Do ściągnięcia za darmo (rapidshare) u nas na stronie gsmpl.comw sekcji do pobrania znajdziecie archiwa spakowane pliki potrzebne do wgrania oprogramowania z językiem polski w Wasze telefony.Paczki zawierają zarówno flashery (programy do flashowania telefonów) jak i firmware, to jest pliki z oprogramowaniem pod dany model. LINK: http://gsmpl.com/index.php?id=Do_Pobraniaaktualnie do pobrania...
Ja bym ustawił na pierwszym miejscu HTC. Nie słyszałem, żeby ludzie mieli z tymi telefonami problemy. Potem w obojętnie jakiej kolejności byłaby Nokia, Sony Ericsson i Samsung. Te trzy marki ostatnio robią coraz gorsze telefony. Np. U900 Soul mojego brata sam się wyłączał, w serwisie stwierdzili, że to wina jakiegoś zepsutego elementu na płycie głównej i...
Doszedłem do wniosku, że SE odpadają - padł mi ten K510i i już nie chcę SE na oczy widzieć. N73 to zbyt duży kloc jak dla mnie tak samo jak Viewty, widziałem go w MM i w zasadzie to za piękno on nie jest. Zostaje tylko 6500s albo E51, ale chyba zdecyduję się na 6500s. A co myślicie o U900 soul ? Mój brat idzie go dzisiaj kupować w Plusie. Pobawię się nim...