HP Deskjet 1050Deskjet 1050 jest bardzo tanim urządzeniem wielofunkcyjnym, w którym cena została zmniejszona do minimum zważając na jej możliwości.Cena wywoławcza: ok. 200 złSpecyfikacja drukarki:Producent HPGwarancja 1 rok w serwisie zewnętrznymtechnologia druku atramentowamaks. rozmiar nośnika A4rozdzielczość druku w...
Witamam problem z drukowanie mianowicie jakoś wydruku nie jest idealna…Wygląd to mniej więcej tak jak na obrazkuPierwsze R to efekt jako chciałbym osiągnąć czyli idealnie wyraźne ale po wydrukowaniu wychodiz efekt jak na drugim R, z daleka niewidoczny ale jak się przyjrzeć to widać że jets mniej wyraźny....
Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się interesują sprzętem wiedzą, że...
Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
Aby drukować bez obramowania należy kliknąć na opcję drukuj lub będzie to ustawienia drukarki pokaże ci się panel drukowanie masz tam okienko a w nim powinno pisać Lexmark xxxx i obok Właściwości klikasz na Właściwości pokaże ci się panel Lexmark xxxx series klikasz na
Witam,mam problem. Ostatnio wymieniłam głowicę w swojej drukarce, jak w temacie, Lexmark Pro200 i pojawił się problem. A mianowicie za każdym razem, gdy chcę drukować obustronnie po wydrukowaniu stron nieparzystych drukuje na koniec stronę z informacją jak mam załadować teraz papier...
Witam,Mam program fakturujący, który w przypadku faktur VAT pozostawia na dole napis reklamowy "Wydrukowano w programie: xxx".Wszystko było by ok gdyby nie to, że napis zakrywa nasze napisy na przygotowanym papierze firmowym na którym drukujemy faktury.Czy jest możliwość ...
HP zawsze dołącza bardzo fajne oprogramowanie. Panel Sterowania -> Drukarki i faksy. Wybierz swój sprzęt i ... tu mam zawsze problem z zapamiętaniem. Albo właściwości albo ustawieniadrukowania... czy jakoś tak. Ale poszukaj w zakładkach czegos takiego jak rodzaj papieru,...
Wyjmij akumulator z środka i potrzymaj ją przez jeden dzień, dobrze by było sprawdzić jej stan naładowania, potem włożyć z powrotem i zainstalować sterowniki danej drukarki. Jak widzisz drukarka przyjęła podstawowe dane ale nie przyjęła reszty a właściwie przyjęła tylko program sterujący nie...
Mam na sprzedaż Radeona R9 280X w niereferencyjnym wydaniu ASUSA z chłodzeniem DirectCU II, którego chyba nie trzeba przedstawiać: 5 niklowanych rurek cieplnych, ogromny radiator, dwa 100 mm wentylatory - czyli w skrócie cisza i niskie temperatury ;) Karta pochodzi z wymiany gwarancyjnej w sklepie w zamian za padniętego 7970 Gigabyte. Niestety nie wiem...
1. Napewno nie warto kupować drukarki atramentowej, jak już niektórzy tutaj pisali. Nie warto dlatego, że jest droższa w eksploatacji, nie da się nią wydrukować zbyt wiele, bo trwa to wieki, a do tego drukarki atramentowe duuuuużo częściej się psują. Nie wiem z czego to wynika, ale takie są statystyki. Do tego drukarki atramentowe są niewiarygodnie...
HP Color LaserJet Pro 200 M251nw - Sklep internetowy Agito.plTonery "zamienniki" zamienniki - Tonery tusze HP, Samsung, Lexmark, Xerox, Canon, Epson, Oki, BrotherCo tu dużo mówić. Przy drukowaniu takiego rodzaju rzeczy czy to toner czy kartridż wszystko będzie schodziło w mig.Rodzaje nośników Papier...