Jakimś cudem udało mi się zrobić skany przy pomocy Combofix i OTL.Oto logi.Z OTLOTL logfile created on: 2010-05-20 15:11:01 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.5.0 Folder = C:\Documents and Settings\Ania\PulpitWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country:...
a gdzie to zostało zauważone? Bo ja jakoś nie widzę. Fernandez pisze o NB i jakimś starszym SB którego ta płyta nie posiada, a ja piszę o kontrolerze IDE który jest w SB z nr. jak wyżej, a które były dwa rodzaje właśnie na tej płycie.Do analizy dysku w trybie dos botowalny MHDD lub windosowa Victoria.W LOGu z EVERESTa stoi czarno na białym jaki jest...
Lista którą teraz prezentuję należy do użytkownika forum forum.webcity.pl o nazwie "Flyer" (http://forum.webcity.pl/LINKI-Na-tych-stronach-warto-sie-wzorowac--t1004.html)Lista została przeze mnie skrócona gdyż była tworzona w 2003 roku i parę linków nie dzialało Na tych stronach warto się wzorować przy tworzeniu własnych ...
odnośnie logów bezpieczeństwa widać coś podejrzanego ? można się gdziekolwiek logować ? Prubuje robić skan Hd tune 2.55 ale skan wogóle nieche wystartować, quick scan pokazuje wszystkie bloki na zielono. sprubje zrobic skan victorią/ hdd tunehttp://i39.tinypic.com/so5yl2.jpg victoria
Dzisiaj wyciągnąłem procesor, wypucowałem tak dokładnie jak tylko mogłem, nałożyłem pastę i założyłem na swoje miejsce. W miedzy czasie sprawdzałem czy wszystko było dobrze zrobione/dopięte. Cooler dobrze trzymał, a krzywe nóżki były wyprostowane tak dokładnie, że przyglądając się procesorowi z każdej strony nie byłem w stanie stwierdzić gdzie to było. Wygląda jak nowy. Jedyne do czego mógłbym...
Witam, do sprzedania mam Dysk Western Digital z serii My Book Essential Edition. Stan wizualny: powierzchowne rysy na obudowie (mało widoczne na zdjęciach) oraz kilka odprysków farby na jednym z boków. Dysk mało używany, praktycznie tylko przechowywał raz zapisane dane. Zero bad sektorów. Dołączam zrzut ekranu z SMARTa i przeskanowania dysku programem Victoria...
w biosie nic nie zmieniałem, tak samo jak w MHDD (tylko skan). na wszelki wypadek biosa przywrociłem do ustawień fabrycznych, a test victoria dał te same wyniki co MHDD. zmieniłem też kabel sata na wszelki wypadek. żadnego efektu nie ma i instalacja dalej się zatrzymuje na ładowaniu (w tym miejscu co na ostatnim screenie).wina nie leży po stronie dysku,...
Proszę o pomoc koledzy, Posiadam Dysk twardy 2TB Seagate Expansion STBV2000200Jest to dysk z w kieszeni 3.5" , zasilacz + usb 3.Jest to dysk bez Windowsa podłączony do komputera poprzez usb3 zawiera kopie zapasowe, filmy, gry itp (nie podzielony na partycję). Raczej cały zapełniony, część danych w spoczynku od lat część szybko nadpisywana jak gry/filmy. Przypadłość:Podczas oglądania...
Po wielu problemach z pendrivem i braku czasu też okazało się że mhdd nie wykrywa mojego dysku.Resetowałem bios przestawiałem tryby oraz wpinalem do innych wejsc.Sprawdze dysk programem victoria albo samsung diagnose
linki do logo bezpieczeństwa /logi-nawiÄ…zanie-do-tematu,-problem-z-dyskiem-i-windowsem-xp-t55698/ przez 3 ostatnei h robiłem te logi masakra, jeszcze nie zrobilem smarta dysku, pewnie zrobie go dzisiaj jak bede szedł spąc bo nie wiem czy go wogole jutro odpale... Zrobiłem mały reasearch odnosnie Hd tune ale podobno nie jest najlepszym narzędziem diagnostyki? moze lepiej uzyc...
Wyczytałem gdzieś że jest jeszcze program Victoria ściągnąłem go no i ten program bez problemu widzi dysk i czyta SMARThttp://www.forum.twe...reenshot003.jpgMoże ten zrzut w czymś pomoże