Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...
Nie wiem, czy problem powtarza się w u600, ale wydaje mi się, że zależne jest to od wersji kolorystycznej. Tak czy siak to nie jest jedyna wada tego telefonu. Dotykowy panel jest cholernie nie wygodny i potrzeba długiego czasu, żeby opanować klawisze funkcyjne oraz słuchawki. Jak już wczesniej wspomniałem wyświetlacz jest bardzo nieczytelny, przez swój...
Minimalne zamówienie to 5szt mozna wybrac sobie jakie sie podoba lecz minimum 5szt zamówienia realizowane od wpłaty na konto od2do 14dnicennik -lg ke970-od590 do 605zl zalezy od koloru, ku990-1360zl , kg800-405zl, ke850-1140zl Motorola-v3i-od390zldo655zl v8-830/855/1740zl, k1-od410do590zlz3-390zl, c121-85zl , c123-85zl, Nokia- 1200-130zl,1600-135zl, 1650-195zl2310-130zl2610-170zl,...
Ten program mi nie chce chulac bo nie wspopracuje z moim windowsem (windows vista) I co mam teraz zrobic?? jak sciagnac szybko sim z samsunga U600?? Z góry dziekuje za pomoc
czy ktos wie czy moge sciagnac simlocka z samsunga u600 przy pomocy dostarczonego kabla usb? jesli tak to jakim programem, jesli nie to jak to zrobic???? telefon kupilem na prezent i musze sciagnac simlocka... za pomoc bardzo dziekuje
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
Procedura unlocka w telefonach marki Samsung:1. Ściągamy Samsung Tool.2. Instalujemy go.3. Z ikonki na pulpicie uruchamiamy program.4. Wybieramy port com do którego mamy przyłączony kabel (używamy kabla na com, jeśli mamy kabel USB (kabel musi być z emulacją com) - wtedy musimy zaznaczyć opcję "select enable USB 2 Com cable")5. Wybieramy model telefonu jaki chcemy odblokować. 6. Klikamy...
SE W890i to fajny telefon. Tylko raz po roku się zepsuł i nic się z nim nie stało, co by miało go uśmiercić jak w przypadku kolegi fona W880i. Śmieszny ten samsung. Jaki model?Mama ma U600. Psuł się bez przerwy, teraz ma sprzedać.Nokię 3310 babcia ma od 7 lat i trzyma, tylko u wujka nie...
Nokia i tylko Nokia!Miałem SE K700i- Tandeta, zepsuł się po 2 miesiącachSamsung E250- Gorszego fonu być nie mogło, tandetny plastik, słaby ekran, bardzo nie stabilne działanie...Samsung U600- Ten fon był już spoko, ale dotykowe przyciski czasem sprawiały problem.Nokie nigdy mnie nie zamiodły, a moja rodzina przeszła prze kilka Nokii, i żadna nie...
Możliwe że to wina zasilacza (nox 600w-psu-u600)Odpal Windowsa w trybie awaryjnym (F8 podczas startu kompa) i trochę na nim popracuj i zobacz czy się restartuję ...Przeskanuj kompa Combofixem (TU) i daj loga z Hijackthisa (dostępny w linku).//EDITKupiłeś go jako gotowca ??