Witam serdecznie, bez zbędnych wstępów, przejdę do rzeczy...Otóż kilka tygodni temu, może miesiąc, kupiłem sobie głośniczki 2+1 TRACER HI-CUBETRG-495Cena wysoka nie była, a jakość wydawała się być zadowalająca więc nie narzekałem. Ostatnio jednak, podczas słuchania muzyki,...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Witam.Od kilku dni mam bardzo dziwny problem. Komputer podczas normalnej pracy zaczął zamulać, a charakteryzuje się to między innymi tym, że sam pasek w windowsie podczas wysuwania klatkuje, wszystko chodzi o wiele wolniej, filmy skaczą, w grach dzieje się tam samo, filmy na YT skaczą, a wszystko to dzieje się z małymi przerwami, podczas których, przez moment wszystko chodzi dobrze.Kolejną wg...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
d on: 2012-02-24 19:27:59 - Run 3OTL by OldTimer - Version 3.2.33.2 Folder = C:\Users\hwdp\Downloads64bit- Home Premium Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.0.8112.16421)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 1,97 Gb Total Physical Memory | 0,75 Gb Available Physical Memory |...
http://allegro.pl/tracer-hi-cube-plus-40w-pilot-radio-czytnik-usb-i2191803077.htmlMój kolega ma takie, bass jak na 40W RMS jest potężny, zestaw 2.1http://allegro.pl/logitech-x-530-5-1-glosniki-x530-x-530-promocja-i2195876042.htmlSkłoniłbym się jednak ku stronie logitecha, ponieważ jakość dźwięku...
Czasami zdarza się tak ze avast wykrywa wirusa w lokalizacji E:\RECYCLER\S-1-5-21-1454471165-1177238915-725345543-1003chociaż kosz jest pusty.Oraz żauważyłem dziś że w folderze E:\RECYCLER\NPROTECT znalazło się kilka rzeczy w tym gra która zginęła po defragmentacji.ComboFix 09-02-05.01 - rafal 2009-02-06 9:10:46.1 - NTFSx86Microsoft Windows XP Professional ...
Sory za posta pod postem, ale nie mogę edytować poprzedniego. A jak oceniłbyś taki zestaw? Ostatnio korzystałem z solida na laptopie z intel core i5-5200u ze zintegrowaną kartą intel hd graphics 5500, 8GB ram i taka wydajność zadowoliłaby mnie w zupełności. Myślałem o procesorze:http://www.morele.ne...2i36100-815588/wokół którego zbudowałbym jednostkę. Do tego:Płyta...
Cztery podzespoły w kompie są najważniejsze bo ich raczej się nie wymienia, płyta główna, zasilacz, dysk twardy, obudowa i plus monitor.Pamięć RAM, procesor CPU, karta graficzna, nagrywarka DVD to są detale które z czasem można wymienić na lepsze bardziej wydajniejsze.Co w laptopach jest to trochę problematyczne a jeśli tak to bardzo kosztowne jedyny plus laptopa że jest mobilny. Zestaw...
Witam, posiadam głośniki Tracer Hi-Cube i pojawił się problem. Podłączając głośniki do lewego kanału mam ciszę. Głośniki działają, wejście nie działa. I moje pytanie brzmi czy da się łatwo naprawić tą usterkę i czym może być spowodowana. Pozdrawiam
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
CubeTree.pl sprzeda domenę ie8.plKupno domeny daje niepowtarzalną okazję stworzenia serwisu o najnowszej przeglądarce internetowej: Interent Explorer 8Domena została kupiona z rynku wtórnego. Została też wystawiona aukcja na Allegoro, na które znajdziecie więcej informacji: klikKontakt:E-mail: biuro@cubetree.plWięcej...
LISTA POLECANYCH ZESTAWÓW KOMPUTEROWYCH W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHprzygotował: jackassOstatnia aktualizacja - 01.2016Zestawy przystosowane są główne dla graczy, lecz sprawdzą się w innych zastosowaniach - dom/biuro, multimedia itp Wszystkie części są odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe podzespoły, bez żadnych No-Name....