Skocz do zawartości

ustawienia drukować papier 280

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: ustawienia drukować papier 280

HP Deskjet 1050

HP Deskjet 1050Deskjet 1050 jest bardzo tanim urządzeniem wielofunkcyjnym, w którym cena została zmniejszona do minimum zważając na jej możliwości.Cena wywoławcza: ok. 200 złSpecyfikacja drukarki:Producent HPGwarancja 1 rok w serwisie zewnętrznymtechnologia druku atramentowamaks. rozmiar nośnika A4rozdzielczość druku w...

Jak poprawić jakoś wydruku ?

Witamam problem z drukowanie mianowicie jakoś wydruku nie jest idealna…Wygląd to mniej więcej tak jak na obrazkuPierwsze R to efekt jako chciałbym osiągnąć czyli idealnie wyraźne ale po wydrukowaniu wychodiz efekt jak na drugim R, z daleka niewidoczny ale jak się przyjrzeć to widać że jets mniej wyraźny....

HD4850 vs 9800GTX+

Wstęp.Witam.Chciałbym Wam przedstawić moją recenzję dwóch kart graficznych.Będzie to ATI HD4850 w wersji 512MB na pamięciach DDR3, firma ASUS z chłodzeniem Glaciator. Oraz Nvidia GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 od firmy ASUS z chłodzeniem Dark Knight. Obie karty pochodzą z tej samej półki cenowej i wydajnościowej. Miały premierę w ubiegłym roku. Wszyscy, którzy się interesują sprzętem wiedzą, że...

Recenzja HD7750 od Sapphire

Witam !W ostatnim czasie zostałem szczęśliwym posiadaczem karty graficznej Sapphire HD7750 .Parametry karty:Wejścia :1 x Dual-Link DVI1 x HDMI (with 3D)1 x DisplayPortDisplayPort 1.2Taktowania :Taktowanie pamięci [MHz]: 4500Czestotliwość RAMDAC [MHz]: 400Taktowanie rdzenia [MHz]: 800Rodzaj pamięci : GDDR5Obsługiwane standardy: DirectX 11, OpenGl 4.2W pudełku znajdowały się takie...

Kupujemy nowy komputer do gier

Ostatnia aktualizacja 08.07.2008Chciałbym w tym wątku poruszyć parę spraw dotyczących wyboru komponentów przy kupnie nowego komputera. Co prawda jest wszedzie mnóstwo watków z przyklejonymi gotowymi zestawami za daną cenę, ale wielu osobom nic to nie mówi a ja tutaj chciałbym omówić to z trochę innej strony. Mam nadzieję że pomoze to troche osobom które mają zamiar kupowac nowy komputer, a nie...
  • Kosz
  • napisane 17 08 2007 12:20
  • Odpowiedzi: 83
  • Wyświetlenia: 62316

Lexmark X1270 - druk bez marginesów.

Aby drukować bez obramowania należy kliknąć na opcję drukuj lub będzie to ustawienia drukarki pokaże ci się panel drukowanie masz tam okienko a w nim powinno pisać Lexmark xxxx i obok Właściwości klikasz na Właściwości pokaże ci się panel Lexmark xxxx series klikasz na

Lexmark Pro200 Problem z drukowaniem dwustronnym

Witam,mam problem. Ostatnio wymieniłam głowicę w swojej drukarce, jak w temacie, Lexmark Pro200 i pojawił się problem. A mianowicie za każdym razem, gdy chcę drukować obustronnie po wydrukowaniu stron nieparzystych drukuje na koniec stronę z informacją jak mam załadować teraz papier...

Drukowanie faktury bez dołu

Witam,Mam program fakturujący, który w przypadku faktur VAT pozostawia na dole napis reklamowy "Wydrukowano w programie: xxx".Wszystko było by ok gdyby nie to, że napis zakrywa nasze napisy na przygotowanym papierze firmowym na którym drukujemy faktury.Czy jest możliwość ...
  • Oprogramowanie
  • napisane 23 12 2010 10:44
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 4363

HP LaserJet 4L Komputer nie widzi drukarki

HP zawsze dołącza bardzo fajne oprogramowanie. Panel Sterowania -> Drukarki i faksy. Wybierz swój sprzęt i ... tu mam zawsze problem z zapamiętaniem. Albo właściwości albo ustawienia drukowania... czy jakoś tak. Ale poszukaj w zakładkach czegos takiego jak rodzaj papieru,...

Drukarka HP series 5100 problem z drukowaniem

Wyjmij akumulator z środka i potrzymaj ją przez jeden dzień, dobrze by było sprawdzić jej stan naładowania, potem włożyć z powrotem i zainstalować sterowniki danej drukarki. Jak widzisz drukarka przyjęła podstawowe dane ale nie przyjęła reszty a właściwie przyjęła tylko program sterujący nie...

[S] ASUS R9 280X DirectCU II

Mam na sprzedaż Radeona R9 280X w niereferencyjnym wydaniu ASUSA z chłodzeniem DirectCU II, którego chyba nie trzeba przedstawiać: 5 niklowanych rurek cieplnych, ogromny radiator, dwa 100 mm wentylatory - czyli w skrócie cisza i niskie temperatury ;) Karta pochodzi z wymiany gwarancyjnej w sklepie w zamian za padniętego 7970 Gigabyte. Niestety nie wiem...
  • Giełda
  • napisane 23 06 2016 17:09
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 1484

Jaka drukarka do domu?

1. Napewno nie warto kupować drukarki atramentowej, jak już niektórzy tutaj pisali. Nie warto dlatego, że jest droższa w eksploatacji, nie da się nią wydrukować zbyt wiele, bo trwa to wieki, a do tego drukarki atramentowe duuuuużo częściej się psują. Nie wiem z czego to wynika, ale takie są statystyki. Do tego drukarki atramentowe są niewiarygodnie...

Logi - Trojan injector

Raport:All processes killed========== OTL ==================== FILES ==========C:\Documents and Settings\All Users\Dane aplikacji\{5604444B-A616-48BC-8B1D-126C358025FC}\SetupArchive\FFB013D3\B94081D6 folder moved successfully.C:\Documents and Settings\All Users\Dane...

Drukarkowanie materiałów marketingowych - pomoc w wyborze drukarki

HP Color LaserJet Pro 200 M251nw - Sklep internetowy Agito.plTonery "zamienniki" zamienniki - Tonery tusze HP, Samsung, Lexmark, Xerox, Canon, Epson, Oki, BrotherCo tu dużo mówić. Przy drukowaniu takiego rodzaju rzeczy czy to toner czy kartridż wszystko będzie schodziło w mig.Rodzaje nośników Papier...