Witam mój problem to: podczas gry zawiesza się komputer/obraz, nie ważne czy po 5min czy 6h pracy, jest to losowe z tego co zauważyłem, słychać chwile przed zawieszeniem jak coś "siada" w środku komputera, po 20-30sek zawieszeniu znów wraca ruch obrazu i płynność gry.Dodam, że w tym samym czasie nie mam problemu z rozmowa na TS'ie nie ma żadnych zmian w odbiorze czy dostarczaniu dźwięku,...
Witam,proszę o pomoc w zakupie twardziela.Mam stary komputer bez dysku i chciałbym dokupić dysk.(wcześniej był tam dysk WD5000AAJS)Specyfikacja komputera Płyta główna 'gigabyte GA-G31M-S2Lprocesor-dual core intel pentium E 22003GB RAM zasilacz FORTRON 400W 2 LINIE 12V karta graficzna GEFORCE 9600 GT 512MB Dysk pojemność 500GB.Budżet 200zł.
Witam !Panowie, mam takiego oto starego blaszaka, który lata swojej świetności ma już za sobą. I tak sobie pomyslałem ze może da się jeszcze jakimś w miarę niewielkim kosztem tchnąć w niego drugie życie.Pytanie jak to zrobić ?Czy może da się go troszkę podkręcic a może wymienić procek na inny ?Chodzi mi o to żeby jak najmniejszym nakładem finansowym osiągnąć jak największy skok wydajności...