Witam, ponieważ nie znalazłem rozwiązania mojego problemu na wielu forach, zakładam własny temat i proszę i pomoc. Dodam tylko, że jestem kompletnym amatorem, więc ewentualne porady proszę krok po kroku.Posiadam komputer stacjonarny z Windows 8.1, z kartą sieciową zewnętrzną Tp-...
Cześć. Odkąd zaktualizowałem laptop Lenowo G510 z Windows 8 do 10 mam problem z siecią bezprzewodową. Wifi wyszukuje sieci ale gdy próbuje się połączyć to albo łączy bez końca albo się połączy ale z komunikatem "ograniczone". Oczywiście internet nie działa.Na początku myślałem że wbudowana ...
Witam. W komputerze stacjonarnym bez żadnych problemów korzystałem z karty TP LINK TL-WN722N do czasu zmiany routera z Asusa RT-N10 na RT-N11. Niby to jest nowszy model z dwoma antenkami więc sygnał powinien być silniejszy a jest zupełnie...
Witam. Posiadam internet w komputerze stacjonarnym poprzez kartęwifi TP link TL-WN722N z routera ASUS RT-N11. Niestety często są zaniki internetu i nie da się z niego korzystać na tym komputerze. Wcześniej miałem router RT-N10 i nie było...
Witam rozważam zakup karty sieciowej na usb lub pci, za wszelką cenę chciałbym uniknąć kabla ale słyszałem opinię że takie kartywifi zrywają połączenia i ograniczają transfer. Nie chce mi się trochę wierzyć w to że nie potrafią zapewnić połączenia na poziomie zwykłego...
witam,od niedawna mam internet 100 Mbps i szukam szybkiej kartywifi na USB bo moja karta w laptopie nie wyrabia.Z jednej strony chciałbym taką:http://www.morele.ne...-wn725n-492621/czyli TP-LINK TL-WN725N typu nano - mała jak odbiornik do...
Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
Mam Windows 8. W laptopie zawsze łączę się z wi-fi. Dzisiaj nagle przestało mi działać. Nie mam pojęcia czym jest to spowodowane, ponieważ zupełnie się na tym nie znam. Na początku nie chciało się łączyć w ogóle, zdiagnozowano najpierw, że karta sieciowa nie ma poprawnej konfiguracji protokołu IP. Tutaj warto wspomnieć, że mam zewnętrzną
Temat pewnie zostanie ominięty szerokim łukiem, bo ja sam pewnie bym go ominął ale cóż moje opcje się już wyczerpały. Sprawa wygląda tak: aktualnie korzystam z routera tp-link W8950ND i łączę się przez wifikartą Intel Centrino Wireless-N 1030. Nie ma z nim najmniejszych
witamproblem wygląda tak: są trzy komputery(laptopy) miały chodzić dwa na wifi a jeden na kablu.Dostawca to kablówka (Inea) Trzeba dodać to ze kompy są na Viscia-nie wiem czy ma to jakiś związek? Komputery dwa jak się podłącza na wifi router ...
Witam kolegów, sprawa jest dziwna i to bardzo walczę z tematem od 12 godzin bez rezultatu.W domu mam zainstalowany router TPLINK WR340G v3 0815311C do niego podłączone przez WiFi 3 urządzenia 2xPC z win XP, Laptop z Ubuntu i telefon na Androidzie. Komputer PC z Win XP SP3 Professional dzisiaj przestał łączyć...
WitamMam internet z Multimedia. W modemie, którzy oni udostępniają są jakieś blokady, które nie pozwalają stworzyć prostej sieci (komputer PC i laptop, na PC udostępnione połączenie, laptop połączony z PC kabelkiem).Kupiłem więc router firmy TP-LINK, model tl-wr543g.Chciałem przez kabelek doprowadzić net do PC, a za pomocą ...