Witam.Planuje w nie długim czasie zakup dysku twardego o pojemności tak kolo 400-500GBMa mieć interfejs SATA II ale możliwość pracowania na SATA I (zworkę).MUSI być cichy ! Teraz mam WD800JB i mógłby być cichszy (denerwuje przy oglądaniu filmów).Musi posiadać NCQ, S.M.A.R.T., i nie pracować z temperaturą 50< stopni bo to podniesie temp w obudowie...
Nie chce dokupowac czesci do starego kompa(nie oplaca mi sie to) bo musialbym wymienic prawie wszystkie czesci. A za pol roku znowu by bylo wszystko do wymiany. Wiec chce kupic nowy zestaw i nie wydac wiecej niz 1100zl. Nie spieszy mi sie z tym za bardzo. wiec moze poczekam az ceny moze pojda troche w dol...W takim razie będzie musiało wystarczyć Ci coś takiego:AMD Athlon 64 X2 4000+ BOX...
Od kilku tygodni mam problem z grami 3D. Podczas grania obraz nagle się zatrzymuje, ale muzyka leci dalej. Po ok. 10 sekundach zanika muzyka. Potem po ok. 2 sekundach wszytko wraca do normy. I tak co ok. 30 sekund. Cały czas. Problem ten dotyczy gier takich jak Call of Duty I i II, World of Warcraft, Company of Heroes (ale w tym wypadku rzadko się to zdarzało). Mój komputer (raport z...
Witam,Mój problem jest następujący: podczas grania, grafika "przycina" na kilkanaście sekund, a po chwili wszystko wraca do normy. I tak co chwila.. Nie zauważyłem takich "przerw" podczas zwyczajnej pracy komputera.Moja konfiguracja wg Everest:Komputer Typ komputera Wieloprocesorowy komputer PC z interfejsem ACPISystem operacyjny Microsoft Windows XP ProfessionalDodatek...
Dysk jest używany, w super stanie. Sprawny w 100%. Dodatkowe dane:LBA 15630148880,0 GBAukcja allegro:http://allegro.pl/item981639563_dysk_tward...80gb_wd800.html
zasilacz to jakiś MGB 350ATXP4 (115/230V~) są tam jakieś inne cyferki w tabelce ale nie wiem co do czego więc podaje tylko jakieś takie większe hehe generalnie komputer to procesor:AMD Athlon XP 2600+ (2.1GB)dysk: WDC WD800BB-00JHC0 80GBkarta graficzna: Radeon 9250 AGP 128MBkarta muzyczna: Vinyl AC`97 (VIA)pamięć: 256DDRco do programu HDD...
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.0 (BETA)Scan saved at 18:48:35, on 2008-02-29Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600)Boot mode: NormalRunning...
Witam,Mam dysk twardy Western Digital WD800 /80 GB/Dysk działał bez żadnych problemów od kilku lat. Ostatnio zainstalowałam na nim Vistę.Postanowiłam jednak wrócić do XP, Instalator sformatował dysk / NTSF / , skopiował pliki instalacyjne , dokonał restartui zamiast instalacji pokazuje się napis brak systemu albo błąd instal czy coś takiego.Dysk...
Mam dość poważny problem. Od dłuższego czasu męczę się z zawieszającym się komputerem.Sprawa wygląda w ten sposób: kupiłam nowy komputer i po jakimś czasie zaczął mi się zawieszać w bardzo dziwnych momentach - np. gdy szybko przewinęłam belkę w Wordzie w dół czy górę, pracowałam na Excelu, przeglądałam zdjęcia przy użyciu InfranView. Z ekranu "robiła się sieczka" - obraz przypominał...
Witam.Pare dni temu dostałem komputer ale bez dysku twardego więc kupiłem dysk Western Digital WD800BB Caviar ale nie mam pojęcia jak zainstalować windowsa.Jak włoze płyte z windows-em to się uruchamia "caldera dr dos"??? co dalej ??