#pw+024 443 142 121 536+1#przepraszam, za pominięcie. Vojt007, dzieki za pomoc, ale niestety ten kod nie dziala, zostaly mi chyba jeszcze 2 proby.Na pewno jest ten kod co podales jest poprawny?6610i, siec PLUS, IMEI: 354346009099465
Tyś zrobił 3,8 na boxie? Jakie masz temperatury?@Vojt007 no na BOXie temperatury nie przekroczyły 66 stopni w stresie po ponad 2h testu orthosemseria E0 to "dobrze kretliwa" seria - czesto mozna trafic na fajnie krecace sie prockimi niestety trafila sie seria C0 i niestety do 3,6 GHz potrzebuje juz troche "papu" w postaci Vnapięcie w...
O, dopiero teraz zauważyłem zmiane na stronie głównej. Brutus>> % są zdejmowane po miesiącu od daty ostrzeżenia, no ale skoro masz dziś urodziny... No nie rzeczywiście dzięki wszystkim tym co o mnie pamiętali, a do tego prezencik od Vojt007, to aż w pyszczek jeża, łezka się woku zakręciła. Z tego wszystkiego poszedłem do hipermarketu i kupiłem dla...
do Vojt007czy podane ciągi liczb muszą być z przerwą tak jak ty to napisałeś czy może to być ciąg liczb. sory że pytam ale 4 razy już zmarnowałam kod i boję się że już więcej mi się nie udawielkie dzięki Vojt007 działa . Pozdrawiam cię serdecznie
Mateusz >> twój wątek usunąłem, bo był zbędnym dublem. Dzieki wielkie. Miałem ci wysyłać PM, żebyś to usunął THX.Oświećcie mnie która to runda? Druga runda. Transmisja od 19:55 na TVP2. Co do Wisły. Hmm, na awans szans raczej nie ma, Wisła zamiast szukać wzmocnień na LM sprzedała czołowego zawodnika.
WitamPoniższy artykuł przedstawia nowe, łatwiejsze TP w telefonach Nokia: N80, E65, E61, N73Testpointy działają z boxami do unlocku BB5MT BOX PRO JAF PLUS BB5 BOX RASKAL ADVANCED UFS Jak wiecie do tej pory zrobienie testpointa w N80 było bardzo skomplikowane. Trzeba było dotknąć kulek pod układem 3G, co by nie było tak bardzo skomplikowane gdyby nie fakt, że układ jest zalewany twardą jak...
Witajcie,W tym temacie proszę umieszczać prośby o kod do usunięcia sim-locka. Forma powinna być krótka, zwięzła i bez zbędnych zdań. Najlepiej w formie:Model: W tym temacie prosimy tylko o kody do Nokii 6030.IMEI:Sieć:Kraj (jeśli to nie polski operator):Jeśli masz problemy i nie wiesz jak ściągnąć sim-locka, zajrzyj do tego tematu.Tutaj link do strony, gdzie sam wygenerujesz sobie kod....
Witajcie,W tym temacie proszę umieszczać prośby o kod do usunięcia sim-locka. Forma powinna być krótka, zwięzła i bez zbędnych zdań. Najlepiej w formie:Model: W tym temacie prosimy tylko o kody do Nokii 6070 i 6080.IMEI:Sieć:Kraj (jeśli to nie polski operator):Jeśli masz problemy i nie wiesz jak ściągnąć sim-locka, zajrzyj do tego tematu.Tutaj link do strony, gdzie sam wygenerujesz sobie kod....
Wątek ten nie jest od zadawania pytań typu: Jak sciągnąc simlocka z Nokii n73, tak więc prosze by zakładać osobne tematy, a ten pozostawic w spokoju, bo ma on charakter informaycjny. - Vojt007Autor tematu wyraźnie określił że nie jest to wątek do zadawania pytań. Tak więc temat zamykam .
Przekroczyłeś limit wpisywania kodów. Pozostaje tylko serwis.witam potrzebowal bym kod do zlamania simlocka.z gory dzieki:)Model:Nokia 6300imei:358378000004521sieć:Plus