AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z...
Jeśli kod nie działa to albo źle coś wpisujesz albo faktycznie jest do tyłka . mogę Ci zaproponować ściągniecie simlocka przez płatną stronę która kosztuję tylko 5złSimlockNokia 6103 -
Raport z usuwania:All processes killed========== OTL ==========SSHNAS removed from NetSvcs value successfully!File C:\WINDOWS\system32\sshnas21.dll not found.Error: No service named p17xfilt was found to stop!Service\Driver key p17xfilt not found.File C:\WINDOWS\System32\drivers\p17xfilt.sys not found.Error:...
Witam!Jeżeli złorzyłem temat w złym dziale prosze o nie usuwanie go lecz przeniesienie, z góry dziekuje. A wiec chciałbym zdjąci simlocka z mojej noki E66, lecz kozystając z róznych programów ktore wytyczaja kod unlock nie udało mi sie znaleśc tego własciwego (nie moge znalesc...
Witam , zapraszam do przeczytania mojej mini recenzji na temat chińskiego telefonu marki Sci Phone i68+recka jeszcze nie dokończona.Telefon kupiłem z ciekawości na allegro za 399zł czyli 1/4 ceny iPhona. Na rynku jest bardzo dużo różnych kopi iPhona , ta którą posiadam jest jedną z lepszych wersji. Posiada pełne w 100% polskie menu , choć w moim egzemplarzu zapomnieli wgrać menu główne po...
Telefony SE podstawowe pojęcia i terminy przygotowanie platformy db2020 do patchowania i zdjęcie simlock-a.SEUS ( Sony Ericsson Update Service) ang. Centrum aktualizacji Sony Ericsson)CID = Ten numer oznacza wersje zabezpieczenia telefonu obecną w Sony Ericsson. Nowe systemy zabezpieczeń są wypuszczane, co jakiś czas, po to, aby zatrzymać osoby przez...
1. Zanim założysz wątek zapoznaj się z regulaminem forum.2. Zanim zadasz pytanie skorzystaj z forumowej szukajki.3. Jeśli zapisałeś posta, a chcesz coś zmienić/dodać - użyj opcji edytuj. Nie pisz kolejnego sam pod sobą! 4. W myśl zasady jak na forum to na forum nie podajemy nr gg, maila itp.5. Wszystkie pytania dotyczące...
Parowanie starszych urządzeń PDA/HPC z VistąŚcieżka w zmiennejAwaryjne oczyszczanie dysku (Win7)Spolszczenie Windows 7Uaktywniamy aero w Windows 7 Home Basic / Vista Home BasicKomputer nie chce się wyłączyćWindows 7 - Podstawy i rozpoczęcie pracy z komputeremInstalacja konsoli odzyskiwania w Windows XPBIOS - Przywracanie ustawień fabrycznychRecenzja Microsoft Windows SevenWyłączanie komunikatu...
Simlock z Telefonów Huawei/Plusfon/Vodafone Nareszcie MożliwyCzym jest klip odblokowującyKlip udblokowujący jest urządzeniem, które umożliwia usunięcie blokady simlock lub usuniecie blokady telefonu w kilka sekund i to bez użycia komputera. Najczęściej składa się z małego urządzenia wielkości pudełka zapałek w którm...
Simlock Siemens M55W niektórych wersja modelu Siemens M55 można spotkać nowszy soft v.11, który to jest przyczyną problemów ze ściąganiem simlocka w tradycyjny sposób.Z pomocą w ściągnięciu sim locka do M55 przyjdą nam dwa sprytne...