Okazuje się, że nienaturalne linki przychodzące do naszego serwisu mogą nam zaszkodzić. Najnowsze update algorytmu Google - Pinguin jest wyjątkowo wrażliwe na działania odnośnie SPAM-u i karze witryny, które korzystają z SWL(systemów wymiany linków). O ile ta zmiana usuwa strony...
Witam!Zapraszam do wpisywania i polecania w tym oto temacie znanych Wam bezpłatnych kont ww (hostingowych)http://www.yoyo.pl - Bazy danych 75 MB, 150 MB miejsca na stronę, obsługa php 4 i 5, reklamy kontekstowe Google, możliwosć automatycznej instalacji oprogramowania (CMS'y, fora), dostęp przez FTPhttp://dhost.info/ - 100 MB przesttrzeni dyskowej...
Modem ADSL+ z funkcą QOS - tanim, dobrym i prostym w konfiguracji jest modemem adsl firmy TP-Link, gdzie ustawia się predkość pasma dla poszczegónych komputerow w sieci oraz zakres adresów do stron www.Nie miałem nigdy przyjemności bawić się urządzeniami TP-Link, ciekaw jestem...
Aby tego dokonać, po zalogowaniu się do panelu Active.admin z menu "FTP" wybierz link Wykaz kont FTP . Na stronie z wykazem kont FTP kliknij w nazwę dodatkowego konta FTP. Na nowej stronie, w szczegółach konta, wybierz przycisk [Edytuj] .W edycji dodatkowego...
Help!Zamówiłem niedawno newsletter ze strony, medialink.pl Po pewnym czasie, stwierdziłem, że nie chce go już otrzymywać i chce się „wypisać” z ich listy. Na dole e-maila widnieje wiadomość:Powyższa wiadomość została wysłana przez system prenumeraty elektronicznej partalu mediów www.media
Też potrzebowałem jakiś czas temu kontroli rodzicielskiej, bo mam dorastające dzieciaki, i kupiłem X2000 Linksysa (mam Neostradę). Do niego jest oprogramowanie Cisco Connect, gdzie masz właśnie kontrolę rodzicielską - bardzo prosto można wszystko poustawiać, a daje duże możliwości - ...
Pomocne zagadnienia, porady i sztuczki w programie MS Excel Poradnik stworzony dla wersji 2010, ale kompatybilny z innymi wersjami, jak 2007 i 2013 (niektóre polecenia mogą znajdować się w innym miejscu, ale na pewno będą w programie). Wybrane zagadnienia, które najczęściej sprawiały problemy lub były ciekawe wg kursantów biorących udział w szkoleniach programu MS...
Dlaczego system się wiesza, komputer sam się resetuje, wyłącza lub o zgrozo nie włącza. Opis częstych problemówPoradnik pisany jest dla osób mających problemy z komputerem lub systemem Windows XP(niestety nie posiadam Visty dlatego poradnik jest na XP, choć wiele z tu opisanych porad można wykorzystać w Viscie. Nie kiedy są tylko minimalne różnice), najpopularniejszym systemem operacyjnym jak...
Oferujemy bezpieczne usługi seo przede wszystkim ręczne linkowanie. Poniżej przedstawiam zakres naszej oferty z linkami do aukcji gdzie można zakupić ich wykonanie. 50 ręcznych profili – Page Rank 7-10 W tej ofercie proponujemy dodanie Twojej strony do...
1. PrologJakiś czas temu tworzyłem anglojęzyczną prezentację o tytule "How to create a good enough website?". Rzecz jasna starałem się tam przedstawić przede wszystkim kwestie teoretyczne i przygotowawcze do kreowania stron internetowych, bo jakakolwiek próba praktycznego przedstawienia tak szerokiego zagadnienia w formie ustnej zakończyłaby się...
Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
Oferujemy bezpieczne usługi seo przede wszystkim ręczne linkowanie. Poniżej przedstawiam zakres naszej oferty z linkami do aukcji gdzie można zakupić ich wykonanie. 300 ręcznych linków z profili o Page Ranku 5-9 W ramach tej oferty w ciągu 21 dni dodamy Twoja
Ręczne mocne profile TR - najmocniejsze linki z gwarancją w jednym miejscu! SEOsklep24.pl ma zaszczyt zaprezentować najnowszą ofertę - zebraliśmy w jednym miejscu najmocniejsze, aktualne fora i portale pozwalające na zdobycie linków z profili (polskie i zagraniczne). Wysoki współczynnik TR,