienie lub nakierowanie dokładnej lokalizacji zawarcia postu. A teraz przejdę do mojego problemu, mianowicie wczoraj zmieniałem dysk w moim komputerze z dysku twardego na dysk ...
  • Karty graficzne
  • napisane 13 01 2021 14:17
  • Wyświetlenia: 1459

Komputer się wyłącza

Hej mam taki problem, otóż ni z tego, ni z owego wyłącza mi się sprzęt, a na ekranie (win 8.1) pojawia mi się informacja, że system stracił sprawność i następuje ponowne uruchamianie komputera, po czym odliczanie w %. Za nic w świecie nie rozumiem o co mu chodzi.sprzęt to Lenovo na i3 3217 - 1.8, 4GBdysk 500 HDD, system 64-bity;grafika Intel; HD...

[problem] długie uruchamianie się windows7

Witam proszę o sprawdzenie logów, komputer jest mocno zainfekowany. Po pojawieniu się komunikatu Zapraszamy podczas uruchomienia mija 2-3 minuty zanim mogę co zrobić.Google chrome często się zawiesza.,OTL logfile created on: 2012-07-21 17:18:46 - Run 2OTL by OldTimer - Version 3.2.54.0 Folder = C:\Users\JACOB\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601)...
  • Windows 7
  • napisane 25 07 2012 17:46
  • Odpowiedzi: 8
  • Wyświetlenia: 8300