Skocz do zawartości

tp link tl wr543g konfiguracja

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: tp link tl wr543g konfiguracja

Problem z ustawieniem sieci LAN

WitamMam internet z Multimedia. W modemie, którzy oni udostępniają są jakieś blokady, które nie pozwalają stworzyć prostej sieci (komputer PC i laptop, na PC udostępnione połączenie, laptop połączony z PC kabelkiem).Kupiłem więc router firmy TP-LINK, model tl-wr543g.Chciałem przez kabelek doprowadzić net do PC, a za...

Tp-Link tl-wr1043nd jako karta sieciowa drukarki

Jeszcze jedna dygresja.Sposób konfiguracji który opisałem działa na pewno z routerem TP-LINK WR543G bo to fizycznie zrobiłem. Sprawdziłem też z routerem telewizji kablowej Vectra i też działa. TP-LINK WR1043ND działa tutaj jako AP Client i...

konfiguracja routera tp-link tl-wr543g

witam mam problem z konfiguracją routera tp-link tl-wr543g, od razu zaznaczę że jestem zielony,sprawdzałem fora ale nic nie znalazłem, po kupnie go myślałem że bez problemu go podłącze jednak się przeliczyłem, wywolalem ustawienia przez przeglądarkę ustawienia routera,...

Logi - snog/hugeKue.class co to jest?

Zerknij raz jeszcze jak możesz, bo wyżej nie uruchomiłem programu jako administrator."HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File not found: rdpclip""HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" ...

Logi - snog/hugeKue.class co to jest?

Log z usuwania OTL zaraz wstanie z autorunsaAll processes killed========== OTL ==========64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}\ deleted successfully.64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}\ deleted...

[cms/forum] Instalacja systemu wymiany linków (SWL)

Systemy wymiany linków dostępne i popularne na rynku polskim:-Rotacyjne *czyli wyświetlające losowo linkiE-WeblinkGotLink-Stałe linki(zdrowsze, bardziej naturalne) *wyświetla na stałe linki przez jakiś czas...

Tnące się filmiki w przeglądarce m.in youtube

Witam, tak jak w temacie tną mi się wszystkie filmiki oglądane przez przeglądarkę np. youtube, facebook. Kończą mi się już pomysły jak sobie z tym poradzić. Sformatowałem partycję C: zainstalowałem Windows 7 przeskanowałem cały dysk Bitdefenderem potem kasperskim i nic nie pomaga. Te same objawy miałem na Windows Xp. Próbowałem z różnymi przeglądarkami, różnymi wersjami adobe,...

KOMPUTER SIĘ WIESZA

Witam mój problem polega na wieszaniu się kompa sprzęt jest nowy wszystko poskładałem dobrze wciąż nie mogę się pozbyć tego wieszania obraz staje w miejscu myszka nie reaguje tylko reset zostaje i znowu działa nie wiem co robić dzieje sie to nieregularnie podmienialem grafike ,odlaczalem urzadzenie po urzadzeniu, myslalem ze to wina ktoregos z podpietych urzadzen ale dalej to samo skanowałem...
  • Archiwum
  • napisane 16 09 2008 00:47
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2956

forum IPB tricki & tipsy w optymalizacji

Optymalizacja IPB z pomocą notatnika i klawiatury  Wersja IPB3 wprowadziła sporo zamieszania, bo po aktualizacji forum większość właścicieli witryn odnotowała znaczny spadek odwiedzin. Lista błędów była imponująca, dlatego tak ważne jest aby zaaktualizować wersję IPB do najnowszej z możliwych. Co się takiego stało?Historia błędów SEO w IPB:IPB 3.0 - Google podważa ogromną ilość stron for...

Po instalacji XP, jak zabezpieczyć i uzdolnić komputer do pracy i rozrywki.

Po instalacji XPPo instalacji Windows XP nasz komputer jest bezsilny, nic nie potrafi otworzyć, łatwo go zawirusować, jest bezbronny, celem tego poradnika jest pomoc w zabezpieczeniu i uzdolnieniu komputera do podstawowych czynności. Jest to kontynuacja poradnika Preinstalacja Windowsa XP-Czyli jego usuwanie i instalowanie na nowo(potocznie,,format'').1. Po pierwszym uruchomieniu...
  • Porady Windows
  • napisane 12 12 2008 18:44
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 16138

Problem z routerem Linksys E900

Witam mam problem z konfiguracją routera Linksys e900 gdy instaluje z płyty program nie mogę dokończyć instalacjihttp://kb.linksys.com/Linksys/ukp...

Jaki router z podanych wybrać?

Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego.Pozdrawiam http://allegro.pl/tp-link-tl-wr841nd-router-300mbps-wi-fi-dsl-pppoe-i4164810043...

[Sprzedam] SEO Adder 6! Najnowszy automat do pozycjonowania

Adder 6 - dodawarka linków, kataloger stron internetowychJeśli nie interesuje Cię wypromowanie Twojej strony oraz skuteczny zarobek nie czytaj dalej tej oferty, nie jest dla Ciebie!Dla posiadaczy stron WWW, dla właścicieli firm, dla webmasterów, dla pozycjonerów **System Adder 6 to najnowsza wersja profesjonalnego narzędzie wspomagającego promocję...

[Sprzedam] Robot do pozycjonowania stron - Dodawarka SEO

Adder - dodawarka linków, kataloger stron internetowychJeśli nie interesuje Cię wypromowanie Twojej strony oraz skuteczny zarobek nie czytaj dalej tej oferty, nie jest dla Ciebie!Dla posiadaczy stron WWW, dla właścicieli firm, dla webmasterów, dla pozycjonerów **System Adder 5 to najnowsza wersja profesjonalnego narzędzie wspomagającego promocję stron...
  • Archiwum
  • napisane 26 11 2007 21:34
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1867