Nie wiedziałem co wkleić więc wkleję wszystkoOTL logfile created on: 2010-04-02 13:06:31 - Run 1OTL by OldTimer - Version 3.1.37.3 Folder = D:\pobraneWindows XP Professional Edition Dodatek Service Pack 3 (Version = 5.1.2600) - Type = NTWorkstationInternet Explorer (Version = 8.0.6001.18702)Locale: 00000415 | Country: Polska | Language: PLK | Date Format:...
Co wy sądzicie odnośnie działalności WOŚP i jej ikony Jurka Owsiaka? Do tematu skłoniła mnie cisza odnośnie Jurka w wiodących mediach oraz.. Wikipedia, gdzie pod hasłem Krytyka Jurka Owsiaka, kryją się informacje sprzed kilku lat, a ich uzupełnienie choć merytorycznie uzasadnione czeka na zatwierdzenie od pewnego czasu.. Od kilku lat stawiane są różne zarzuty wobec fundacji WOŚP i jej...
Matka Kurka(Piotr Wielgus) doczekał się prawomocnego wyroku sądu Okręgowego, którego postępowanie trwało od 2013 roku. Z większości zarzutów bloger został uniewinniony już przez sąd pierwszej instancji. Sąd uznał za prawdę to co opisywał Wielgucki w swoich artykułach, ale język jakim się posługiwał był przesadzony i za to został ukarany. Za znieważenie zostały uznane przydomki jakim określił...
Jeśli posiadasz Windows XP Professional to masz szansę znaleźć przyczynę błędów. Kliknij PKM na Mój Komputer i wybierz zakładkę Zarządzanie komputerem. Teraz wybierz Dzienniki wydajności i alerty i tam poszukaj jaki program wywołuje awarię.no więc rozwinąłem zakładkę dziennik wydajności i alerty i tak (nie wiem czy o...
Rozumiem,że idziesz głównie licząc na zarobki ? Jeśli tak to się niemiło zaskoczysz bo w tym zawodzie nie zarabia sie dużo. Z drugiej strony jeśli się wybijesz oraz jesteś dobry to możesz załapać się do większych tygodników a tam zarabia sie o wiele więcej. Zerknij sobie również na stronę:http://praca.money.pl/poradniki/artykul/jak-zostac-dziennikarzem...
Jak radzić sobie z dyskiem ?WstępDyski jako urządzenia mające umożliwić nam zapis, przechowywanie i odczyt danych którymi obracamy w codziennym życiu, mają niezwykle ważne znaczenie. W dzisiejszym świecie bez nich nie bylibyśmy stanie pracować, bawić się ani przetwarzać informacji. Warto więc zastanowić...
Zapis z dziennika ostrzeżenia i błędy.Zaraz spróbuje naprawić sterownik Tages , może będą jakieś rezultaty.W pliku .txt załączam events z dziennika.Zapis z dziennika ostrzeżenia i błędy.Zaraz spróbuje naprawić sterownik Tages , może będą jakieś rezultaty.W pliku .txt załączam...
Interesujesz się szeroko pojętą tematyką IT? Potrafisz w sposób ciekawy i interesujący opisywać to co się dzieje w branży? Chcesz spróbować swoich sił jako redaktor / dziennikarz nowego, nieszablonowego portalu, kierowanego do kolegów po fachu? Zgłoś się do nas już teraz?Czego oczekujemy?- dyspozycyjnych, pomysłowych i kreatywnych redaktorów- sumiennego...
Dziś senat przyjął ustawę o nasiennictwie, która wpuszcza tylnymi drzwiami możliwość nielegalnego obrotu ziarnami GMO na terenie Polski. Ustawa powstała naprędce i miała za "zadanie" dostosować polskie przepisy do unijnych. Przy projekcie nie zaciągnięto głosu opinii publicznej pomimo wielu protestów i...
LOT zrezygnował z rozdawania w samolotach lewicowej "Trybuny". Zamiast niej od tygodnia oferuje pasażerom związany z ojcem Rydzykiem "Nasz Dziennik". - To nie z powodów politycznych. To z oszczędności - przekonuje "Gazete Wyborczą" rzecznik LOT.Europoseł z Samoobrony Ryszard Czarnecki: - Jestem za. Ale dziwi mnie, że...
Nie do wiary! Wystarczy jeden telefon w imieniu księdza Tadeusza Rydzyka, a minister staje na baczność - pisze "Fakt". Gazeta sprawdziła, jak potężne są wpływy dyrektora Radia Maryja. Zamówiła dla niego limuzynę w resorcie rolnictwa. Szok! Minister Krzysztof Jurgiel błyskawicznie spełnił życzenie. Osobiście wysłał rządowy samochód dla księdza Rydzyka.Co może ksiądz Tadeusz? Czy...
Komora gazowa, żydzi rozebrani oczekują na "prysznic". Z zardzewiałych słuchawek pryszniców zaczcyna sączyć się gaz. Jeden z uświadomionych skazańców wrzeszczy do zamkniętych stalowych drzwi-Cyklon B!Na to odpowiada mu niemiec z drugiej strony-Nein, Nein cyklon gut!Kowalski przyłapuje swoją żonę leżącą z sąsiadem w łóżku-Co pan do cholery tutaj robi! - drze się...
Logfile of HiJackFree v3.0Scan saved at 11:13:50, on 2008-03-01Platform: Windows XP Dodatek Service Pack 2 (Windows NT 5.1.2600)MSIE: Internet Explorer v 6.0 Dodatek Service Pack 2 (6.0.2900.2180)Running...