dymcio111, jesteś trochę wymagający ale jak każdy . Tak ja mówisz Sony Ericsson W595 jest zamiennikiem W995 lecz W595 jest lepszy do słuchania muzyki na głośniku (ma dwa głośniki, czysto gra a jeszcze lepiej po wymianie akustyki). Jeszcze z braci tych obu modeli...
pomyśle tylko też kosztuje znowu tyle że lepiej dołożyć i mieć może tego Samsunga I9000 Galaxy co wujek napisał ale znowu baterie baterie w takich telefonach.... nie chce codziennie ładować :|mały zamiennik dla tego SE W995 to W595 tylko troche uboższy, ale znowu nie jestem przekonany co do rozsuwanych telefonów, kolegia miał już kiedyś jakiegoś...
Hehe teraz tak bardziej myśle nad tym: SE W595, SE W705, SE W995 lub ta Nokia 6303 classic.W705 ze względu że na necie nie mogłem znaleźć nowego W715.http://www.komoorki.pl/pl_PL/p/Sony-Ericsson-W995-8Mpx-KARTA-8GB-4-kolory/206 fajnie sie prezentuje z tym podświetleniem
Czytałem że w SE W595 pękają klawisze... nie wiem czy poprostu komuś się trafiło czy to jest większa wada tego telefonu. Niestety W715 nie ma nowych telefonów na allegro i ceneo. Wpadła w moje zainteresowanie Nokia 6303i na ceneo np i w euro ma dużo dobrych komentarzy i nawet to czego szukam ponoć dobra bateria, fajnie bo duże klawisze...
Ściąganie simlocka z tego modelu kosztuje około 30zł. Co ciekawe w nowym sofcie (przynajmniej w salonach Ery) nie ma już simlocka, więc można się przejść do salonu i poprosić o aktualizację oprogramowania.Możesz też spróbować coś takiego:1.Zarejestruj się na stronie:...
6220 ? Całkiem fajny telefonik, miałem go przez jakis czas, ale puściłem w obieg, bo jak dla mnie w tak wypasnym telefonie powinno byc wifi. Co mi po tym ze ma gps, skoro nie potrzebne jest. niezbyt precyzyjne, bateria szybko pada przy korzystaniu z gps'a. A tak ogólnie... Całkiem przyjemny aparat, muzyka też na równym poziomie. Duży, czytelny wyswietlacz Kolejną (jak dla mnie) wadą jest...