siema mam problem mam drukarke epsona stylus sx125 mam pełen tusz i wyskakuje mi błąd o stanie tuszu i jak widzę tusz jest cały pusty nie wiem jak to drukarka zrobiła miałem oprogramowanie do błędów...
siema mam problem mam drukarke epsona stylus sx125 mam pełen tusz i wyskakuje mi błąd o stanie tuszu i jak widzę tusz jest cały pusty nie wiem jak to drukarka zrobiła miałem oprogramowanie do błędów...
posiadam drukarkę epsonSX125 i mam problem bo dziwnie drukuje orginał http://www.fotoszok.pl/show.php/797585_img007.jpg.htmlkopia http://www.fotoszok.pl/show.php/797586_img008.jpg.htmlco może powodować problem pojemniki z tuszem są umieszczone właściwie
Cześć. Jako, że jestem nowym użytkownikiem forum chciałbym się z wami przywitać.Mam do kupienia kilka drukarek. Najważniejsze dla mnie są: tanie tusze najlepiej każdy osobno, WiFi - najlepiej jak by było.Modele drukarek:-HP DJ 2050A - 150zł-HP DJ 3050 - 249zl-...
Teoretycznie jaką różnice masz na myśli ? każdy druk z czasem płowieje . do zdjęć w drukarkach atramentowych , też jest rodzaj specjalnego tuszu do nich , jeżeli jednak chcesz mieć jakość i trwałość odpuść sobie drukowanie w domu . najlepsze moim zdaniem i tak na zawsze zostaną zdjęcia z Odbitek z kliszy ,a nie te drukowane . Zreszta , nie kalkuluje sie...
Jednym z kompletnie doposażonych urządzeń jest na pewno Epson PX810FW. Ma możliwość bezprzewodowego drukowania i faksowania, duplex, automatyczny podajnik dokumentów dla skanowania, kopiowania i faksowania, dotykowy panel sterujący, możliwość wydruku na CD oraz zdjęć w mega dobrej jakości (korzysta z 6-cio kolorowych tuszy...
Epson DX8400 czy DX8450 (różnią się jedynie kolorami) to podobne modele do wcześniej wspomnianego przeze mnie sx405 (jego poprzednik). Używa tych samych tuszy i ma podobne parametry a można do dostać już od ceny ok 250 zł: http://www.ceneo.pl/869941Ma 4 osobne tusze (jak...
W tej dziedzinie można polecić któregoś z Epsonów. Zerknij sobie np. na model Epson Stylus Photo R2400. Drukuje w systemie 8 tuszowym (8 oddzielnych pojemników z tuszami w tym 3 czarne tusze). Efekty...
Mam ostatnio w domu Epsona L365 - sama drukarka rewelacja. Cicha, szybka, wydajna, czysto drukuje. Łatwo łączy się poprzez wifi, drukuje ze smartfona. Co do tuszu, to przy zakupie Epson daje pojemniki z zapasem tuszu na dwa lata. Dodatkowa...
WitamPrzeszperałem naprawde dużo tematów. Szukam Urządzenia Wielofunkcyjnego... a kieruje się głównie:1) EKONOMICZNOŚCIĄ! To dla mnie naprawdę ważne żeby tusze nie były drogie, aby drukarka wydajnie drukowała 2) Ładny druk dokumentów tekstowych, kolorowychJestem studentem,...
Ja posiadam, od kilku dni Epson sx425w, i ja na razie nie mam zastrzeżeń co do tej drukarki, jeśli chodzi o Tusze to dzisiaj w Makro zapłaciłem 150 zł za multipacka (czyli 4 tusze razem), jeszcze do tego epsona...
Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania...
Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania...