AUTOMAT 24HOferujemy usługę odblokowania telefonów Nokia z każdej sieci za pomocą koduBez wychodzenia z domu – bez utraty gwarancjiZaufało nam już kilka tysięcy osób.Tutaj znajdziesz instrukcje do zdalnej kalkulacjiTylko u nas otrzymujesz ZA DARMO program oraz instrukcje, dzięki którym bezproblemowo odczytasz potrzebne dane.Nie jest Ci potrzebny żaden...
Chciałbym zaprezentować mały przegląd profesjonalnych urządzeń do usuwania blokad simlock w telefonach:ALCATEL:- VYGISPozwala na usunięcie wszystkich blokad z telefonów Alcatel, zmianę oprogramowania, zmianę pakietów językowych oraz naprawę.Ericsson / Sonyericsson:- CruiserPozwala na usunięcie wszystkich blokad z...
Ściągamy simlocki z większości modeli telefonów komórkowych, wgrywamy oprogramowanie, język polski oraz świadczymy szereg usług serwisowych. Jako nieliczni przez internet (za pomoca kodu).Wszystko legalnie. ściągamy simlocki z wszystkich nowych modeli telefonów Motorola, Nokia,...
Jeśli kod nie działa to albo źle coś wpisujesz albo faktycznie jest do tyłka . mogę Ci zaproponować ściągniecie simlocka przez płatną stronę która kosztuję tylko 5złSimlockNokia 6103 -
Witam!Jeżeli złorzyłem temat w złym dziale prosze o nie usuwanie go lecz przeniesienie, z góry dziekuje. A wiec chciałbym zdjąci simlocka z mojej noki E66, lecz kozystając z róznych programów ktore wytyczaja kod unlock nie udało mi sie znaleśc tego własciwego (nie moge znalesc...
Model: Nokia 6070IMEI: 3532460118937767Sieć: Eraz góry bardzo dziękuję i pozdrawiam;]#pw+203 005 626 130 524+1#MODEL:NOKIA2610IMEI:353968019252544SIEĆ:ERAZ góry bardzo dziękujęKoleg widzisz jaki jest tytuł tematu?! Poszukaj na forum, czy kwestia ...
A czy możecie mi pomóc ze sciągnieciem simlocka z nokii2610 kupiony we francji sieć SFR imei354808019719804 z góry dzieki wątek dotyczy Nokii 2630, a nie 2610. Prosze o nie zaśmiecanie czyjegoś wątku....
Szukam na forum i poza jakiegoś programu, ale na razie w żadnym nie ma tego modelu (Nokia2610) na liście...Simlock jest w ERA. Mój IMEI: 355528015257794Czy ktokolwiek coś może coś doradzić? Choćby że nie warto dłużej szukać, bo tej Nokii...
Nokie typu 1101 / 1110 / 1112 / 1600 / 2310 / 2600 / 2610 / 2626 to nokie DCT4+ więc nie da się ściągnąć z nich simlocka kodem.Proszę nie wprowadzać w błąd !
a tak wogóle to jaki jest limit mozliwości dla wpisywania kodów - po ilu razach tel ulegnie zablokowaniu?a jeżeli juz zostaanie zablokowany co wtedy, zostaje serwis??u mnie wogole jest dziwna sprawa tel jest w sieci orange, ja potrzebuje korzystac z plusapo wlozeniu karty tel pozwala mi na wpisanie kodu pin mojej kartypo wpisaniu pojawia sie wiadomosc ze kod byl prawidlowyale juz za chwile...
Witam Wszystkich ,Wiec Jest To Mój Pierwszy Post Przepraszam za Błedy jeśli je popełnie:) Dostałem Nowy Telefon Firmy Nokia model 2610,Czy jest sposób na wygenerowanie kodu zdejmującegosimlock ??Ponieważ Udałem Się Do Kilku Komisów I Ceny Wachały Się Od 15-20zł Proszę O pomoc