Skocz do zawartości

tp link problem z kartą wifi tl wn722n

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: tp link problem z kartą wifi tl wn722n

Problem z WiFi - rozłącza się na kilka sekund

Witam, ponieważ nie znalazłem rozwiązania mojego problemu na wielu forach, zakładam własny temat i proszę i pomoc. Dodam tylko, że jestem kompletnym amatorem, więc ewentualne porady proszę krok po kroku.Posiadam komputer stacjonarny z Windows 8.1, z kartą sieciową zewnętrzną Tp-...

Problem z internetem

Cześć. Odkąd zaktualizowałem laptop Lenowo G510 z Windows 8 do 10 mam problem z siecią bezprzewodową. Wifi wyszukuje sieci ale gdy próbuje się połączyć to albo łączy bez końca albo się połączy ale z komunikatem "ograniczone". Oczywiście internet nie działa.Na początku myślałem że wbudowana ...

Wybór karty wifi

Witam. W komputerze stacjonarnym bez żadnych problemów korzystałem z karty TP LINK TL-WN722N do czasu zmiany routera z Asusa RT-N10 na RT-N11. Niby to jest nowszy model z dwoma antenkami więc sygnał powinien być silniejszy a jest zupełnie...

Zaniki internetu przez wifi

Witam. Posiadam internet w komputerze stacjonarnym poprzez kartę wifi TP link TL-WN722N z routera ASUS RT-N11. Niestety często są zaniki internetu i nie da się z niego korzystać na tym komputerze. Wcześniej miałem router RT-N10 i nie było...

Karta wifi do PC

Witam rozważam zakup karty sieciowej na usb lub pci, za wszelką cenę chciałbym uniknąć kabla ale słyszałem opinię że takie karty wifi zrywają połączenia i ograniczają transfer. Nie chce mi się trochę wierzyć w to że nie potrafią zapewnić połączenia na poziomie zwykłego...

[recenzja] TP-LINK TL-WN722NC

Specyfikacja technicznaKarta WiFi TP-LINK TL-WN722NC, to nic innego jak model TL-WN722N. Różnią się tym, że ta pierwsza ma podstawkę w zestawie Karta

Jaka karta WiFi na USB?

witam,od niedawna mam internet 100 Mbps i szukam szybkiej karty wifi na USB bo moja karta w laptopie nie wyrabia.Z jednej strony chciałbym taką:http://www.morele.ne...-wn725n-492621/czyli TP-LINK TL-WN725N typu nano - mała jak odbiornik do...

Sprzedam ASUS Zenfone 4 + ASUS VivoBook - Zestaw

Witam serdecznie. http://allegro.pl/asus-zenfone-4-asus-vivobook-zestaw-i5794191329.html Na aukcji oferuję zestaw ASUS. Gdyby kogoś interesował sam telefon lub sam laptop, to proszę pytać w prywatnej wiadomości. Cena: 1850 zł za cały zestaw W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech (X7-200MP).2. Mysz ASUS UX300 (90-XB2P00MU00000-).3. Torba ASUS...
  • Giełda
  • napisane 20 11 2015 17:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 2134

[Sprzedam] Laptop + telefon + akcesoria = zestaw ASUS

Witam serdecznie. Na aukcji oferuję zestaw ASUS. http://allegro.pl/show_item.php?item=5817043911 Cena: Licytacja od 1550 zł bez ceny minimalnej. W skład zestawu wchodzą: 1. Podkładka A4-Tech.2. Mysz ASUS.3. Torba ASUS.4. Notebook ASUS VivoBook.5. Smartfon ASUS Zenfone 4.6. Clear Case - etui marki ASUS do smartfona ASUS Zenfone...
  • Giełda
  • napisane 24 11 2015 01:36
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 1963

Wyłączanie się internetu - problem z kartą sieciową?

Mam Windows 8. W laptopie zawsze łączę się z wi-fi. Dzisiaj nagle przestało mi działać. Nie mam pojęcia czym jest to spowodowane, ponieważ zupełnie się na tym nie znam. Na początku nie chciało się łączyć w ogóle, zdiagnozowano najpierw, że karta sieciowa nie ma poprawnej konfiguracji protokołu IP. Tutaj warto wspomnieć, że mam zewnętrzną

Nietypowy problem z prędkością wi-fi z tp-link W8950ND

Temat pewnie zostanie ominięty szerokim łukiem, bo ja sam pewnie bym go ominął ale cóż moje opcje się już wyczerpały. Sprawa wygląda tak: aktualnie korzystam z routera tp-link W8950ND i łączę się przez wifi kartą Intel Centrino Wireless-N 1030. Nie ma z nim najmniejszych

[ROZWIĄZANY]Problem z konfiguracja sieci(wrt54gc) PILNE!

witamproblem wygląda tak: są trzy komputery(laptopy) miały chodzić dwa na wifi a jeden na kablu.Dostawca to kablówka (Inea) Trzeba dodać to ze kompy są na Viscia-nie wiem czy ma to jakiś związek? Komputery dwa jak się podłącza na wifi router ...

Problem z siecią dla profesjonalisty WiFi TL-WN321G

Witam kolegów, sprawa jest dziwna i to bardzo walczę z tematem od 12 godzin bez rezultatu.W domu mam zainstalowany router TPLINK ;WR340G v3 0815311C do niego podłączone przez WiFi 3 urządzenia 2xPC z win XP, Laptop z Ubuntu i telefon na Androidzie. Komputer PC z Win XP SP3 Professional dzisiaj przestał łączyć...
  • Windows XP
  • napisane 29 10 2014 23:59
  • Odpowiedzi: 2
  • Wyświetlenia: 10773

Problem z ustawieniem sieci LAN

WitamMam internet z Multimedia. W modemie, którzy oni udostępniają są jakieś blokady, które nie pozwalają stworzyć prostej sieci (komputer PC i laptop, na PC udostępnione połączenie, laptop połączony z PC kabelkiem).Kupiłem więc router firmy TP-LINK, model tl-wr543g.Chciałem przez kabelek doprowadzić net do PC, a za pomocą ...