Skocz do zawartości

urządzenie wielofunkcyjne do 250

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: urządzenie wielofunkcyjne do 250

drukarka czy urządzenie wielofuncyjne do 250 zł

Co teraz bardziej opłaca się kupić - samą drukarkę czu urządzenie wielofunkcyjne? Chyba to drugie? Zastanawiam się nad takim urządzeniem HP http://www.promoceny.pl/detail/hp-wielofunkcyjne-urzadzenie-f4580-46110/ ale może doradźcie mi...

problem z grafiką ati radeon hd 3600 series

EVEREST Home Edition © 2003-2005 Lavalys, Inc. -------------------------------------------------------------------------------- Wersja EVEREST v2.20.405/pl Strona domowa http://www.lavalys.com/ Typ raportu Kreator raportów Komputer KRZEPS-02756C37 Generator raportu Krzeps System operacyjny Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP Retail) Data ...
  • Karty graficzne
  • napisane 03 01 2009 16:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 11701

XEROX WorkCentre 7245 - długi czas oczekiwania na wydruk

Witam! Mam problem z urządzeniem wielofunkcyjnym XEROX WorkCentre 7245. Sprawa wygląda następująco, urządzenie jest podłączone sieciowo po LAN-ie, skonfigurowane i działa "prawie" poprawnie. W czasie gdy chcę coś wydrukować z komputera na którym

Jakie urządzenie wielofunkcyjne

Masz tu urządzenie wielofunkcyjne na stały atrament to urządzenie z takim rozwiązaniem materiału drukującego daje najniższe koszty drukowania w czerni jaki w kolorze, a jakość druku przewyższa nawet jakość druku laserowego do dodatkowo trwałość druku i jakość kolorów przewyższa...

Drukarka do małej firmy

Zdecydowanie drukarka atramentowa nie sprawdza się w firmie. Z doświadczenia ci powiem, że najpraktyczniejsze będzie urządzenie wielofunkcyjne. Bo nawet jeśli jeszcze teraz nie używacie xero, faksu czy skanera, to uwierz mi - będziecie;) Podaję ci link do strony z drukarkami, ...

Urządzenie wielofunkcyjne - atrament czy laser?

Sugeruję tak na powarznie nie inwestuj w urzadzenie wielofunkcyjne ani atramentowe ani laserowe w przypadku jeśli w jednym tygodniu nie będziesz wykonywał co najmniej z 10 szt druku kolorowego przy urządzeniu atramentowym a przy laserowym jeśli ma to być prywatny wydruk tak dla...

Urządzenie wielofunkcyjne z WI-FI / Ethernet do 450zł.

Powitać.W najbliższym czasie planuję kupić drukarko–skaner, czyli kombajn wielofunkcyjny.Do wydania jest 400zł, ale jestem w stanie minimalnie dopłacić, jeśli urządzenie będzie tego warte. Ustalmy zatem próg cenowy 450zł.Krótka lista marzeń, poniżej:Druk bez marginesówPraca w sieci, po Wi-FI lub...

Jaką kupić drukarkę wielofunkcyjną do 400zł

Mogę ci polecić takie urządzenie HP http://www.promoceny.pl/detail/rtv-euro-agd-hp-urzadzenie-wielofunkcyjne-photosmart-wi-fi-b110a-55147/ spełnia twoje wymagania, kosztuje ok 330 zł, a zamienniki do tuszów możesz w tym urządzeniu spokojnie stosować.

Zakup urzadzenia wielofunkcyjnego- HP czy LEXMARK?

Witam,zamierzam kupić urządzenie wielofunkcyjne do ok 250zł. Teraz moje pyt. czy Lexmark czy Hp? może jakieś wasze propozycje?pozdro
  • Archiwum
  • napisane 01 04 2008 18:45
  • Odpowiedzi: 5
  • Wyświetlenia: 2452

Pochwal się swoim sprzętem.

Moja maszyna:Procesor : AMD Athlon X2 5600+Płyta główna: Gigabyte GA-M57Sli-S4Dysk twardy: Samsung 250GB Karta Graficzna: Gigabyte GeForce 8800 GT 512MBKarta muzyczna: Creative Sound Blaster X-Fi ExtremePamięć RAM: 2x512MB Samsung 533, 1x1024MB DDR2 667MHz KingstonNagrywarka: Philips 16xMonitor: Samsung SyncMaster 710N...

Urządzenie wielofunkcyjne do 750zł

No więc tak:1. Jeżeli będziesz używać tylko drukarki i skanera, kupowanie urządzenia wielofunkcyjnego było by wyrzucaniem kasy w błoto. O wiele taniej kupisz osobno drukarke i skaner.2. Ta drukarka którą znalazłeś jest całkiem niezła, ale jak zależy ci na cenie to polecił bym HP DESKJET D1360. Jest dwa razy tańsza od...
  • Archiwum
  • napisane 30 09 2007 15:49
  • Odpowiedzi: 11
  • Wyświetlenia: 4786

Nieprawidłowo drukuje

Urządzenie wielofunkcyjne Lexmark X5250Drukuje czcionkę tak jak w załączniku, co mogę zrobić?ze skanera kopiuje wszystko ok.

Jakie urządzenie wielofunkcyjne

u mnie świetnie sprawdza się takie urządzenie wielofuncyjne HP http://www.promoceny.pl/detail/mix-electronics-hp-urzadzenie-wielofunkcyjne-dj-2060-cq750a-60990/ mam go kilka lat, przez cały ten czas działa sprawnie, nie zacina się. Tusze są trochę drogie, ale ja kupuje zamienniki.

2Komputery+monitor LCD+urządzenie HP... WARTO !

WitamMam do zaoferowania Bardzo dobry sprzęt komputerowy!! Sprzedaję, ponieważ wystarczy mi mały laptop i nie potrzebuję już komputera do gier.Komputer z lepszymi parametrami był modernizowany pod grę GTA IV!! Aktualnie wszystkie gry komputerowe chodzą bez problemu, a na drugim komputerze bez problemu chodził najnowszy Photoshop!Klawiatura i mysz, są bezprzewodowe i...
  • Giełda
  • napisane 05 02 2011 18:14
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1072