Skocz do zawartości

w715

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: w715

Jaki telefon kupić ?

dymcio111, jesteś trochę wymagający ale jak każdy . Tak ja mówisz Sony Ericsson W595 jest zamiennikiem W995 lecz W595 jest lepszy do słuchania muzyki na głośniku (ma dwa głośniki, czysto gra a jeszcze lepiej po wymianie akustyki). Jeszcze z braci tych obu modeli polecę Ci W715 (sam go posiadam). Ma...

Telefon dla dzieciaka do 300zł

Spiro jest na gorszej platformie, niezmodyfikowany. No i w nim też może paść taśma.Jak ci się trafi to SE W995i lub SE W715i.maknsis:jak masz aparat cyfrowy to nim niech dziecko robi zdjęcia.Po co modyfikacje? 2 lata gwarancji masz na taśmę i zwróć uwagę, że dzieci nie patrzą tak na...

Jaki telefon kupić ?

Pochodź i popytaj w komisach. Na pewno będą mieli. Ja swojego prawie nowego kupiłem w komisie za 599zł. Był z Plusa ale w Plusie W715 jest fabrycznie bez simlocka.

Jaki telefon kupić ?

W715 szybciej znajdziesz w komisach lub w salonie Plusa ale to na umowę lub bez ale drogo.

Jaki telefon kupić ?

Hehe teraz tak bardziej myśle nad tym: SE W595, SE W705, SE W995 lub ta Nokia 6303 classic.W705 ze względu że na necie nie mogłem znaleźć nowego W715.http://www.komoorki.pl/pl_PL/p/Sony-Ericsson-W995-8Mpx-KARTA-8GB-4-kolory/206 fajnie sie prezentuje z tym podświetleniem

Jaki telefon kupić ?

Czytałem że w SE W595 pękają klawisze... nie wiem czy poprostu komuś się trafiło czy to jest większa wada tego telefonu. Niestety W715 nie ma nowych telefonów na allegro i ceneo. Wpadła w moje zainteresowanie Nokia 6303i na ceneo np i w euro ma dużo dobrych komentarzy i nawet to czego szukam ponoć dobra bateria, fajnie bo duże klawisze...

A makensis nie napisał, że to ma być nowy. Więc ja jeszcze obstawiam za tymi ew. SE W705.allegro: SE W715i: najbardziej opłaca się brać za 315zł. To aukcja, więc TYLKO 4 dni do końca.SE W705i: 161zł do końca 14 dni, aukcja.SE W995I: 296zł-jeden dzień do konca aukcji, 325zł-3 dni do...

Co ty?! Ten jest gorszy od Zylo W20i pod względem danych technicznych. Jest MegaBass, ale nie możesz go wybrać. Nie ma w korektorze ustawienia ręcznego. Nie ma kabla USB i karty pamięci w zestawie. Zero animacji, wiadomości okrojone, Walkman beznadzieja. Spiro:2,2" 262144 kol.3,5mm jackWalkman2MPixPlatforma SagemKarty pamięci do 4GBZylo:2,6"...

Jak użyć telefonu SE W715 jako Karty sieciowej wi-fi ...

Jak użyć telefonu sony ericsson W715 jako karty sieciowej podłączonej do komputera kablem usb. Chciał bym aby Internet pobierany został z wi fi a nie z pakietowej transmisji danych... liczę na jaką kolwiek pomoc.

konfiguracja laptopa na odbieranie internetu wifi z kablówki

Witam co do mac'a uważam ze filtrowanie łatwiej poprostu wyłączyć gdyż Router nie ma aż takiego zasięgu nawet dla wścipskich sąsiadów wystarczą zabezpieczenia WPA/Aes myślę że jest to nie poprawna konfiguracja urządzeń w tym przypadku Routera karty sieciowej lub adaptera usb trzeba odpowiednio skonfigurować ze właściwościach połączenia bezprzewodowego. Muszą zostać włączone opcję...

simlock sony c902 PLUS

Ściąganie simlocka z tego modelu kosztuje około 30zł. Co ciekawe w nowym sofcie (przynajmniej w salonach Ery) nie ma już simlocka, więc można się przejść do salonu i poprosić o aktualizację oprogramowania.Możesz też spróbować coś takiego:1.Zarejestruj się na stronie:...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 08 09 2008 14:32
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 20155