osobiscie odradzam kazdego lexmarka - posiadam 2 rozne uzadzenia wielofunkcyjne i raczej do najtanszych w eksploatacji napewno nie nalezamoje propozycje to 1. http://www.agito.pl/atramentowe/epson-styl...241.339433.html2. http://www.agito.pl/atramentowe/brother-dc...241.338960.html <--- tym sie bawilem i testowalem naprawde niezle i tanie
Teoretycznie jaką różnice masz na myśli ? każdy druk z czasem płowieje . do zdjęć w drukarkach atramentowych , też jest rodzaj specjalnego tuszu do nich , jeżeli jednak chcesz mieć jakość i trwałość odpuść sobie drukowanie w domu . najlepsze moim zdaniem i tak na zawsze zostaną zdjęcia z Odbitek z kliszy ,a nie te drukowane . Zreszta , nie kalkuluje sie...
Jednym z kompletnie doposażonych urządzeń jest na pewno Epson PX810FW. Ma możliwość bezprzewodowego drukowania i faksowania, duplex, automatyczny podajnik dokumentów dla skanowania, kopiowania i faksowania, dotykowy panel sterujący, możliwość wydruku na CD oraz zdjęć w mega dobrej jakości (korzysta z 6-cio kolorowych tuszy...
Epson DX8400 czy DX8450 (różnią się jedynie kolorami) to podobne modele do wcześniej wspomnianego przeze mnie sx405 (jego poprzednik). Używa tych samych tuszy i ma podobne parametry a można do dostać już od ceny ok 250 zł: http://www.ceneo.pl/869941Ma 4 osobne tusze (jak...
W tej dziedzinie można polecić któregoś z Epsonów. Zerknij sobie np. na model Epson Stylus Photo R2400. Drukuje w systemie 8 tuszowym (8 oddzielnych pojemników z tuszami w tym 3 czarne tusze). Efekty...
Mam ostatnio w domu Epsona L365 - sama drukarka rewelacja. Cicha, szybka, wydajna, czysto drukuje. Łatwo łączy się poprzez wifi, drukuje ze smartfona. Co do tuszu, to przy zakupie Epson daje pojemniki z zapasem tuszu na dwa lata. Dodatkowa...
WitamPrzeszperałem naprawde dużo tematów. Szukam Urządzenia Wielofunkcyjnego... a kieruje się głównie:1) EKONOMICZNOŚCIĄ! To dla mnie naprawdę ważne żeby tusze nie były drogie, aby drukarka wydajnie drukowała 2) Ładny druk dokumentów tekstowych, kolorowychJestem studentem,...
Ja posiadam, od kilku dni Epson sx425w, i ja na razie nie mam zastrzeżeń co do tej drukarki, jeśli chodzi o Tusze to dzisiaj w Makro zapłaciłem 150 zł za multipacka (czyli 4 tusze razem), jeszcze do tego epsona...
Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania...
Witam potrzebuje tanie urządzanie wielofunkcyjne koszt jak najtańsze a dobre. Tusze nalepiwszy z wbudowanymi głowicami tak jak w HP bo można je w każdej chwili odetkać ciepła wada.Miałem epsona stylus 4450 i dcp-j315w i w epsonie po 3 latach głowice zaschły i do wyrzucania...
Witam.Mam zamiar nabyć urządzenie wielofunkcyjne do domowego użytku. Dużo drukuje czarnego tekstu, mniej kolorowych fotografii (ale drukuje, więc laserówka odpada). Drukarka musi być tania w eksploatacji, tusze(oryginalne, zamienniki) muszą być do niej bardzo tanie i co jest ważne tusze muszą mieć osobne naboje.W...
To urządzenie jest kontynuacją serii fotograficznych drukarek i urządzeń Epsona. Osobiście go nie miałem okazji używać ale zetknąłem się z innym modelem może nie tak mega doposażonym ale korzystającym z podobnych tuszy. Co do jakości wydruków to faktycznie powalają. Wynika to między innymi z tego że cała ta seria...
Co do Epsona to masz wybór pomiędzy DX7450 lub DX8450 (różnią się jedynie wyświetlaczem LCD). Tak jak wspomniał Weksel są tam same tusze (4 osobne). Jeśli chodzi o ceny i wydajności to odsyłam na stronę: http://swiat.drukarek.pl/drukarki/6635/eps...lus-dx7450.htmlZ ciekawych rzeczy to można do nich dokupić
Jeśli atramentowe to na początek radzę sie zastanowić jak często urządzenie będzie drukować. Jeśli chociaż raz, dwa razy w tygodniu to nie radzę kupować HP. Drukarki HP maja głowice wbudowaną w tusze i przez to tusze są strasznie drugie. W przypadku częstego używania lepiej kupić epsona...