WITAMOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
WITAMYOTO POLECANE ZESTAWY KOMPUTEROWE W OKREŚLONYCH PRZEDZIAŁACH CENOWYCHZestawy przystosowane są do różnych zastosowań. Wszystko jest odpowiednio dobrane pod względem cena/wydajność. Wszystkie zestawy posiadają markowe zasilacze , a nie no-name tak jak większość szrotu z allegro i marketów. Wszystkie zestawy zapewniają także późniejszą rozbudowę. Wszystkie zestawy nadają się do OC...
okey już biorę się do pracy ...---------------------------------oto logi:OTL & exstrasOTL logfile created on: 2010-03-02 20:13:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.32.0 Folder = C:\Documents and Settings\hary\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version...
Po pierwsze nie poradzilem sobie z kasperskim:Information about applications and operating system components in which vulnerabilities have been detected. C:\Program Files (x86)\Google\Picasa3\plugins\expwebsites\expwebsites.yti C:\Program Files (x86)\Java\jre7\bin\java.exe C:\windows\SysWOW64\msxml4.dllorazInformation about...
Wklej logi FRST 1 raportAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 13-04-2015Ran by Artur at 2015-04-14 16:58:23Running from C:\Users\Artur\DesktopBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be...
Logi z FRSTAdditional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x64) Version: 11-03-2015Ran by TK at 2015-03-17 05:33:59Running from C:\Users\TK\DownloadsBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center ========================(If an entry is included in the fixlist, it will be removed.)AV: Trend Micro Internet Security (Enabled -...
Nie wiem czy dobrze to zrobiłem ... a i też nie wiedziałem jak to wkleić na forum, wieć od razu przepraszam za to. ... OTL.txtOTL logfile created on: 2013-12-17 16:24:55 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Tomasz J\Downloads64bit- Ultimate Edition Service Pack 1 (Version = 6.1.7601) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 9.11.9600.16428)Locale: 00000415 |...
Jezeli chodzi o AdwCleaner juz czytalam, korzystalam i powywalam to co trzeba bylo i w sumie nic sie nie zmienilo a reszte przesyłam tutaj:Additional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x86) Version: 31-10-2013Ran by Aneta at 2013-11-09 23:56:37Running from D:\ProgramyBoot Mode: Normal============================================================================== Security Center...
WitamJak w temacie, proszę o sprawdzenie logów. Mogę dodać, że komputer bardzo długo się włącza (Windows po załadowaniu potrzebuje wciąż około 2 minut by otworzyć proces explorera).OTL.txt:OTL logfile created on: 2012-11-02 10:03:09 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.69.0 Folder = C:\Users\Patrryk\Downloads64bit- Home Premium Edition (Version = 6.1.7600) - Type =...
Mam kłopot z wirusem, który wkradł się na mój komputer. Tworzy on pliki w folderze TEMP (C:\Users\Acer\APPDATA\LOCAL\TEMP) o nazwach składających się z losowych numerów jak 512.exe, 784.exe, 789.exe etc.Zainstalowałem Kasperskiego, który powykrywał w niektórych plikach systemu i programów trojana Win32.FakeAV w różnych...
Poniżej załączam logi z komputera, który bardzo wolno chodzi. Próbuję dojść do tego, co to powoduje. Na komputerze poza AntyVirem Nortona nie ma uruchomionych żadnych aplikacji a mimo to muli - zmieniłem ustawienia Norton i się trochę poprawiło. Nie liczę na to, że będzie to demon prędkości, ale że jeszcze trochę pochodzi.Bardzo proszę o sprawdzenie.Parametry komputera:AMD Sempron 1,79 GHz448...
WitamPrzed chwilą przez aktualizacje systemu wszedł mi do kompa ten program, co w temacie.Czytałem co to jest i jest to prawdopodobnie wirus....Jak to coś usunąć ?OTL logfile created on: 2010-04-24 18:36:51 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.2.0 Folder = C:\Documents and Settings\Administrator\PulpitWindows XP Professional Edition Dodatek...
OTL logfile created on: 2010-07-27 01:18:21 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.2.9.1 Folder = C:\Documents and Settings\Robert\Moje dokumenty\PobieranieWindows XP Home Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 7.0.5730.13)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format: yyyy-MM-dd 895,00 Mb...