Skocz do zawartości

tp link wr740n konfiguracja toya

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: tp link wr740n konfiguracja toya

Problem z routerem TL-WR740N

Witam zakupiłem router TP-Link WR740N... normalnie internet mam podłączony po przez modem motorola sb5101e, dostawcą jest TOYA. Kablem USB podłączony jest do komputera stacjonarnego, a LAN do laptopa. Podłączyłem router kablem jaki mi dali do WAN i LAN modemu oraz kablem...

Jaki router z podanych wybrać?

Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego.Pozdrawiam http://allegro.pl/tp-link-tl-wr841nd-router-300mbps-wi-fi-dsl-pppoe-i4164810043...

TP-Link TL-WR740N problem z ustawieniem

Witam.Mam problem tej natury. Kupiłem router TP-Link TL-WR740N i mam internet w KOBA, gniazdko internetowe jest w ścianie. Od gniazdka kablem podłączam do laptopa to działa bez żarzutu, wszystko strony www, GG, Skype, oraz utorrent sciąga się bez problemu. Jednak gdy podłącze kabel do routera TP-

Problem ze statycznym ip na laptopie

Witam wszystkich. Problem jest taki że nie mogę dołączyć się do żadnej gry po sieci. Po naciśnięciu połącz/join i długim wczytywaniu serwera mam informacje z lobby gry (cs:go lub jemu podobne )  "utracono połączenie z  hostem " . Podobnie jest w Torencie w dolnym prawym rogu ekranu mam trójkąt ostrzegawczy i jak na niego najade jest napisane " problem z ...

Pomoc przy konfiguracji router'a Tp-Link Tl-WR740n

Witam, czy jest osoba, która "na żywo" np.przez Gadu-Gadu, pomogła by mi przy konfiguracji routera TPLINK TL-WR740n, ponieważ moje pojęcia o konfiguracji tego typu sprzętu jest mizerne.

Windows7 i router TPLink - rozłącza z internetem

Cześć.Posiadam laptop (świeżo kupiony), który posiada WiFi - dzięki właśnie WiFi łączę się z routerem (TP-Link) i mam internet.Jednak problem jest bardzo irytujący, ponieważ zrywa mi połączenie z internetem - są to różne odstępy czasowe.Internet posiadam z Multimedii i przez modem wydzielam sygnał do wspomnianego wyżej routera.Właśnie z routera idzie...

Router - jaki i za ile?

Ja też, mam internet od vectry i sieć wifi mam na takim AP od TP-Link jek ten : http://www.allegro.pl/item926638045_ap_router_tp_link_tl_wr740n_2_4ghz_fv_upc_aster.html , konfiguracja jest banalnie prosta nawet dla laika dzięki dołączonej instrukcji w języku pl.

Jaki router wifi do tego netu?

Rozumiem, że ta Toya sprzedaje internet za pośrednictwem kablówki? Oni jakiś tam modem konwertujący sygnał z kablówki na wejście rj45 na pewno Ci dadzą. Do tego podłączyć jakiegoś prostego i taniego TP-Link TL-WR740N Kosztuje niecałe 50 zł, a do użytku domowego spokojnie Ci to...

Logi - snog/hugeKue.class co to jest?

Zerknij raz jeszcze jak możesz, bo wyżej nie uruchomiłem programu jako administrator."HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Terminal Server\Wds\rdpwd\StartupPrograms" "" "" ""+ "rdpclip" "" "" "File not found: rdpclip""HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" ...

Logi - snog/hugeKue.class co to jest?

Log z usuwania OTL zaraz wstanie z autorunsaAll processes killed========== OTL ==========64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}\ deleted successfully.64bit-Registry key HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7}\ deleted...

[cms/forum] Instalacja systemu wymiany linków (SWL)

Systemy wymiany linków dostępne i popularne na rynku polskim:-Rotacyjne *czyli wyświetlające losowo linkiE-WeblinkGotLink-Stałe linki(zdrowsze, bardziej naturalne) *wyświetla na stałe linki przez jakiś czas...

Tnące się filmiki w przeglądarce m.in youtube

Witam, tak jak w temacie tną mi się wszystkie filmiki oglądane przez przeglądarkę np. youtube, facebook. Kończą mi się już pomysły jak sobie z tym poradzić. Sformatowałem partycję C: zainstalowałem Windows 7 przeskanowałem cały dysk Bitdefenderem potem kasperskim i nic nie pomaga. Te same objawy miałem na Windows Xp. Próbowałem z różnymi przeglądarkami, różnymi wersjami adobe,...

KOMPUTER SIĘ WIESZA

Witam mój problem polega na wieszaniu się kompa sprzęt jest nowy wszystko poskładałem dobrze wciąż nie mogę się pozbyć tego wieszania obraz staje w miejscu myszka nie reaguje tylko reset zostaje i znowu działa nie wiem co robić dzieje sie to nieregularnie podmienialem grafike ,odlaczalem urzadzenie po urzadzeniu, myslalem ze to wina ktoregos z podpietych urzadzen ale dalej to samo skanowałem...
  • Archiwum
  • napisane 16 09 2008 00:47
  • Odpowiedzi: 4
  • Wyświetlenia: 2956

forum IPB tricki & tipsy w optymalizacji

Optymalizacja IPB z pomocą notatnika i klawiatury  Wersja IPB3 wprowadziła sporo zamieszania, bo po aktualizacji forum większość właścicieli witryn odnotowała znaczny spadek odwiedzin. Lista błędów była imponująca, dlatego tak ważne jest aby zaaktualizować wersję IPB do najnowszej z możliwych. Co się takiego stało?Historia błędów SEO w IPB:IPB 3.0 - Google podważa ogromną ilość stron for...