Rozumiem, że ta Toya sprzedaje internet za pośrednictwem kablówki? Oni jakiś tam modem konwertujący sygnał z kablówki na wejście rj45 na pewno Ci dadzą. Do tego podłączyć jakiegoś prostego i taniego TP-Link TL-WR740N Kosztuje niecałe 50 zł, a do użytku domowego spokojnie Ci to...
Witam zakupiłem router TP-LinkWR740N... normalnie internet mam podłączony po przez modem motorola sb5101e, dostawcą jest TOYA. Kablem USB podłączony jest do komputera stacjonarnego, a LAN do laptopa. Podłączyłem router kablem jaki mi dali do WAN i LAN modemu oraz kablem...
Witam napisałem wczoraj temat związany z wyborem routera dostałem kilka odpowiedzi ,ale niestety nadal nie jestem pewien jaki z nich byłby najlepszy ,prosiłbym o pomoc w wybraniu najlepszego.Pozdrawiam http://allegro.pl/tp-link-tl-wr841nd-router-300mbps-wi-fi-dsl-pppoe-i4164810043...
Witam, Mam problem który chciałbym rozwiązać. Walczę z tematem już 2 dzień. Mam w domu internet po linii TP kablowej. Do tej linii podpięty mam na piętrze router Pentagram Cerberus P6331-4A. Wczorajkupiłem drugi router TP0Link TL-WR740N. Co chcę zrobić? TP-Link chcę...
Witam. Mam pewien problem a w zasadzie pytanie. Mam nadzieję że pomożecie mi Otóż aktualnie mam router z D-Link w pokoju który jest oddalony od mojego laptopa na odległość ok 20m. Oraz oddzielony przez 3 solidne ściany. Wtedy na laptopie w moim pokoju mam bardzo słaby zasięg. Myślałem aby kupić drugi router do mojego pokoju. Posiadam w pokoju gniazdko...
Witam.Mam problem tej natury. Kupiłem router TP-Link TL-WR740N i mam internet w KOBA, gniazdko internetowe jest w ścianie. Od gniazdka kablem podłączam do laptopa to działa bez żarzutu, wszystko strony www, GG, Skype, oraz utorrent sciąga się bez problemu. Jednak gdy podłącze kabel do routera TP-
Witam chce pobrac nowe oprogramowanie firmware do mojego routera TPLINK bo mam nieaktualne, moj router to TP LINKWR740N V4 wybieram wlasnie te parametry podczas wyboru jakie firmware sciagniac. Sciaga sie to wszystko w .zip to akurat nie jest problem bo wypakowywuje to i...
Witam wszystkich. Problem jest taki że nie mogę dołączyć się do żadnej gry po sieci. Po naciśnięciu połącz/join i długim wczytywaniu serwera mam informacje z lobby gry (cs:go lub jemu podobne ) "utracono połączenie z hostem " . Podobnie jest w Torencie w dolnym prawym rogu ekranu mam trójkąt ostrzegawczy i jak na niego najade jest napisane " problem z konfiguracją...
Witam. Piszę ten post, ponieważ jakiś tydzień temu pojawił się w moim połączeniu internetowym pewien problem. Sytuacja wygląda następująco: Pewnego dnia, gdy nie było mnie w domu, był mały problem z dostawami internetu. Siostra, która pilnie potrzebowała połączenia z internetem Pozamieniała kabelki między routerem a modemem do tego stopnia, że router przestał działać. Po powrocie do domu...
Witam! Mam problem z internetem. Posiadam internet TOYAnet 30mb/s. Modem od TOYA i do tego router wi-fi TP-Link. Posiadam komputer podpięty przez kabel oraz laptopa bezpośrednio przez wi-fi. Router został skonfigurowany. Mój problem polega na tym, że raz na jakiś czas (co...
Cześć.Posiadam laptop (świeżo kupiony), który posiada WiFi - dzięki właśnie WiFi łączę się z routerem (TP-Link) i mam internet.Jednak problem jest bardzo irytujący, ponieważ zrywa mi połączenie z internetem - są to różne odstępy czasowe.Internet posiadam z Multimedii i przez modem wydzielam sygnał do wspomnianego wyżej routera.Właśnie z routera idzie...
Witam serdecznie.Mieszkam w domku, a w domku obok mieszka moja rodzina.Chcielibyśmy mieć możliwość łatwego, stałego i darmowego kontaktu telefonicznego między naszymi domami bez użycia komputerów (aparaty telefoniczne, słuchawki, itp.)..W domu nr 1 jest telefon stacjonarny oraz neostrada. Z routera w domu nr 1 (TP-...
Wchodząc na ich stronę o moim modelu nie ma nic napisane nie ma także żadnych sterowników http://www.tp-link.pl/bezprzewodowy-router,n/TL-WR740N.html a forum nie działa http://forum.tp-link.pl/ To jest rzeczywiście tymczasowy stan czy od...
Witam all.Zaczne od krotkiego opisu:Internet jest z Toya Cable modem kablowyRouter D-Link Dl 604komp 1 Realtek RTL8139komp 2 Realtek RTL8139Do wczoraj wszystko hulało az miło-na obydwu net,obydwa widzialy sie w sieci i na dwóch usluga-pulpit zdalny.Zaczeło sie od tego ze najpierw jedna karta nie pobrała adresu...