Witam. Poszukuję routera WiFi do Netii 8 Mbit (ze standardem Annex A) oraz urządzenia, które pozwala ściągać torrenty z Bittorrent 24/7 bez pośrednictwa komputera. Ściągać chcę na dysk zewnętrzny WD My Book Home Edition 500GB (z systemem plików NTFS), który posiada podłączenia eSATA, USB 2.0 oraz FireWire. Najlepszym rozwiązaniem byłoby urządzenie dwa w jednym, czyli spełniające moje oba...
TP-LINK TL-WR340G - Konfiguacja - polish:Elite:boarddaj next? I tak o każdy ekran będziesz pytała? Nie masz jakiegoś sąsiada co Ci to zrobi szybko sprawnie i za darmo?Jakby coś nie szło to tutaj trochę ustawień co to mi się w necie udało wygrzebać:APN: www.plusgsm.pl lub internet lub pluspro.plusgsm.pl (zewnętrzny...
to nie jest router, zobacz sobei na stronie TP-Link:http://www.tp-link.com/en/products/details/?model=TL-WN321G#overspisane z routera:tl-wr340gd ver:1,3 jak w nim odblokowac porty nat
Witam kolegów, sprawa jest dziwna i to bardzo walczę z tematem od 12 godzin bez rezultatu.W domu mam zainstalowany router TPLINK WR340G v3 0815311C do niego podłączone przez WiFi 3 urządzenia 2xPC z win XP, Laptop z Ubuntu i telefon na Androidzie. Komputer PC z Win XP SP3 Professional dzisiaj przestał łączyć...
Witam.Od 2 dni walczę z połączeniem 2 routerów ze sobą drogą Wi-Fi.Mam router TP-Link TL-WR340G i Asus RT-N10 LX.Szukałem na necie ale nic konkretnego nie znalazłem.Może ktoś jużmiał podobny problem.Mianowicie chodzi mi o taką konfiguracje:Router TP-Link jest podłączony do netu,...
witam.. posiadam internet od prywatnego dostawcy (optiserw) jest to internet radiowy i posiadam karte sieciowa Ralink Wireless LAN Card i antene na dachu.. mam zamiar kupic telefon z wifi i chce rozdzielic internet zebym mogl z niego korzystac w telefonie.. czy wystarczy ten router? Router WiFi AP WDS kablówka DSL TP-Link...
Witam forumowiczów!Mój problem wiąże się z połączeniem VPN.Aha, naprawdę używałem google!System z którego korzystam to Windows 7 Ultimate (wersja 6.1 kompilacja 7600).Skonfigurowałem połączenie VPN poprawnie, konsultowałem się z administratorem serwera z którym za pośrednictwem rzeczonego połączenia chcę się komunikować, a ponadto przetestowałem połączenie (wziąłem laptopa do kumpla) w...
Witam!Mam problem ,a mianowicieMam neostrade 20mb/s Mam router Tp link W8901G i on jest modemem - mam do niego połączony komputer (wszystko śmiga) , a drugim wyjściem idzie kabel do drugiego pokoju do drugiego routera Tp linkWR340G , no i idzie kablem do komputera i innych...
Szkoda zachodu i tracić czas. Modem nie rozdzieli połączenia jednocześnie z USB i RJ45. Kup to urządzenie : http://allegro.pl/tp-link-tl-wr340g-router-wifi-wysylka-najszybciej-i1284650548.html , podłącz do modemu kablówki, pc do tego tp-linka i lapka na wifi i po kłopocie. Instrukcja krok po kroku wyjaśnia i pokazuje...
Witam. Do netu z vectry (kablówka, modem thomsona, kabel koncentryczny) TP-LINK TL-WR340G, TP-Link TL-WR543G, GetNet GR-534W zadziałają do dzielenia połączeń? Wtedy będzie połączenie kabel koncentryczny> modem thomsona>...
Witam!Posiada w domu 2 routery TP-LINK: TL-WR340GD i TL-WR543G.Obecnie używam tego pierwszego, lecz chcę jeden sprzedać, dlatego mam kilka pytań. Prosze wybaczyć , jeżeli moje podejście do tematu będzie laiczne, lecz nie znam sie zbytnio na sieciach typu WLAN.1) Jedyną różnicą, jaką znalazłem na pudełkach w/w...
Witam. Mam problem, polega on na tym, że podczas logowania się do routera wyskakuje mi błąd ''Odebrano zgłoszenie błędu od modemu (lub innego urządzenia łączącego ). (zamieszczony na obrazku) Chciałbym się zapytać, co mogę zrobić abym mógł się do niego normalnie zalogować oraz korzystać z wi-fi. Dodam jeszcze, że podłączając kabel internetowy bezpośrednio do komputera wszystko działa i nie ma...
Witam! Mam pewien problem. Posiadam obecnie router TP-LINK TL-WR340G. Kiedy korzystam z internetu, gier online, itp. a inne osoby są podlączone do sieci, lącze totalnie spowalniaNa to nie ma reguły, czym więcej jest osób podłączonych pod Twoją sieć tym będziesz miał wolniejszą prędkość internetu. Zmień hasło na...