Skocz do zawartości

w595

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: w595

Jaki telefon kupić ?

dymcio111, jesteś trochę wymagający ale jak każdy . Tak ja mówisz Sony Ericsson W595 jest zamiennikiem W995 lecz W595 jest lepszy do słuchania muzyki na głośniku (ma dwa głośniki, czysto gra a jeszcze lepiej po wymianie akustyki). Jeszcze z braci tych obu modeli...

Jaki telefon kupić ?

pomyśle tylko też kosztuje znowu tyle że lepiej dołożyć i mieć może tego Samsunga I9000 Galaxy co wujek napisał ale znowu baterie baterie w takich telefonach.... nie chce codziennie ładować :|mały zamiennik dla tego SE W995 to W595 tylko troche uboższy, ale znowu nie jestem przekonany co do rozsuwanych telefonów, kolegia miał już kiedyś jakiegoś...

Jaki telefon kupić ?

Hehe teraz tak bardziej myśle nad tym: SE W595, SE W705, SE W995 lub ta Nokia 6303 classic.W705 ze względu że na necie nie mogłem znaleźć nowego W715.http://www.komoorki.pl/pl_PL/p/Sony-Ericsson-W995-8Mpx-KARTA-8GB-4-kolory/206 fajnie sie prezentuje z tym podświetleniem

Jaki telefon kupić ?

Czytałem że w SE W595 pękają klawisze... nie wiem czy poprostu komuś się trafiło czy to jest większa wada tego telefonu. Niestety W715 nie ma nowych telefonów na allegro i ceneo. Wpadła w moje zainteresowanie Nokia 6303i na ceneo np i w euro ma dużo dobrych komentarzy i nawet to czego szukam ponoć dobra bateria, fajnie bo duże klawisze...

simlock sony c902 PLUS

Ściąganie simlocka z tego modelu kosztuje około 30zł. Co ciekawe w nowym sofcie (przynajmniej w salonach Ery) nie ma już simlocka, więc można się przejść do salonu i poprosić o aktualizację oprogramowania.Możesz też spróbować coś takiego:1.Zarejestruj się na stronie:...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 08 09 2008 14:32
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 20155

Najlepsza marka telefonu komórkowego

6220 ? Całkiem fajny telefonik, miałem go przez jakis czas, ale puściłem w obieg, bo jak dla mnie w tak wypasnym telefonie powinno byc wifi. Co mi po tym ze ma gps, skoro nie potrzebne jest. niezbyt precyzyjne, bateria szybko pada przy korzystaniu z gps'a. A tak ogólnie... Całkiem przyjemny aparat, muzyka też na równym poziomie. Duży, czytelny wyswietlacz Kolejną (jak dla mnie) wadą jest...