Mam pytanie co do tego domowego sciagania simlocka z w610iczy jak wgrywam te patche i reszte to zmieniam zarazem softr telefonu czy pozostanie soft oryginalny??Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje
sprzedam sprzedam uzysanego w300i a w nim zepsuta tasiemka LCD i obudwoa w zlym stanie. reszta dziala bez problemu. tak dla podkreslenia sam wyswietlacz kosztuje 70 zl :]jak cos to gg: 5700784pozdrEWENTUALNIE CO DO CENY MOZNA SIE DOGADAC AHA i jeszcze W300i jest tuningowany.., gra sporo glosniej niz fabrycznied... mierzony byl z N70, Motka E398 (tam jest stereo) ...
Witam, w610i to malo znany telefonik, ale pewnie jest i na niego sposob?Na allegro mozna dostac kabel serwisowy z odpowiednim softem ktory zrobi co trzeba, ale to wydatek 40zl. Mozna go potem odsprzedac, w sumie wyjdzie 20zl, czyli juz taniej niz w serwisie.Ale czy przy uzyciu darmowego softu i zwyklego kabelka z pudelka nie da sie tego zrobic?W koncu...
Po za tym ile można ulepszać zmieniać ?? to naprawdę się w pewnym momencie nudzi i człowiek uświadamia sobie ,ze nie robi nic innego tylko grzebie w fonie non stop.Widze że już przez to przechodziłeś btw mam w610 i nie wiem czy jestem dobry ale sprobuje zlikwidowac ten klawisz, nie śrubokrętem
Wiatm Mam w610i chce sciagnac smilocka ale za nic nie wykrywa mi sprzetu. Zainstalowalem stery flasha z w/w linku ale dalej nic. Probowalem xs++ i SEtolls Czy moze mi ktos cos doradzic?
Witam wszystkich jestem tutaj nowy i mam problem chciałbym ściagnac sim-locka z SE W610i obecnie telefon jest w sieci plus a chciałbym żeby podeszła do niego heyach. Proszę żeby ktoś mi pomógł Z góry dziękuję za odpowiedzi...Temat został zcalony z innym o tej samej tematyce. Na przyszłość użyj wyszukiwarki. - Vojt007