Wykonałem to wszystko i teraz zamieszczam o logi które prosiłeś. ComboFix 08-02.05.3 - Maciek 2008-02-05 10:08:35.1 - NTFSx86Running from: D:\Documents and Settings\Maciek\Pulpit\ComboFix.exe * Created a new restore point<strong class='bbc'>WARNING -THIS MACHINE DOES NOT HAVE THE RECOVERY CONSOLE INSTALLED </strong>.((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ...
sprzedam sprzedam uzysanego w300i a w nim zepsuta tasiemka LCD i obudwoa w zlym stanie. reszta dziala bez problemu. tak dla podkreslenia sam wyswietlacz kosztuje 70 zl :]jak cos to gg: 5700784pozdrEWENTUALNIE CO DO CENY MOZNA SIE DOGADAC AHA i jeszcze W300i jest tuningowany.., gra sporo glosniej niz fabrycznied......
Ja posiadam 3 SE tj:W300i,K550i,K750i. Powiem szczeże że z tych modeli najlepiej się sprawuje K750i.K550 już się nie włącza i nie mam na niego gwarancji więc raczej do kosza.W300i nabyłem w opłakanym stanie to znaczy z uwalonym softem i zerwaną taśmą LCD.Wszystko sam naprawiłem i wyniosło mnie to 20PLN z...
moj pierwszy telefon to byl LG, model W3000, telefon genialny w swej prostocie, z baaaardzo swiecacym niebieskim wyswietlaczem (czasem sluzym mi jako latarka w pokoju )pozniej byl philips fisio 525, a teraz kolejny model philipsa: 355, ten juz jest nawet rozbudowany, ma kolorowy wyswietlacz i aparat...philipsow nie lubilem i nie polubie, fisio sluzym mi...
Ja chyba już miałem wszystkie marki teli.Począwszy od Philisa Diga.Miałem LG 3310 z którego byłem bardzo zadowolony.Jednak go zgubiłem a teraz posiadam SE K750i@w800i(soft od W800i).Zmienione stery kamery,dzwięku,wyświetlacza i ikonki menu od Visty.Plus do tego pare patchy.Posiadam jeszcze SE K550i(uwalony )i W300i działa Aha jeszcze miałem Nokie 3310...
Witam. Posiadam komputer stacjonarny: Pentium(R) Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.99 GB RAM, karta sieciowa: D-Link Air Plus DWL-520+ Wireless PCI Adapter oraz modem wi-fi ZXV10 W300. Występuje u mnie taki problem: komputer owszem widzi sieć ale nie chce się w ogóle z nią połączyć, cały czas jest albo brak połączenia lub ograniczona łączność....
WitamMoja znajoma ma internet stacjonarny od Orange i modem ZTE ZXV10 W300 (windows 7 64bit) i mam następujący problem:Dwa laptopy połączone są przez sieć wi-fi jeden śmiga a na drugim jest- brak internetu - siec niezidentyfikowana oczywiście hasło wpisane poprawnie. Co może być tego przyczyną?Co już zrobiłem i brak rezultatów1. zmieniałem ręcznie adres...
Witam,zastanawiam się nad zmianą liveboxa na WiFi ZTE ZXV10 W300 lub Combo ZTE (USB ZXDSL 831All) . Czy ktoś miał do czynienia z którymś? Jak wygląda zasięg wifi, bo będę używać raczej tylko wifi? Czy ktoś miał problemy z którymś z tych urządzeń? I czy nie będę miała problemu z podłączeniem do nich tv tak jak w liveboxie?
Cześć,mam modem WI-FI w TPSA, model W300. Trzy komputery korzystają z sieci za pośrednictwem połączenia bezprzewodowego. Wszędzie wszystko działa bardzo ładnie, poza jednym laptopem, gdzie w żadnej z przeglądarek (IE. FF, Chrome) nie wczytują się strony internetowe. Sieć jest wykrywana i internet działa, ponieważ Windows jest w stanie połączyć się z...
Sposób bez ingerencji w soft telefonu:Sprawdź wersję softu: Ustawienia -> Ogólne -> Usługa aktualizacji -> Wersja programuŚciąganie simlocka z Sony W300i:1. Sprawdź swój numer IMEI poleceniem: *#06#2. Wejdź do ukrytego menu poprzez: <**< (lewo na dżojstiku) 3. Wejdź w opcje:-Network-Network Subset-SP-CorporateW sekcji "network"...