Skocz do zawartości

w995

Wyniki znalezione na www.forum.tweaks.pl: w995

Simlock SE W995

Prawie za darmo Simlock z Sony Ericsson W995 cid53, kosztuje 1 kredyt.Co potrzebne:- SE W995 cid53- SETool Gold- kabelInstrukcja:1. Wybierz tryb: use server2. Zaznacz: secrouty by pass3. Wybierz: phone after flash4. Wybierz: full unlock instead of user unlock5. Kilknij: unlock6. Kliknij c i połącz...
  • Simlock Sony SE
  • napisane 17 01 2010 17:01
  • Odpowiedzi: 0
  • Wyświetlenia: 21326

Pogaduchy

Ja już mam pracę (a mieszkam też w województwie lubelskim). Będę zbierać maliny. Nie wiem tylko kiedy zacznę i ile to będzie kosztować. Trzeba tylko parę kilometrów przejechać rowerem. Zależy mi na pracowaniu, aby zarobić na nowy telefon albo SE W995i albo Nokia E51.Ile SE

[SPRZEDAM]Oryginalny Iphone 3GS 32 GB 1049,99 Sony Ericsson C905 299zł!

Jako nieliczni mamy towar w doskonałych cenach, telephony oryginalne i 100% NOWEAPPLE IPHONE 3GS 32 GB: Nowy Oryginalny Apple iPhone 3GS 32GB Gwar. 24 mc 1049,99zł http://allegro.pl/li...p?us_id=7071474Sony Ericsson: http://allegro.pl/li...p?us_id=7071474Sony Ericsson GOLD C905 WIFI 100% ORG PL MENUSONY ERICSSON X10 MINI PRO. GWAR. 24 MIES. NOWE!Sony Ericsson ...
  • Giełda
  • napisane 13 07 2012 15:50
  • Wyświetlenia: 4434

Nokia E51 czarna, srebrna, czy gold?

No i o coś takiego mi chodziło o doradzenie, podanie kilku modeli.Po pierwsze, czego chcesz od telefonu i do czego go będziesz używał?Przede wszystkim na pierwszym miejscu stawiam wygląd, żeby był ładnie solidnie wykończony, i nie miał dużych gabarytów, ponieważ tel. noszę tylko i wyłącznie w kieszeni a...

Jaki telefon kupić ?

Hehe teraz tak bardziej myśle nad tym: SE W595, SE W705, SE W995 lub ta Nokia 6303 classic.W705 ze względu że na necie nie mogłem znaleźć nowego W715.http://www.komoorki.pl/pl_PL/p/Sony-Ericsson-W995-8Mpx-KARTA-8GB-4-kolory/206 fajnie sie prezentuje z tym podświetleniem

Telefon dla dzieciaka do 300zł

Spiro jest na gorszej platformie, niezmodyfikowany. No i w nim też może paść taśma.Jak ci się trafi to SE W995i lub SE W715i.maknsis:jak masz aparat cyfrowy to nim niech dziecko robi zdjęcia.Po co modyfikacje? 2 lata gwarancji masz na taśmę i zwróć uwagę, że dzieci nie patrzą tak na...

[Sprzedaż] Iphone, Sony, Nokia. Firma allegro.pl

Mamy do zaoferowania Nowy, oryginalny sprzęt w doskonałych cenach.Telefony komórkowe - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.Nowy SONY SK17i / GWARANCJA 24MC / ZESTAW 570zł!Nowy HTC HD 2 / GWARANCJA 24MC / ZESTAW 699zł!SONY ERICSSON C902 / GW 24 PRODUCENTA / ZESTAW 345,00 złSONY ERICSSON U5i VIZAZ / GW 24 PRODUCENTA / ZESTA 429,00...
  • Giełda
  • napisane 05 12 2012 10:50
  • Odpowiedzi: 1
  • Wyświetlenia: 3650

Praca dla każdego, bardzo dobre zarobki, 100% legalne+umowa

OFERTA:Męczy cię praca za 1200 zł/netto na etacie?Zacznij współpracę z firmą ELEKTROBAJER siedziba Livingston ulica: Lanark Avenue.Poszukujemy osób które chcą prowadzić swój własny biznes, na który nie potrzebują żadnych wkładów finansowych.Szkolenia jak i wsparcie techinczne otrzymują państwo od naszej firmy zupełnie za darmo.Na czym polega współpraca?Prowadzenie własnego sklepu internetowego...
  • Ogłoszenia
  • napisane 28 08 2012 21:52
  • Wyświetlenia: 4341

konfiguracja D linka pod wifi Sony Ericsson W995

WitamOd kilku dni posiadam sony ericssona W995.Mam taki problem :nie mogę połączyć się z internetem..opisze ta całą sytuacje:wchodzę w Wifi..wyszukuje mi sygnały..znajduje moj router..daje połącz..pisze łączy i po chwili połączono mam zielony nadajnik na komorce co znaczy ze jest połączenie.Wchodzę w orginalną przeglądarkę od SE by pobrać opisywana juz...

Nokia E51 czarna, srebrna, czy gold?

Po pierwsze, czego chcesz od telefonu i do czego go będziesz używał? Najpierw pisałeś, ze dotykowy odpada a potem chcesz kupować iP w dodatku 1st gen, który imo nie jest najpiękniejszy, a jego iOS nie jest systemem idealnym. Jeżeli iP to co najmniej 3GS, ale on wykracza poza twoje 400zł. Do takiej sumy z dotykowych polecam Samsunga Spicę, albo HTC Magica (którego możesz kupić ode mnie za...

Udostępnianie internetu TP-Link TL-WN721N

Witam wszytskich, zwracam się do was wszystkich o pomoc i poradę.Posiadam w domu neostradę podłączoną przez router do komputera. Chciałbym rozdzielić ją w taki sposób aby była ona także bezprzewodowo. Czy jestem to w stanie zrobić za pomocą zakupu routera USB WIFI (np takiego czegoś Karta sieciowa TP-LINK WiFi N USB TL-WN721N) i podłączenia go do portu usb i skonfigurowaniu go abym miał...

Jaki telefon kupić ?

Bierz więc W705. Albo kup w normalnym sklepie W995i.

Jaki telefon kupić ?

dymcio111, jesteś trochę wymagający ale jak każdy . Tak ja mówisz Sony Ericsson W595 jest zamiennikiem W995 lecz W595 jest lepszy do słuchania muzyki na głośniku (ma dwa głośniki, czysto gra a jeszcze lepiej po wymianie akustyki). Jeszcze z braci tych obu modeli polecę Ci W715 (sam go posiadam). Ma...

Jaki telefon kupić ?

pomyśle tylko też kosztuje znowu tyle że lepiej dołożyć i mieć może tego Samsunga I9000 Galaxy co wujek napisał ale znowu baterie baterie w takich telefonach.... nie chce codziennie ładować :|mały zamiennik dla tego SE W995 to W595 tylko troche uboższy, ale znowu nie jestem przekonany co do rozsuwanych telefonów, kolegia miał już kiedyś jakiegoś...